Όξω ξεφτύλες...!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδια επαναφερω το θεμα γιατι τωρα το ειδα και απο οτι ειδα η σελιδα υπαρχει ακομα και αυτα που εχει δεν μπορω να τα χαρακτηρησω... Εχω ανατριχιασει δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια πραγματα και μαλιστα να εχουν προσβαση ολοι σε αυτα! Ηθελα να ρωτησω τι γραψατε στην καταγγελια που κανατε καποιοι ηλεκτρονικα. Μπορει να σας φανει χαζο αυτο που ρωταω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να γραψω... Παντως η σελιδα πλεον ειναι 4, αν καταλαβα καλα απο αυτα που ειπατε παρα πανω μαλλον εκλεισε και τριτη φορα και την ξανα ανοιξαν.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το φόρουμ αυτό βρίσκεται υπο συνεχή διωγμό
ξανανοίγει σε νέα διεύθυνση συνεχώς

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τιποτα δεν προκειται να γινει...
Αυτοι κουνιουνται μονο αν καπου παιζονται λεφτα, και μονο αν ειναι πολλα τα λεφτα...
είχα κάνει επώνυμη καταγγελία το 2007 για κάποιο άλλο site στη Δίωξη και το κατέβασαν σε 4 ώρες.

Για λόγους ψαρέματος το κρατούν ανοιχτό και πολύ καλά κάνουν. Άρρωστοι υπάρχουν, καλό είναι να παρακολουθούνται και να ξέρει ο νόμος ποιοί είναι. Δεν ξέρω για 'σας αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις πιστεύω πολύ στη δράση του νόμου.

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Εγώ πάλι στην δράση του νόμου δεν πιστεύω καθόλου.Αν αντικαταστήσουμε το γράμμα ''μ'' με το γράμμα ''ν'' και μετατοπίσουμε τον τόνο από το ''ο'' στο ''ου'',είμαστε σε καλό δρόμο....

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Eiιλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτοί οι άνθρωποι εννοούν αυτά που γράφουν!!! Μόνο ως αστείο μπορώ να το δω, αλήθεια!! Δεν μπορεί να είναι τόόόσο άρρωστοι!!!!!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
το μεγαλειο του νεοελληνα...ευχομαι να εχουν την τυχη που τους αξιζει...και αν δεν τους τυχει ευχομαι να τους τυχο ΕΓΩ .... μικρος ειναι ο κοσμος που θα παει θα τους ποσταρο και εγω μερικες φοτογραφιες απο τους φιλους τους....να δουμε πως ειναι οταν μια ψυχη βασανισμενη παρει δικαιωση μετα απο τους φρικτους θανατους που προκαλουνε οι νεοελληνες αυτης της μορφης....

αφου παιζουνε με τους νομους της ζουγκλας και της κυριαρχιας τους αξιζει να καουνε και απο αυτους....το κοκονι εχει δικιο το σιτε εχει αλλαξει εως τωρα 7 χερια

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
Aυγέρη είσαι ο μόνος που με νιώθει.Μπορεί να σε στρατολογίσω.
ειμαι αυτονομος απο τοτε που υπηρετισα στο ετεθ στα καρδαμηλα..εκει ειδα τι σημαινει ελλαδα...σε ολο της το μεγαλειο...εκει ειδα τι σιμαινει νεοελληνας σε ολο του το μεγαλειο επισης...δυστιχος καποια πραγματα πρεπει να τιμορουνται...η ατιμορισια σε αυτη την χωρα εχει κανει μεγαλο κακο...ο νεοελληνας ο σταρχιδισμος και η αδιαφορια ειναι ενα και το αυτο στην ελλαδα του σημερα...πεθαινεις στο πεζοδρομιο και κανεις δεν σε σηκωνει να σταθεις στα ποδια σου...μετα ο ιδιος νεοελληνας με τον κομπλεξισμο του βγαινει εξω να εκτελεσει να κλεψει ειτε ειναι ανθρωπος ειτε ειναι ζωο για να αποκτισει μια ταυτοτητα ...του μαγκα του εκτελεστη του δηθεν...

αυτα επρεπε να εχουν την κατακραυγη και την αντιδραση της κοινονιας αλλα δυστιχος απολαμβανουν μεσα απο την απαθεια μας και τον στάρχιδισμο μας..το μεγαλυτερο ΑΣΥΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ.οργιζομαι οταν βλεπω να μην βοηθουνε μια εγκυο γυναικα η μια γιαγια να περασει τον δρομο ενω μιλουνε για ηθικη...απλα καθημερινα πραγματα κοιταξτε γυρο σας θα τα δειτε...δυστιχως.!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Σίγουρα υπάρχει ατιμωρησία στην Ελλάδα (αλλά όχι ΜΟΝΟ!!) αλλά η βία δεν είναι ούτε απάντηση, και σίγουρα ούτε λύση! Όταν απαντάμε στη βία με βία γινόμαστε ίδιοι και χειρότεροι με τους πρώτους δρώντες!! Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση την αδιαφορία και σίγουρα η τιμωρία είναι απόλυτα επιβεβλημένη εν προκειμένω! Εννοείται πως αυτό που έκαναν οι συγκεκριμένοι είναι απεχθέστατο!! Αλλά δεν γίνεται λιγότερο απεχθές αν ως αντίπραξη βασανιστούν οι βασανιστές!!

akis79

Member
13 Ιανουαρίου 2012
11
0
Ποσο αρρωστος μπορει να γινει ενας ανθρωπος.Το συγκεκριμενο σαιτ ειναι προπομπος βιας ...σημερα τα αδεσποτα αυριο τα παιδια μας.Δεν μπορω να κλεισω τα ματια σε κατι τετοιο.Παρακαλω το θεο να βρεθει ενας τετοιος στο δρομο μου...

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
ελπιζω avraki να δεις αρκετους τετοιους στον δρομο και να τους μεταπεισεις με τον λογο σου...μονο αν βρεθεις στο ματι του κυκλωνα και φας καμια καραμπινια απο αυτα τα καλοπαιδα θα ειναι αργα για να καταλαβεις πως στην ζουγκλα που εχουν στο μυαλο τους και στον τροπο ζωης τους δεν υπαρχει ουτε λογος ουτε αρχες ουτε σεβασμος για να πιασει τοπο ο λογος σου...να ξερεις πως πολλες γιαγιαδες και πολες αβοηθητες οικογενειες παρακαλεσαν για την ζωη τους αυτα τα αποβρασματα και αυτα τα τερατα που εσυ θελεις να πιασεις κουβεντα...μην συζητησω για τα αδεσποτα που κανουν δοκιμη τα καινουργια τους παιχνιδια...ειμαι υπερμαχος του λογου και τον σεβομαι απιστευτα αλλα εχω μαθει να ξεχωριζω αυτους που μπορει ο λογος να τους μεταπεισει...δεν θα περιμενω αν δω καποιον να κανει αποτροπαιες πραξεις να αλλαξοπιστισει...ειχε τον χρονο του να το κανει πρωτου ξεκινησει...

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
ελπιζω avraki να δεις αρκετους τετοιους στον δρομο και να τους μεταπεισεις με τον λογο σου...μονο αν βρεθεις στο ματι του κυκλωνα και φας καμια καραμπινια απο αυτα τα καλοπαιδα θα ειναι αργα για να καταλαβεις πως στην ζουγκλα που εχουν στο μυαλο τους και στον τροπο ζωης τους δεν υπαρχει ουτε λογος ουτε αρχες ουτε σεβασμος για να πιασει τοπο ο λογος σου...να ξερεις πως πολλες γιαγιαδες και πολες αβοηθητες οικογενειες παρακαλεσαν για την ζωη τους αυτα τα αποβρασματα και αυτα τα τερατα που εσυ θελεις να πιασεις κουβεντα...μην συζητησω για τα αδεσποτα που κανουν δοκιμη τα καινουργια τους παιχνιδια...ειμαι υπερμαχος του λογου και τον σεβομαι απιστευτα αλλα εχω μαθει να ξεχωριζω αυτους που μπορει ο λογος να τους μεταπεισει...δεν θα περιμενω αν δω καποιον να κανει αποτροπαιες πραξεις να αλλαξοπιστισει...ειχε τον χρονο του να το κανει πρωτου ξεκινησει...
Kατανοώ τον θυμό σου, ο οποίος είναι και δικαιολογημένος! Δεν σου είπα ότι εγώ θα ήμουν ψύχραιμη, ή θα άνοιγα διάλογο! Μη σου πω ότι μπορεί και να έδερνα κιόλας!! Απλά, αφενός η βία δεν φέρνει ποτέ καλά αποτελέσματα και αφετέρου έτσι τιμωρείται ο άνθρωπος και όχι η πράξη του! Η φιλοσοφία της τιμωρίας, ειδικότερα της φυλάκισης είναι αυτή: να μην έχει ολοκληρωτικό χαρακτήρα, να τιμωρείται η πράξη και όχι ο άνθρωπος, για να γίνει εφικτή η αναμόρφωσή του! Δεν μεγαλώνουν όλοι κάτω από τις ίδιες συνθήκες (όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία έτσι, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!, απλά είναι ένας παράγοντας αξιοσημείωτος) ούτε έχουν το ίδιο κοινωνικό (και όχι μόνο) περιβάλλον. Ξέρω πως όλα αυτά στην σημερινή κοινωνία ενδεχομένως ακούγονται ουτοπικά! Αλλά δεν είναι! Απλά εμείς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να δυσκολεύουμε τα εύκολα και να βλέπουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν! Και σκέψου λίγο ότι όταν αντιδράς σε αυτά που κοροϊδεύεις με τον τρόπο που κοροϊδεύεις, στην ουσία αφομοιώνεσαι σε μία κατάσταση που εξ αρχής χλεύαζες! (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το λέω ούτε ειρωνικά ούτε για να σε θίξω! Το αναφέρω με εντελώς μαθητική λογική!)

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
εχεις απολυτο δικιο αλλα δυστυχως καποιες φορες ειναι μονοδρομος( για αυτη την περιπτοση μιλισα ετσι ... να ξεκαθαριζουμε κιολας δεν ειμαι και ο μπατμαν να το παιζο τιμορος κτλπ κτλπ κτλπ))...ευχομαι να εχουμε ολοι μας την ψυχραιμια να φερουμε εις'περας την αναμορφωση ... και να το επιτρεπουν και οι συνθηκες...ωστε να γινει αυτος ο τοπος παλι λαμπερος και δημιουργικος με στοργικοτιτα προς τον συνανθρωπο...οπως ηταν παλια...και να μπορουμε ολοι μας να ειμαστε ελευθεροι...χωρις να φτιαχνουμε συχρονες φυλακες τα σπιτια μας για να επιζησουμε...εχεις απολυτο δικιο και παλι ισως να φταινε και τα βιωματα μου και μερικα απανωτα περιστατικα γυρο μου που δεν αφισα ΤΟΣΟ χωρο για την δικια σου αποψη στην καθημερινοτητα μου...

ευχαριστω που μου την θυμισες...!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
:)

Κοίτα, υπάρχουν άνθρωποι που όντως ανταποκρίνονται επάξια στον ορισμό της φύσης τους (δηλ. κοιτούν όντως προς τα πάνω -και όχι αφ υψηλού- ) και υπάρχουν και οι κατ' εφημισμόν άνθρωποι που είναι απλά μηχανές παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα!! Μη νομίζεις ότι είμαι πάντα ψύχραιμη!! Ειδικά βλέποντας τις φωτογραφίες και τα σχόλια άναψαν πολλαπλά λαμπάκια!! Ειδικά αυτό το"το γιάναμε για να το βασανίσετε με την ησυχία σας" με έκανε να θέλω να γίνω δολοφόνος!!! Απλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι δεν βοηθάω τα σκυλάκια έτσι και που κι αυτά ακόμα κι όταν τα μαλώνουμε (είτε λεκτικά είτε σωματικά) μας κάνουν στο τέλος πάντα χαρούλες και αγάπες! :) :)

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
ειμαι αυτονομος απο τοτε που υπηρετισα στο ετεθ στα καρδαμηλα..εκει ειδα τι σημαινει ελλαδα...σε ολο της το μεγαλειο...εκει ειδα τι σιμαινει νεοελληνας σε ολο του το μεγαλειο επισης...δυστιχος καποια πραγματα πρεπει να τιμορουνται...η ατιμορισια σε αυτη την χωρα εχει κανει μεγαλο κακο...ο νεοελληνας ο σταρχιδισμος και η αδιαφορια ειναι ενα και το αυτο στην ελλαδα του σημερα...πεθαινεις στο πεζοδρομιο και κανεις δεν σε σηκωνει να σταθεις στα ποδια σου...μετα ο ιδιος νεοελληνας με τον κομπλεξισμο του βγαινει εξω να εκτελεσει να κλεψει ειτε ειναι ανθρωπος ειτε ειναι ζωο για να αποκτισει μια ταυτοτητα ...του μαγκα του εκτελεστη του δηθεν...

αυτα επρεπε να εχουν την κατακραυγη και την αντιδραση της κοινονιας αλλα δυστιχος απολαμβανουν μεσα απο την απαθεια μας και τον στάρχιδισμο μας..το μεγαλυτερο ΑΣΥΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ.οργιζομαι οταν βλεπω να μην βοηθουνε μια εγκυο γυναικα η μια γιαγια να περασει τον δρομο ενω μιλουνε για ηθικη...απλα καθημερινα πραγματα κοιταξτε γυρο σας θα τα δειτε...δυστιχως.!!!
Για λέγε πια εποχή είσουν στο Τάγμα Εθνοφυλακής στην Χίο,Είμουν υπαξιωματικός εκεί.