Εμ εδώ μου έχει μέσα θέμα με τίτλο "βιασμός πεντάχρονου on camera-πολύ αστείο" - πρέπει να έχεις τεράστια αντοχή στην παράνοια για να χαζέψεις το φόρουμ - θα ασχοληθώ με τα σκυλιά και θα το γράψω στο ντογκφόρουμ? Πάντως αν καταλάβεις τι ακριβώς είναι δεν συγχύζεσαι. Άσε που μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη σελίδα ανοιγο-κλείνει, και έχει τώρα αριθμό 3 γιατί είναι η τρίτη φορά που ξανα-άνοιξε. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την έχει υπ' όψιν της, είμαι σίγουρη ότι τους καταγγέλουν συνεχώς.Mα το συγκεκριμένο φόρουμ αφορά τους σκύλους, το dogforum εννοώ. Οπότε ακόμη και αν κάποιος ασχολήθηκε με τις άλλες προκλήσεις του φόρουμ δεν θα το αναφέρει εδώ. Τα πάντα ενοχλούν όμως.
Για να είμαι ειλικρηνής όμως εγώ κοίταξα αμέσως ότι αφορά τα ζώα.
Φυσικά και θα σας ενημερώσω για ότι συμβεί αύριο!Και φάρσα να είναι, και να το κάνουν για να προκαλέσουν, αυτές οι απόψεις είναι ανεπίτρεπτες και κάποιος πρέπει να τους το κλείσει το "μαγαζάκι". Ελπίζω να μπορεί να κάνει κάτι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Fifi ενημέρωσε μας για την διαδικασία, και αν χρειάζεται όσοι από εμάς θέλουν μπορούν να κάνουν επίσης καταγγελία.
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Τώρα είδα το περιεχόμενο του φόρουμ γενικά, αποκλείεται να έχει περάσει απαρατήρητο. Ίσως εχουν λόγο που δεν το κλείνουν.ΕΗ Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την έχει υπ' όψιν της, είμαι σίγουρη ότι τους καταγγέλουν συνεχώς.
Σαν τι λόγο δηλαδη?Αυτό πιστεύω κι εγώ. Τώρα είδα το περιεχόμενο του φόρουμ γενικά, αποκλείεται να έχει περάσει απαρατήρητο. Ίσως εχουν λόγο που δεν το κλείνουν.
Μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το μαιλ της διωξης?????Πάντως εγώ θα στείλω mail στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με το link του φόρουμ και δεν νομίζω ότι θα είμαι η μόνη.
honeypot που λενε και οι αγγλοι ;-)Σε μερικές περιπτώσεις παρόμοιου περιεχομένου φόρουμς στο εξωτερικό δεν τα πειράζουν γιατί παρακολουθούν πράγματα και καταστάσεις μέσω αυτών.
Δεν βλάπτει να το καταγγείλουμε και εμείς βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Έκανα κι εγώ καταγγελία στο email τους.Λοιπόν παιδιά ας κινητοποιηθούμε, μόλις έκανα επώνυμη καταγγελία τηλεφωνικά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σημείωσαν τα πάντα απ ότι τους είπα, παρακαλώ ενοχλείστε τους κι εσύ για να γίνει κάτι, αν είναι δυνατόν δηλαδή!
Για Αθήνα:
- Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Λ. Αλεξάνδρας 173 � Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
Fax: 210 6476462
Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000
e-mail: [email protected]
Για Θεσσαλονίκη:
- Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Μοναστηρίου 326 � Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
Fax: 2310 � 559929
Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: [email protected]
Εάν διαβάσεις το νήμα που έβαλες Berna έχει κλείσει ήδη δύο φορές το φόρουμ και το ξανανοίγουν..Ας κάνουμε καταγγελίες, χαμένες δεν πάμε και οι καταγγελίες δεν σημαίνουν ότι τους δίνουμε σημασία.
Εγώ επώνυμα έστειλα email.Παιδιά πάρτε τηλέφωνο καλύτερα, αν δεν θέλετε να δώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία.
Στην χώρα που ζούμε δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι έτσι, αλλά αν το σκεφτείς κι αλλιώς αυτή ακριβώς η μηδενιστική νοοτροπία δεν μας έχει βοηθήσει και σε τίποτα ως τώρα.Τιποτα δεν προκειται να γινει...
Αυτοι κουνιουνται μονο αν καπου παιζονται λεφτα, και μονο αν ειναι πολλα τα λεφτα...
Το εγραψα γιατι ξερω τι εχει γινει σε παρομοιες καταστασεις και που τελικα εκαναν το αυτονοητο και που οχι...Στην χώρα που ζούμε δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι έτσι, αλλά αν το σκεφτείς κι αλλιώς αυτή ακριβώς η μηδενιστική νοοτροπία δεν μας έχει βοηθήσει και σε τίποτα ως τώρα.