Όγκος

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26

Δωρακι που ανακαλυψα πριν καμια ωρα. Την εβαλα κατω να τη χτενισω, και επιασα ενα μεγαλο εξογκωμα λιγο πιο δεξια απ το ακρωμιο, προς το ποδι. Οταν το πιασα δε τη πονεσε. Η γενικη της εικονα ειναι κανονικη, εχει ορεξη, παιζει , ειναι σα να μη τρεχει κατι. Αν υπηρχε και χτες? κατα 90% οχι, εκτος κ αν ηταν πιο μικρο και γι αυτο δε φαινοταν? δε ξερω.

Η γραμματεας που πηρα τηλ για να παμε στο γιατρο το απογευμα, ειπε οτι μπορει και να τη τσιμπησε κατι.
Δεν εχουμε κανει εμβολιο προσφατα, ουτε εβαλα αμπουλα.

Εν τω μεταξυ ο νους μου πηγε στο κακο αλλα μετα σκεφτηκα οτι καναμε πριν ουτε ενα μηνα στειρωση, με αιματολογικες, που ηταν μια χαρα. Εκει λιγο ησυχασα..

Εχω αγχωθει ομως αρκετα και περιμενω να δω τι θα πει ο γιατρος...να ναι κανα λιπωμα?
Εχει συμβει σε καποιον αλλον?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Το χειμώνα ο δικός μου σαβουρντίστηκε (παίρνοντας και τον πατέρα μου παραμάζωμα) από τη χαρά του να κατέβει από το αυτοκίνητο και έκανε ένα εξόγκωμα να με το συμπάθειο στη ράχη πίσω κ πλάι. Του πήραν αίμα, του κάναν υπέρηχο, τον κοιτάξαν από δω από κει από παραπέρα μια ώρα μέχρι που μου λέει η κτηνίατρος "μήπως είναι υπερκινητικός και κοπανιέται"? Σε καμία περίπτωση δεν ξέρω αν είναι κάτι παρόμοιο, και δύσκολο μου φαίνεται να είναι χτύπημα εκεί, απλά στο λέω να το χεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αν δεν δείξει ότι είναι τσίμπημα ή κάτι άλλο.

Εκεί να σου πω κι εμένα πιο πολύ για τσίμπημα μου κάνει.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Εμενα η μεγαλη μου, η εμμα, εχει 3 εξωγκοματακια τα οιποια και αυτα ο γιατρος ειπε δεν ειναι κατι. δεν μεγαλωνουν, δεν πονανε.Αυτα δεν τα βγαζουν.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
aouimbae, εγώ σίγουρα θα πήγαινα να το κοιτάξει γιατρός. Δεν παίζω με τέτοια πράγματα. Επίσης, δυστυχώς, ο καρκίνος είναι ύπουλη ασθένεια και δεν φαίνεται πάντα με αιματολογικές. Αυτό βέβαια είναι η χειρότερη περίπτωση, που πιστεύω λόγω της μικρής ηλικίας του σκύλου να μην είναι η δική σας.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Θα παμε, εχω κλεισει ραντεβου για τ απογευμα.
Απλως ρωταω μεχρι τοτε, αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θα παμε, εχω κλεισει ραντεβου για τ απογευμα.
Απλως ρωταω μεχρι τοτε, αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια

Πάνω από το στήθος έχει λίπωμα η λούση, μαλακό στην υφή το οποίο αφαιρέσαμε και ξαναδημιοργήθηκε.
Αλλά αν εμφνίστηκε απότομα μάλλον από τσίμπημα θα είναι.
Ενημέρωσε μας!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Πάνω από το στήθος έχει λίπωμα η λούση, μαλακό στην υφή το οποίο αφαιρέσαμε και ξαναδημιοργήθηκε.
Πρέπει να τα αφαιρείς τα λιπώματα γενικά? Κι ο Άρης έχει από τότε που τον βρήκαμε στην κοιλιά αλλά δε μου πέρασε καν από το μυαλό να το αφαιρέσω.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κι εγώ έχω βρει λίπωμα στο στήθος του Κούκη, είναι μικρό και δεν κάναμε τίποτα.

Μπορεί να είναι τσίμπημα, μπορεί να είναι χτύπημα, μπορεί να είναι και από εμβόλια ή ενέσεις (αλλά σε αυτήν την περίπτωση μάλλον όχι λόγο τοποθεσίας),

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κι εμείς κακώς το αφαιρέσαμε αλλά τώρα μας είπε ο γιατρός να μην το πειράξουμε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πρέπει να τα αφαιρείς τα λιπώματα γενικά? Κι ο Άρης έχει από τότε που τον βρήκαμε στην κοιλιά αλλά δε μου πέρασε καν από το μυαλό να το αφαιρέσω.
Ο πρώτος μας γιατρός είχε πει να αφαιρεθεί, έγινε βιοψία δεν ήταν τίποτα, ο δεύτερος είπε ότι δεν χρειαζόταν καν το πρώτο χειρουργείο.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ολα καλα μ εμας, αντιδραση απο καποιο τσιμπημα μαλλον! Θα κανουμε ζεστες κομπρεσσες 2-3 φορες τη μερα και σιγα σιγα θ απορροφηθει αλλα θελει καιρο, μπορει και μηνα

Α επισης απ τα 31.5 πεσαμε στα 30.400 μεσα σε 3 βδομαδες και παρα τη στειρωση :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να σαι καλα Μυρτω!! Ξεχασα μονο να ρωτησω αν επιτρεπεται να κανει μπανιο, που θελα να τη παω στον Χρηστο για κολυμπι τη Κυριακη