Όγκος στον λαιμό (εκεί που μπήκε το τσιπάκι)

alexandros144

New Member
28 Δεκεμβρίου 2008
2
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά !
Το σκυλί μου (13 ετών ημίαιμο λυκόσκυλο) έχει ένα όγκο στο λαιμό του.
Είναι γύρω στα 5 εκατοστά μέγεθος σαν μία μικρή μπαλίτσα και σκληρό.
Δεν είναι πάνω στο λαιμό αλλά κρέμεται πάνω στο δέρμα. Εκεί που είχα βάλει το τσιπάκι υποθέτω.
Όταν το πιέζω το σκυλί δεν πονάει , επίσης είναι το ίδιο ζωηρό με πριν.
Είναι καρκίνος ή έχει πρηστεί το τσιπάκι που της είχα βάλει ;
Πήρα τον κτηνίατρο και μου είπε να το παρακολουθήσω εάν μεγαλώνει.
Εδώ και ένα μήνα δε μεγάλωσε και παρέμεινε ίδιο σε μέγεθος.

Ευχαριστώ !!
Αλέξανδρος

maria p

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2008
28
0
Χαλάνδρι
γεια σου Αλέξανδρε και χρόνια πολλά
μόνο κτηνίατρος πιστεύω μπορεί να σου δώσει την σωστή απάντηση, εγώ ως περιστατικό για να σε καθησυχάσω μόνο, σου λέω πως κι εμένα ο σκύλος μου που χάθηκε από γηρατειά όμως, παρουσίασε κάποια στιγμή ,έτσι σε μεγάλη ηλικία ,έναν όγκο στον λαιμό λίγο πιο μπροστά από κει που στέκεται το λουρί και ο οποίος μεγάλωσε πάρα πολύ. Το αφαίρεσε ο γιατρός και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην συνέχεια,ήταν καλοηθες.
Ελπίζω κι εσένα να πάνε όλα καλά
Καλή χρονιά
Μαρία

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Το ίδιο συνέβη κ στη δικιά μου,είχε βγάλει καλοήθης όγκους στο στήθος όμως,σε ηλικία 12 ετών.Μάλιστα τους είχε 1 χρόνο πριν τους αφαιρέσουμε κ ο γιατρός μας είπε ότι ήτανε λόγω ηλικίας.Κάνε υπομονή κ δες πως θα εξελιχθεί.Καλό είναι όμως ο γιατρός να τους δει κ από κοντά,δε μπορεί να γίνει διάγνωση από το τηλ!

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
θα πρεπει να το παρακολουθει γιατρος.Εναν βελγο που ειχαμε σε ηλικια 10 ετων ειχε βγαλει στο μπουτι και ηταν καλοηθης.Το καλο ειναι οτι το εχει στο λαιμο ο δικο σου και δεν θα μπορει λογικα να τον δαγκωνει και να τον γλυφει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48