Όξω ξεφτύλες...!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Και φάρσα να είναι, και να το κάνουν για να προκαλέσουν, αυτές οι απόψεις είναι ανεπίτρεπτες και κάποιος πρέπει να τους το κλείσει το "μαγαζάκι". Ελπίζω να μπορεί να κάνει κάτι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Fifi ενημέρωσε μας για την διαδικασία, και αν χρειάζεται όσοι από εμάς θέλουν μπορούν να κάνουν επίσης καταγγελία.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Mα το συγκεκριμένο φόρουμ αφορά τους σκύλους, το dogforum εννοώ. Οπότε ακόμη και αν κάποιος ασχολήθηκε με τις άλλες προκλήσεις του φόρουμ δεν θα το αναφέρει εδώ. Τα πάντα ενοχλούν όμως.
Για να είμαι ειλικρηνής όμως εγώ κοίταξα αμέσως ότι αφορά τα ζώα.
Εμ εδώ μου έχει μέσα θέμα με τίτλο "βιασμός πεντάχρονου on camera-πολύ αστείο" - πρέπει να έχεις τεράστια αντοχή στην παράνοια για να χαζέψεις το φόρουμ - θα ασχοληθώ με τα σκυλιά και θα το γράψω στο ντογκφόρουμ? Πάντως αν καταλάβεις τι ακριβώς είναι δεν συγχύζεσαι. Άσε που μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη σελίδα ανοιγο-κλείνει, και έχει τώρα αριθμό 3 γιατί είναι η τρίτη φορά που ξανα-άνοιξε. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την έχει υπ' όψιν της, είμαι σίγουρη ότι τους καταγγέλουν συνεχώς.
Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η γνώμη που έχουν κάποιοι για το "χαβαλέ" αλλά ως εκεί.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Και φάρσα να είναι, και να το κάνουν για να προκαλέσουν, αυτές οι απόψεις είναι ανεπίτρεπτες και κάποιος πρέπει να τους το κλείσει το "μαγαζάκι". Ελπίζω να μπορεί να κάνει κάτι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Fifi ενημέρωσε μας για την διαδικασία, και αν χρειάζεται όσοι από εμάς θέλουν μπορούν να κάνουν επίσης καταγγελία.
Φυσικά και θα σας ενημερώσω για ότι συμβεί αύριο!
Μακάρι να βγάλουμε κάποια άκρη γιατί είναι ανήκουστο να υπάρχουν τέτοιες σελίδες, άνθρωποι που τις υποστηρίζουν και βάζουν αγγελίες για άτομα που ενδιαφέρονται να βασανίσουν γατάκια και σκυλάκια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
ΕΗ Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την έχει υπ' όψιν της, είμαι σίγουρη ότι τους καταγγέλουν συνεχώς.
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Τώρα είδα το περιεχόμενο του φόρουμ γενικά, αποκλείεται να έχει περάσει απαρατήρητο. Ίσως εχουν λόγο που δεν το κλείνουν.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Τώρα είδα το περιεχόμενο του φόρουμ γενικά, αποκλείεται να έχει περάσει απαρατήρητο. Ίσως εχουν λόγο που δεν το κλείνουν.
Σαν τι λόγο δηλαδη?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Σε μερικές περιπτώσεις παρόμοιου περιεχομένου φόρουμς στο εξωτερικό δεν τα πειράζουν γιατί παρακολουθούν πράγματα και καταστάσεις μέσω αυτών.
Δεν βλάπτει να το καταγγείλουμε και εμείς βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Πάντως εγώ θα στείλω mail στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με το link του φόρουμ και δεν νομίζω ότι θα είμαι η μόνη.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Πάντως εγώ θα στείλω mail στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με το link του φόρουμ και δεν νομίζω ότι θα είμαι η μόνη.
Μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το μαιλ της διωξης?????

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Λοιπόν παιδιά ας κινητοποιηθούμε, μόλις έκανα επώνυμη καταγγελία τηλεφωνικά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σημείωσαν τα πάντα απ ότι τους είπα, παρακαλώ ενοχλείστε τους κι εσύ για να γίνει κάτι, αν είναι δυνατόν δηλαδή!
Για Αθήνα:

• Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    Λ. Αλεξάνδρας 173 � Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
    Fax: 210 6476462
    Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000
    e-mail: [email protected]
Για Θεσσαλονίκη:

Μοναστηρίου 326 � Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
    Fax: 2310 � 559929
    Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Σε μερικές περιπτώσεις παρόμοιου περιεχομένου φόρουμς στο εξωτερικό δεν τα πειράζουν γιατί παρακολουθούν πράγματα και καταστάσεις μέσω αυτών.
Δεν βλάπτει να το καταγγείλουμε και εμείς βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
honeypot που λενε και οι αγγλοι ;-)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Λοιπόν παιδιά ας κινητοποιηθούμε, μόλις έκανα επώνυμη καταγγελία τηλεφωνικά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σημείωσαν τα πάντα απ ότι τους είπα, παρακαλώ ενοχλείστε τους κι εσύ για να γίνει κάτι, αν είναι δυνατόν δηλαδή!
Για Αθήνα:

Λ. Αλεξάνδρας 173 � Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
    Fax: 210 6476462
    Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000

Για Θεσσαλονίκη:

Μοναστηρίου 326 � Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
    Fax: 2310 � 559929
    Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000

Έκανα κι εγώ καταγγελία στο email τους.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Παιδιά πάρτε τηλέφωνο καλύτερα, αν δεν θέλετε να δώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Αυτό το φόρουμ υπάρχει εδώ και καιρό.. και δεν έχουν κάνει τίποτα..

Αρρωστημενα μυαλα.....
Εάν διαβάσεις το νήμα που έβαλες Berna έχει κλείσει ήδη δύο φορές το φόρουμ και το ξανανοίγουν..Ας κάνουμε καταγγελίες, χαμένες δεν πάμε και οι καταγγελίες δεν σημαίνουν ότι τους δίνουμε σημασία.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Παιδιά πάρτε τηλέφωνο καλύτερα, αν δεν θέλετε να δώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία.
Εγώ επώνυμα έστειλα email.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τιποτα δεν προκειται να γινει...
Αυτοι κουνιουνται μονο αν καπου παιζονται λεφτα, και μονο αν ειναι πολλα τα λεφτα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Τιποτα δεν προκειται να γινει...
Αυτοι κουνιουνται μονο αν καπου παιζονται λεφτα, και μονο αν ειναι πολλα τα λεφτα...
Στην χώρα που ζούμε δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι έτσι, αλλά αν το σκεφτείς κι αλλιώς αυτή ακριβώς η μηδενιστική νοοτροπία δεν μας έχει βοηθήσει και σε τίποτα ως τώρα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στην χώρα που ζούμε δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι έτσι, αλλά αν το σκεφτείς κι αλλιώς αυτή ακριβώς η μηδενιστική νοοτροπία δεν μας έχει βοηθήσει και σε τίποτα ως τώρα.
Το εγραψα γιατι ξερω τι εχει γινει σε παρομοιες καταστασεις και που τελικα εκαναν το αυτονοητο και που οχι...;)
Και δειν ειπα να μην γινονται διαμαρτυριες, ειπα τι αποτελεσαμ πιστευω οτι θα εχουν. Και μακαρι να μπορουσε να αλλαξει αυτο και γρηγορα...:(

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αυτο τ φόρουμ υπάρχει καιρό αρκετός κόσμος έχει κάνει μήνυση απο οτι είχα διαβάσει στο fb το forum έχει κάποια σχέση με το πολυτεχνείο και οι διαχειριστές έχουν σχέση με το ΛΑΟΣ το γνωστό κόμμα ....
για αυτο δεν "διαγράφεται " κιολας
αυτα που γράφουν δεν μπορούν να χαρακτηριστούν !