Όταν η Μενεγάκη εκπαιδεύει σκύλους...

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Πολύ καλός ο Θ. Κουτσόπουλος.

Και εμάς εκπαιδεύει.

Σε ερωτήσεις μας μας είπε πως επειδή είχε στρεσσαριστεί το Αγ. Βερνάρδου της είχε πει να μην πολυασχοληθεί με αυτό αλλά τελικά κατάλαβε πως κακώς της το είπε καθώς για χαρη της βλακείας και της επακόλουθης τηλεόρασης, ασχολούταν περισσότερο με τη σκύλα παρά την άφησε ήσυχη.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τώρα που είδα ολόκληρο το βίντεο, νομίζω ότι κρατήθηκε όχι να μην γελάσει αλλά να μην της φέρει το Αγ. Βερνάρδου στο κεφάλι!
Αυτό το "τζα! εγώ θα σε ακουμπήσω κρυφά και με το ζόρι" ήταν... άστα να πάνε!

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Πολύ καλός ο Θ. Κουτσόπουλος.

Και εμάς εκπαιδεύει.

Σε ερωτήσεις μας μας είπε πως επειδή είχε στρεσσαριστεί το Αγ. Βερνάρδου της είχε πει να μην πολυασχοληθεί με αυτό αλλά τελικά κατάλαβε πως κακώς της το είπε καθώς για χαρη της βλακείας και της επακόλουθης τηλεόρασης, ασχολούταν περισσότερο με τη σκύλα παρά την άφησε ήσυχη.
Επειδή όταν διαβάζεται το παραπάνω φαίνεται σαν να το είπε ο εκπαιδευτής, απλά εξηγώ πως τα bold είναι δική μου κριτική.

Ευχαριστώ τον johnk για την επισήμανση μέσω πμ

Πιες: Μια χάρη. Ενεργοποιήστε το edit να βοηθιόμαστε. Γιατί είναι κλειστό ?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ο Φοβερός Εκπαιδευτής Θοδωρής Τριάντης για όσους δεν τον Γνωρίζουν !!!!!!!!!! :)
Αν κ δεν έχω ήχο στη δουλειά, μου άρεσε η "επίδειξη", καθώς κ τα σκυλιά που έφεραν στο πλατό. Επίσης, καθώς κ η λεζάντα: ο Σκύλος είναι σύντροφος, όχι δώρο ή αξεσουάρ.

Αυτοί οι παρουσιαστές να συμπεριφέρονταν λίγο πιο φυσιολογικά βρε παιδί μου... κ τίποτα στον κόσμο!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εμενα μου φανηκε οτι η Ελενίτσα σα να φλέρταρε και λίγο και με ενόχλησε που εβγαλε την τρελοκοτσιδου έξω. Ποσοι θα σκέφτηκαν αρνητικά για αυτο το ζωάκι...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ποσοι θα σκέφτηκαν αρνητικά για αυτο το ζωάκι...
Δεν έχεις άδικο... Πολλοί!!!

Μία τέτοια εκπομπή, με τόσο μεγάλη τηλεθέαση (όσο για το κοινό της εκπομπής και για τη γνώση του περί τα κυνολογικά, σε καλώ να σκεφτείς), με τέτοιες συμπεριφορές, μπορεί να οδηγήσει μία ολόκληρη φυλή σε ένα φάσμα, από το να παρεξηγηθεί έως το να "καταστραφεί"...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ναι, από ''σκύλος διάσωσης'' έγινε '' το νευρικό''.:eek:

Συμπέρασμα: Η Ελενίτσα αμα δεν την γλείφουν, τους διώχνει. :D Παρατράγουδο... Κι ολα αρσενικά τα βλέπει, ένα πράμα...:rolleyes:

Παντως, θα ηταν καλό να λέγανε και απο πού πρέπει να αγοράζουμε σκύλο. Στο σημείο που ειπε οτι πριν αγοράσουμε σκύλο πρέπει να ψάξουμε τον χαρακτήρα κλπ, μπορούσε να το πει. Next time..:D

Και σε αυτο που ειπε ο Theo, ότι ''καθώς για χαρη της βλακείας και της επακόλουθης τηλεόρασης, ασχολούταν περισσότερο με τη σκύλα παρά την άφησε ήσυχη'', έχει δίκιο. Θα μπορούσε να υπάρξει χρόνος για ουσιαστική κουβέντα, όχι γουτουγουτουγουτου της Ελενίτσας με το πινσερ.

Last edited: