Όξω ξεφτύλες...!!!

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Προσευχομαι μερικεσ φορες δεν ξερω σε τι να υπαρχει θεια δικη για κατι τετοια ατομα..... Ελπιζω το πνευματα τους να μην μπορουν να βρουν γαληνια και ηρεμια τοσους αιωνας οσα τα ζωα που βασανισαν

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο κόσμος το έχει κάψει.....δεν γίνεται.....και προβλέπω τα πράγματα να πηγαίνουν ακόμα χειρότερα.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Ρε παιδιά κάνω c/p αγγελία από το site αυτό

Ναι μεν είναι τριποδάκι, αλλά είναι πλέον υγιής και έτοιμος για βασάνισμα.

Ο Θεμιστοκλής μετά το χειρουργείο του. Θέλω να ευχαριστήσω την κα Βάσω Χατζημανώλη, την Ντόλλυ Χατζημανώλη, τον Ko. Παπάζογλου, τη Ναυσικά Καστανά, τον ΣΠΑΖ και το Stray-Life, που όλοι μαζί προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για τον Θεμιστοκλή, για να μπορεσει να ξαναπερπατήσει και να είναι έτοιμος για θανάτωση.

Τηλ.: χχχχχχχ

Αντώνης Γ.
Έχει και κινητό, οι άνθρωποι που αναφέρονται στο νήμα δεν μπορούν να τον βρουν τον τύπο και να κάνουν κάτι;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Τους κάνουμε και έμμεση διαφήμιση με το να μπαίνουμε στο σαιτ τους..ουτε κλίκ δεν αξίζουν...μόνο ξύλο..!Και μη μου πείτε οτι η βία δεν είναι λύση..κλπ Συμφωνώ δεν είναι αλλά σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να σωθούμε απο τους ψυχάκιες!Μακάρι να μη κρυβόντουσαν πίσω απο τον υπολογιστή και να έβγαιναν δημόσια να τα πούν και να τα κάνουν...εκεί να δείτε τι θα γινόταν...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κανονικά θα έπρεπε η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρει ποιος κρύβεται πίσω από κάθε nick αυτοί που γράφουν για παραβατικές πράξεις και να τιμωρηθούν όπως αρμόζει από τους νόμους....αλλά που....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Ωραίες οι θεωρίες και η οργή μας δίκαιη αλλά εδώ αναφέρονται άνθρωποι που βοήθησαν αυτό τον άνθρωπο να θεραπευτεί το σκυλί του, προφανώς τους εμφανίστηκε ως κάτι άλλο από αυτό που είναι, και τώρα το δίνει για να το βασανίσουν κάποιοι ψυχανώμαλοι; Μου κάνει εντύπωση, είναι κάποιος νομικός που να γνωρίζει αν μπορούμε να κάνουμε κάτι;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
θα προτεινα να μη δινετε σημασια για πολλους λογους.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
γιατι θα πρεπει να εξηγησω τι ειναι το εν λογω site (το webwar στο οποιο εχω μπει 2 φορες για να ψαξω κατι αλλο που ηθελα). 99 στα 100 μηνυματα εκει μεσα ειναι χοντροκομμενες trollies(copy paste απο αλλου η φανταστικες ιστοριες και τηλεφωνα κλπκλπ) και γινονται για αυτο ακριβως το λογο.. να δημιουργειται ντορος και να αναπαραγωνται σε blogs sites κ.o.κ.
καποιοι ειναι μαλακες και πιστευουν οτι μπορουν να κανουν μαυρο χιουμορ με οτιδηποτε και να προκαλουν. ο λογος που τα γραφω ειναι οχι γιατι υπαρασπιστω κανενα αλλα για να μην στενοχωριομαστε και τσαντιζομαστε τζαμπα.
αυτα κι ελπιζω να μην παρεξηγηθω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Φυσικά και δεν παρεξηγείσαι, τουλάχιστον όχι από εμένα, εννοείς ότι είναι φάρσα; Να σου πω κάτι, ας είναι φάρσα και δεν μου καίγεται καρφάκι γιατί γίνεται.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχω δει άπειρες αντιδράσεις παντού για το συγκεκριμένο φόρουμ κι είχα κι εγώ σοκαριστεί όταν το πρωτο-ανακάλυψα. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι στέκομαστε όλοι, πάντα στα φιλοζωικά. Το υπόλοιπο φόρουμ δεν ενοχλεί? Εκτός απ' την κατηγορία "σπισισμός" υπάρχουν και οι κατηγορίες:

Ρατσισμός: Ξενοφοβία, φυλετισμός, καλέσματα σε ρατσιστική βία, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Αντισημιτισμός: ναζιστική προπαγάνδα, hate speech

Σεξισμός: Μισογυνικές προκαταλήψεις, σεξουαλική παρενόχληση, άνισες ευκαιρίες, ξυλοδαρμοί & βιασμοί

Ομοφοβία: Αποστροφή κατά της ομοφυλοφιλίας, λεκτική και σωματική βία εις βάρος ομοφυλόφιλων

Αντικομμουνισμός: Στείρα, ψυχροπολεμική αντιπαράθεση με τον κομμουνισμό και τους συνοδοιπόρους του

και τέλος

Σπισισμός: Διακρίσεις και εκμετάλλευση ανάμεσα στα είδη, δικαιώματα των ζώων

ΟΛΟ το φόρουμ υπάρχει για να προκαλεί και για κανέναν άλλο λόγο...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν υπάρχει στον κόσμο όλο άνθρωπος που να υποστηρίζει αυτές τις αηδίες ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, χρησιμοποιώντας τέτοιους όρους. "Ελάτε να κάνουμε λίγο hate speech ή να καλέσουμε σε ρατσιστική βία, να στηρίξουμε ξυλοδαρμούς, βιασμούς και να μπλεχτούμε σε λίγη στείρα, ψυχροπολεμική αντιπαράθεση με κομμουνιστές παιδιά".
Και άντε υπάρχει ένας παλαβός, δύο... πόσοι?
Αυτοί είναι trollers.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Ας μην πέφτει το επίπεδο του φόρουμ γράφοντας βρισιές εδώ μέσα.
Ζητώ συγγνώμη, αλλά... ΔΕΝ παίρνω τίποτα από όσα είπα. Τους αξίζει!

Συγγνώμη για όσους τα διαβάσατε και σας χάλασα ίσως.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
sorry για το ψιλομπινελικι... αν ειναι σβησ το γτ δε μπορω να το κανω edit τωρα.

οπως τα λεει η chloe, και πολυ ασχοληθηκαμε.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Αυτά τα ονόματα που αναφέρει είναι από την αγγελία του σκυλάκου για υιοθεσία, τα ονόματα είναι πολύ ενεργών φιλόζωων, σωματείων, γιατρών που χειρούργησαν κλπ. Απλώς πήρε την αγγελία αυτός ο βλάκας που είναι στο τέλος και καλεί για βασανισμό...
Με μία καθηγήτρια του πανεπιστημίου μου (είναι ενεργό μέλος στο κυνοκομείο της πόλης) θα στείλουμε αύριο μειλ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Μου κάνει όμως εντύπωση ότι στέκομαστε όλοι, πάντα στα φιλοζωικά. Το υπόλοιπο φόρουμ δεν ενοχλεί? Εκτός απ' την κατηγορία "σπισισμός" υπάρχουν και οι κατηγορίες:
Mα το συγκεκριμένο φόρουμ αφορά τους σκύλους, το dogforum εννοώ. Οπότε ακόμη και αν κάποιος ασχολήθηκε με τις άλλες προκλήσεις του φόρουμ δεν θα το αναφέρει εδώ. Τα πάντα ενοχλούν όμως.
Για να είμαι ειλικρηνής όμως εγώ κοίταξα αμέσως ότι αφορά τα ζώα.