Ορθοπεδικός και νευρολόγος

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.619
11.009
Athens
Απο ολους περάσαμε τοτε...

Κατα τα αλλα καποια καλυτερη εικονα εχεις μετα τον Βλαχοπουλο και τον Νικολαΐδη?
Μετά από επίσκεψη σε Βλαχόπουλο, μετά μαγνητική και μετά αξιολόγηση μαγνητικής από Βλαχόπουλο, το θέμα μας θεωρείται μη επιλύσιμο. Αποκλείστηκε ότι είναι ορθοπεδικό, είναι νευρολογικό και μάλιστα από την μαγνητική προέκυψε ότι ΔΕΝ είναι "Υποπλασία παρεγκεφαλίδας" (το σύνηθες νευρολογικό στις γάτες που προκαλεί, αταξία και κινητικά προβλήματα) στην οποία πόνταρε αρχικά ο Βλαχόπουλος προ μαγνητικής. Ρώτησα αν έχει νόημα να δω νευρολόγο μου είπε πως όχι. Γενικά μου είπε εμέσως πλην σαφώς ότι δεν έχει νόημα να το ψάχνω άλλο, το πρόβλημα δεν διορθώνεται και πιθανότατα να πρόκειται για ζημιά από τύφο στην μάνα του γατιού κατά την κύηση.
Επιτέλους το τοπίο ξεκαθάρισε.

Εκκρεμεί το σπασμένο μπροστινό πόδι το οποίο ποτέ δεν φτιάχτηκε γιατί - κατά παρότρυνση γιατρών και λογικό - περιμέναμε να δούμε αν το γατί
- Επιβιώσει (όταν ξεκίνησε το πρόβλημα δεν μεγάλωνε, είχε κολλήσει η βελόνα στα 600 γραμμάρια)
- Είναι σε φάση να κινηθεί ώστε να επιβιώσει αξιοπρεπώς (ευθανασία ή όχι)
- Να δούμε σε τι οφείλονται τα υπόλοιπα κινητικά προβλήματα και μετά δευτερεύον το σπασμένο πόδι.

Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού στον Καραμήτσο (θα πήγαινα και στο Βλαχόπουλο, αλλά έχω γυρίσει όλο το λεκανοπέδιο πια με την μικρή) γιατί είναι και πιο κοντά. Να ακτινογραφηθεί το σπασμένο πόδι ΑΝ φτιάχνεται για να μπορεί να βοηθήσει την υπόλοιπη κίνηση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr