είχα κάνει επώνυμη καταγγελία το 2007 για κάποιο άλλο site στη Δίωξη και το κατέβασαν σε 4 ώρες.Τιποτα δεν προκειται να γινει...
Αυτοι κουνιουνται μονο αν καπου παιζονται λεφτα, και μονο αν ειναι πολλα τα λεφτα...
ειμαι αυτονομος απο τοτε που υπηρετισα στο ετεθ στα καρδαμηλα..εκει ειδα τι σημαινει ελλαδα...σε ολο της το μεγαλειο...εκει ειδα τι σιμαινει νεοελληνας σε ολο του το μεγαλειο επισης...δυστιχος καποια πραγματα πρεπει να τιμορουνται...η ατιμορισια σε αυτη την χωρα εχει κανει μεγαλο κακο...ο νεοελληνας ο σταρχιδισμος και η αδιαφορια ειναι ενα και το αυτο στην ελλαδα του σημερα...πεθαινεις στο πεζοδρομιο και κανεις δεν σε σηκωνει να σταθεις στα ποδια σου...μετα ο ιδιος νεοελληνας με τον κομπλεξισμο του βγαινει εξω να εκτελεσει να κλεψει ειτε ειναι ανθρωπος ειτε ειναι ζωο για να αποκτισει μια ταυτοτητα ...του μαγκα του εκτελεστη του δηθεν...Aυγέρη είσαι ο μόνος που με νιώθει.Μπορεί να σε στρατολογίσω.
Kατανοώ τον θυμό σου, ο οποίος είναι και δικαιολογημένος! Δεν σου είπα ότι εγώ θα ήμουν ψύχραιμη, ή θα άνοιγα διάλογο! Μη σου πω ότι μπορεί και να έδερνα κιόλας!! Απλά, αφενός η βία δεν φέρνει ποτέ καλά αποτελέσματα και αφετέρου έτσι τιμωρείται ο άνθρωπος και όχι η πράξη του! Η φιλοσοφία της τιμωρίας, ειδικότερα της φυλάκισης είναι αυτή: να μην έχει ολοκληρωτικό χαρακτήρα, να τιμωρείται η πράξη και όχι ο άνθρωπος, για να γίνει εφικτή η αναμόρφωσή του! Δεν μεγαλώνουν όλοι κάτω από τις ίδιες συνθήκες (όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία έτσι, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!, απλά είναι ένας παράγοντας αξιοσημείωτος) ούτε έχουν το ίδιο κοινωνικό (και όχι μόνο) περιβάλλον. Ξέρω πως όλα αυτά στην σημερινή κοινωνία ενδεχομένως ακούγονται ουτοπικά! Αλλά δεν είναι! Απλά εμείς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να δυσκολεύουμε τα εύκολα και να βλέπουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν! Και σκέψου λίγο ότι όταν αντιδράς σε αυτά που κοροϊδεύεις με τον τρόπο που κοροϊδεύεις, στην ουσία αφομοιώνεσαι σε μία κατάσταση που εξ αρχής χλεύαζες! (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το λέω ούτε ειρωνικά ούτε για να σε θίξω! Το αναφέρω με εντελώς μαθητική λογική!)ελπιζω avraki να δεις αρκετους τετοιους στον δρομο και να τους μεταπεισεις με τον λογο σου...μονο αν βρεθεις στο ματι του κυκλωνα και φας καμια καραμπινια απο αυτα τα καλοπαιδα θα ειναι αργα για να καταλαβεις πως στην ζουγκλα που εχουν στο μυαλο τους και στον τροπο ζωης τους δεν υπαρχει ουτε λογος ουτε αρχες ουτε σεβασμος για να πιασει τοπο ο λογος σου...να ξερεις πως πολλες γιαγιαδες και πολες αβοηθητες οικογενειες παρακαλεσαν για την ζωη τους αυτα τα αποβρασματα και αυτα τα τερατα που εσυ θελεις να πιασεις κουβεντα...μην συζητησω για τα αδεσποτα που κανουν δοκιμη τα καινουργια τους παιχνιδια...ειμαι υπερμαχος του λογου και τον σεβομαι απιστευτα αλλα εχω μαθει να ξεχωριζω αυτους που μπορει ο λογος να τους μεταπεισει...δεν θα περιμενω αν δω καποιον να κανει αποτροπαιες πραξεις να αλλαξοπιστισει...ειχε τον χρονο του να το κανει πρωτου ξεκινησει...
Για λέγε πια εποχή είσουν στο Τάγμα Εθνοφυλακής στην Χίο,Είμουν υπαξιωματικός εκεί.ειμαι αυτονομος απο τοτε που υπηρετισα στο ετεθ στα καρδαμηλα..εκει ειδα τι σημαινει ελλαδα...σε ολο της το μεγαλειο...εκει ειδα τι σιμαινει νεοελληνας σε ολο του το μεγαλειο επισης...δυστιχος καποια πραγματα πρεπει να τιμορουνται...η ατιμορισια σε αυτη την χωρα εχει κανει μεγαλο κακο...ο νεοελληνας ο σταρχιδισμος και η αδιαφορια ειναι ενα και το αυτο στην ελλαδα του σημερα...πεθαινεις στο πεζοδρομιο και κανεις δεν σε σηκωνει να σταθεις στα ποδια σου...μετα ο ιδιος νεοελληνας με τον κομπλεξισμο του βγαινει εξω να εκτελεσει να κλεψει ειτε ειναι ανθρωπος ειτε ειναι ζωο για να αποκτισει μια ταυτοτητα ...του μαγκα του εκτελεστη του δηθεν...
αυτα επρεπε να εχουν την κατακραυγη και την αντιδραση της κοινονιας αλλα δυστιχος απολαμβανουν μεσα απο την απαθεια μας και τον στάρχιδισμο μας..το μεγαλυτερο ΑΣΥΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ.οργιζομαι οταν βλεπω να μην βοηθουνε μια εγκυο γυναικα η μια γιαγια να περασει τον δρομο ενω μιλουνε για ηθικη...απλα καθημερινα πραγματα κοιταξτε γυρο σας θα τα δειτε...δυστιχως.!!!
295 β'εσσο.απο τον ιουνιο μεχρι τον μαρτιο...μονιμη εμπλοκηΓια λέγε πια εποχή είσουν στο Τάγμα Εθνοφυλακής στην Χίο,Είμουν υπαξιωματικός εκεί.