Ηρθε η ώρα να παρουσιάσω την Αλις μιας και τόσο καιρό δεν το έκανα!Λοιπόν η Αλις είναι ένα ημίαιμο σκυλάκι που μου έκανε δώρο ο άντρας μου αφού ήξερε ότι ήθελα πάρα πολύ ένα σκυλάκι!Δυστυχώς του το χάρισε γνωστός μου,μια κίνηση εντελώς λάθος όπως έμαθα αργότερα από δω...επίσης μου την έφερε σε εντελώς λάθος ηλικία...μολις 35 ημερών...Ευτυχώς της κάνουμε κάθε μέρα κοινωνικοποιήση και με άλλα σκυλάκια και με ανθρώπους!Η Άλις είναι δραστήρια,λιχούδα και πολύ πολύ χαδιάρα!τα πάει τέλεια με όλα τα σκυλιά ακόμα και τα νευρικά!όσο και να της αγριεύουν εκείνη απλά γυρίζει από την άλλη.στην αρχή έκανε πάρα πολλές ζημιές σπίτι ειδικά όταν δεν είχε τελειώσει τα εμβόλια της και δεν μπορούσε να βγει.τώρα πια όμως και μόνη της να την αφήσεις μέσα δεν πειράζει τίποτα!έχει μάθει τις εντολές,κάτσε,εκεί,ξάπλωσε,έλα,μη,δώσμουτο χέρι σου και γενικά είναι πολύ υπάκουη!επίσης έχει μάθει την τουαλέτα και τώρα πια δεν κάνει καμία ανάγκη της μέσα.το μόνο μικρό κακό είναι ότι με ακολουθεί παντου στο σπιτι ακόμα και το βράδυ αν σηκωθώ να πάω τουαλέτα αυτή εκεί!από πίσω μου!το πρωί με ξυπνάει λίγο πριν το ξυπνητήρι με ένα γλύψιμο στο πρόσωπο!την λατρεύουμε και είναι για μας τα πάντα! ότι και να πω είναι λίγο!έχει ΥΨΟΣ:46εκ και 16ΚΙΛΑ!!εδώ μωράκι!