ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ

petros80x

Member
4 Ιουνίου 2010
6
0
Σαν νεο μελος θα ηθελα να να πω ενα γεια σε ολη τη φιλοζωικη παρεα που εχετε φτιαξει εδω μεσα.Ειμαι κατοχος 2 μποξερ τα οποια φροντιζω σ ενα κτημα που εχω εκτος πολης.Μου εχει γινει εμμονη ιδεα να γινω "τριτεκνος" παιρνοντας εναν γερμανικο ποιμενικο.Παρατηρω δεκαδες site αγγελιες,εκτροφεις.Παρολο που σε γενικες γραμμες παρεχονται τα ιδια πραγματα οι τιμες ποικιλουν απο 500 εως 1000 ευρω.Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη?εχω τσεκαρει κανα 2 εκτροφεια στην θεσσαλονικη.ειναι καλυτερα να απευθυνθω εκει?
τελειωνοντας θα ηθελα να ρωτησω αν γενικα η απουσια ενος ανθρωπου 8 ωρες της ημερας λογο δουλειας ειναι για το σκυλι κακο...

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
καλως ηρθες Πετρο!
και γιατι αν επιτρεπετε μενουν τα σκυλια στο κτημα?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
8 ωρες? Τις υπολοιπες εισαι και συ στο κτημα? Δεν καταλαβα!
ΜΟΝΟ απο εκτροφειο να το παρεις το κουταβι!

petros80x

Member
4 Ιουνίου 2010
6
0
ειμαι 3 μερες σιγουρα την εβδομαδα εκει.τα βοχερ μου ειναι μητερα με γιος εκει και ειναι αυτοκολλητοι.νομιζω πως θα τους χαλουσα την ευτυχια αν τα εφερνα στην πολη.δοκιμασα αρκετες φορες αλλα εδειχναν δυστυχισμενα.

petros80x

Member
4 Ιουνίου 2010
6
0
εννοειτε αυτο.το μεγαλυτερο μερος τω χρηματων πηγαινει σ αυτα.περιθαλψη,καλυτερες τροφες,παιχνιδια και ολα τα συναφη.θελω να τα παρω μαζι μου αλλα ειναι μελαγχολικα στο διαμερισμα παρολο που τα εβγαζα βολτες συνεχεια.σκεφτομαι απλα να αποκτησω και ενα φιλο εδω στο διαμερισμα να συνηθισει απο την αρχη και φυσικα να τα κοινωνικοποιησω σταδιακα με τα αλλα..ειναι κακη ιδεα?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πού είναι το τρομερο προβλημα αφου τα σκυλια είναι δυο και δεν είναι ένα μονο του χωρις παρεα και άλλη παρουσια?
Φυσικο είναι να μελαγχολούν στο διαμερισμα, αν τα παρεις από ένα κτημα οπου είναι ελευθερα να κανουν ο,τι θελουν.
Τώρα θα αρχισουμε παλι τα περι αγελης.

Αν εχεις αποκτησει ηδη εμπειρια με τα σκυλια και ξερεις πώς να τους φερθεις, θα εισαι μια χαρα με έναν ΓΠ στο διαμερισμα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Εγω να σου πω οτι θα ειναι αρκετα δυσκολο αν ζεις με το ενα και οταν πηγαινεις στο κτημα να το δεχονται τα αλλα! Βεβαια εξαρταται και ποσο κοινωνικοποιημενα ειναι τα μποξερ!

petros80x

Member
4 Ιουνίου 2010
6
0
ειναι αρκετα κοινωνικοποιημενα σαν ζωα αλλα εχουν τασεις κτητικοτητας στο κτημα.το θεωρουν περιοχη τους.πιστευετε οτι δεν θα εχω προβλημα στο διαμερισμα με τον γερμανικο ποιμενικο?εννοω εχει πολλες απαιτησεις αθλησης και ολα αυτα?ας πουμε τα βοχερ εχουν τρομερη ενεργητικοτητα.αν καποιος εχει ΓΠ σε διαμερισμα ας βοηθησει.ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια..

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ειναι πολυ απαιτητικα σκυλια.
Δν κουραζεται η δικια μ.
5 μηνων κουταβι την πεθαινω στην βολτα καμια ωρα και βαλε (μεσα σε αυτη την 1 ωρα τζοκινγκ παιχνιδι με αλλα σκυλια) και οταν γυριζουμε σπιτι τρεχει ακομα!!! Μεγαλωντας δν ξερω πως θα ειναι αλλα πιστευω πως δν θα αλλαξει κ πολυ!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ειναι πολυ απαιτητικα σκυλια.
Δν κουραζεται η δικια μ.
5 μηνων κουταβι την πεθαινω στην βολτα καμια ωρα και βαλε (μεσα σε αυτη την 1 ωρα τζοκινγκ παιχνιδι με αλλα σκυλια) και οταν γυριζουμε σπιτι τρεχει ακομα!!! Μεγαλωντας δν ξερω πως θα ειναι αλλα πιστευω πως δν θα αλλαξει κ πολυ!!!
sorry για το off topic
αλλά 1 ώρα είναι πολύ για την ηλικία της

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
sorry για το off topic
αλλά 1 ώρα είναι πολύ για την ηλικία της
Μ ειχε πει ο γιατρος απο 5 μηνων να αυξησω σταδιακα την βολτα.
Ενταξει κανουμε κ ενα τσιγαρο που λεει ο λογος ενδιαμεσα. Σορυ για το οφ τοπικ 2

petros80x

Member
4 Ιουνίου 2010
6
0
ειμαι που ειμαι αδυνατος σαν το σταθη ψαλτη με βλεπω.επισης φιλε viper πως ειναι η συμπεριφορα της στο διαμερισμα?και επισης ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με το φυλο?αρσενικο ή θηλυκο?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εδω οι αποψεις για το φυλλο θα ειναι τεκμηριωμενες πιστευω απο ολους!!!
Εγω προτιμω τα θηλυκα γτ ειναι πιο παθιασμενα, καλυτεροι φυλακες , πιο εξυπνα(σαν γυναικες π ειναι...) και εχω αδυναμια προσωπικα στο γυναικειο φυλλο γενικοτερα!!! Μην παρεξηγηθουμε εδω...!!!
Η συμπεριφορα της στο διαμερισμα ειναι καλη κατα κυριο λογο. Δν κανει ζημιες , παιζει αρκετα μαζι μας βαριεται ευκολα κτλ.
Παντα ομως υπαρχει κατι να κανει κ αυτο οφειλεται σε μας. Και ετσι περναει μια χαρα!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Εδω οι αποψεις για το φυλλο θα ειναι τεκμηριωμενες πιστευω απο ολους!!!
Εγω προτιμω τα θηλυκα γτ ειναι πιο παθιασμενα, καλυτεροι φυλακες , πιο εξυπνα(σαν γυναικες π ειναι...) και εχω αδυναμια προσωπικα στο γυναικειο φυλλο γενικοτερα!!! Μην παρεξηγηθουμε εδω...!!!
Η συμπεριφορα της στο διαμερισμα ειναι καλη κατα κυριο λογο. Δν κανει ζημιες , παιζει αρκετα μαζι μας βαριεται ευκολα κτλ.
Παντα ομως υπαρχει κατι να κανει κ αυτο οφειλεται σε μας. Και ετσι περναει μια χαρα!!!
Γιαννη δεν εισαι καθολου αντικειμενικος!
Καλυτεροι φυλακες? Πιο παθιασμενα?Πιο εξυπνα? Πες και κατι που ισχυει ντε να εισαι πειστικος!
Πιο ευκολα, πιο εκπαιδευσιμα ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θεωρητικά στις περισσότερες φυλές τα θηλυκά είναι ηπιότερα κι ευκολότερα στον χειρισμό τους από τα αρσενικά....Από κει και πέρα είναι και προσωπικές επιλογες.....

(Ασχετο.....galazio...δεν την βρίσκω πουθενά την λίστα.....:oops::oops:)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Γιαννη δεν εισαι καθολου αντικειμενικος!
Καλυτεροι φυλακες? Πιο παθιασμενα?Πιο εξυπνα? Πες και κατι που ισχυει ντε να εισαι πειστικος!
Πιο ευκολα, πιο εκπαιδευσιμα ...
Eιναι γυναικες κ ως γνωστον ειναι πιο εξυπνα πλασματα απο τα αγορακια!!!
Επισης μ εχουν πει πολλα περιστατικα με αρσενικα. Ενα χαρακτηριστικο ειναι πως γδυσανε μια βιλα με σκυλο αρσενικο επειδη του ακουμπησανε στα καγκελα ενα πανι απο θηλυκια με οιστρο.
Δν ξερω ισως ειμαι υπερβολικος αλλα ετσι το βλεπω εγω και ετσι μ εχουν πει διαφοροι π το εχουμε συζητησει. Εξαιρεση για τα αρσενικα αποτελει
ο Ντιεγκο Αμαλια :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr