ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ENGLISH STAFFORDSHIRE


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Καλημέρα και ευχαριστω ολους τους φιλους για τις συμβουλες τους.Θα ηθελα να πω ότι εχω ψαχτεί πολύ για να καταληξω στη συγγεκριμενη ρατσα.Δεν θελω αδεσποτο αλλα και δεν δαπανω πολλα χρηματα για να δωσω στοργη αγαπη και φροντιδα σε ένα πλασματακι.Αν καποιοι πλουτιζουν από τα ζωάκια αυτά εγω δεν θα γινω συμμετοχος στο παιχνιδι αυτό.Να δωσω καποια χρηματα για τα εξοδα διατροφης κλπ ναι,αλλα όχι και να εμπορευμαστε τα ζωα.Αλλοστε υπαρχουν και ανθρωποι που πεινανε και ισως αξιζουν μια ευκαιρια και αυτοι. Αν καποιος φιλος γνωριζει καποιον που να θελει να δωσει σε καλα χερια ένα τετοιο κουταβακι, english staffordshire, με ένα ανταλλαγμα 400 ευρω, ας επικοινωνησει μαζι μου. Ευχαριστω
Απο τη μία λες ότι δε θες να γίνεις συμμέτοχος στο "παιχνίδι αυτό" και να ενισχύσεις αυτούς που πλουτίζουν από το εμπόριο ζώων και μετά δηλώνεις ότι θες να δώσεις 400 ευρώ για να αγοράσεις κουτάβι και μάλιστα ημίαιμο επειδή...υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε (;;;; )..Έχε υπόψιν σου ότι με την κίνησή σου αυτή ενισχύεις τους πανηλίθιους αυτούς που πλουτίζουν και γεμίζουν τον κόσμο ημίαιμα κουτάβια. Και φυσικά θα σε πιάσουν κορόιδο, προσπαθώντας να σου πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλλες. Εγώ θα έλεγα να μην πάρεις καθόλου σκύλο πάλι και να πας να δώσεις αυτά τα 400 ευρώ σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, αφού είσαι τόσο φιλάνθρωπος στην τελική. Τι να πώ..No hope :(
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αυτό πάλι.... που και καθαρόαιμο σκυλο θέλουμε και ντροπή στους εκτροφείς που δεν τα χαρίζουνε ή "χαρίζουνε" και ντροπή τους επίσης που εμπορεύονται ψυχουλες τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι και παιδάκια που δεν έχουν να φάνε και αυτοί ζητάνε τοσα λέφτά για ένα σκυλο, για αυτό και τη στιγμή που διαθέτω μονο το x y ποσό θα πάω να το δώσω σε κάποιον που στην ουσία θα με κοροιδέψει για όλους τους παραπάνω λόγους... με ξεπερνάει....
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Την αξίζουν την κοροίδία μερικοί άνθρωποι.."περιορισμένης ευθύνης" μου φαίνεται. Το θέμα είναι ότι είναι πολλοί και μυαλό δε βάζουν. Ώρες ώρες εύχομαι να πάθουν για να μάθουν, αν και τα δύσμοιρα πλασματάκια που πέφτουν στα χέρια τους δε μου φταίνε σε τίποτα..
 


Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Αν καποιοι πλουτιζουν από τα ζωάκια αυτά εγω δεν θα γινω συμμετοχος στο παιχνιδι αυτό.Να δωσω καποια χρηματα για τα εξοδα διατροφης κλπ ναι,αλλα όχι και να εμπορευμαστε τα ζωα.
μα με το να πάρεις την ράτσα που θες με 400€ κάνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θες. ΓΊΝΕΣΑΙ συμμέτοχος και κορόιδο μαζί. δηλαδή 400€ που θα το αγοράσεις τι κοστίζει; η τροφή για 2 μήνες που θα τρώει η το πρώτο εμβόλιο;;;
εκτός αν κοστολογεί την γέννα της σκυλας του με 400€...




Powered by Nexus 4
 


DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
37
οντως φιλε εχεις δικιο.ψαξε να βρεις ιδιωτη που να πουλαει με 400 ευρω σταφ και κατσε με την εντυπωση οτι αυτος δεν κερδοσκοπει και δεν εμπορευεται ζωα,να εισαι σιγουρος οτι 400χ6 κουταβια αν θα κανει δεν θα βαλει λεφτα στην ακρη,πανε ολα σε κτηνιατρους και ειδικες εξετασεις +οτι πρεπει να βγαλει και τις εκπαιδευσεις απο τους γονεις!

παντως μου αρεσει αυτη η νοοτροπια,δινω 400 ευρω γιατι τοσα εχω και οτι κοστιζει παραπανω ειναι ανηθικο!

επισης το οτι ψαχτηκες πολυ και την ρατσα για μενα ειναι ανεκδοτο,τι ακριβως εψαξες,μιλησες ποτε με ανθρωπο που κατεχει αντιπροσωπευτικο δειγμα της φυλης

επισης τα νηματα που σου βαλανε τα διαβασες;
 


YIANNIS1965

New Member
5 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Θελω να ρωτησω τους φιλους που εχουν ηδη καποια ρατσα σκυλου:
1)Αν τα ζευγαρωνουν σε καποια χρονικα διαστήματα
2)Τα κουταβια που γεννιουται τι τα κανετε???Τα πετατατε ,τα πνιγετε ,τα κρατατε όλα στο σπιτι ή Τα Πουλατε!!!Τι τα κανετε???
Εάν τα πουλατε γιατι μου λετε να μην αγορασω από ιδιωτη,αν τα χαριζεται λογω φιλοζωιας ας μου χαρισουν και μενα.Λοιπον για να βαλω καποια ταξη σε όλα
α)Διαβασα πολλα πολλα διεθνη σαιτ για τα χαρατηριστικα κάθε φυλης
β)Μιλησα με κατοχους ρατσας σε Ελλαδα και Ευρωπη
γ)Ηρθα σε επαφη με εκτροφεις και 4 κτηνιατρους,ο ενας στρατιτικος
γενικα όπως ειπα εξ αρχης το εψαξα καλα,και δεν θα είναι η πρωτη μου φορα αν ιδιοκτητης σκυλου.
Θελω καθαροαιμο και όχι ημιαιμο και τα λεφτα που θελω να δωσω είναι σαν το φακελλακι που δινουμε ολοι γενικοτερα.Διαβασα ολες τις συμβουλες σας,αρα δεν μιλησε κανεις στον αερα και στο βροντο.
Κλεινοντας ρωταω ξανα,Εχει καποιος english staff να με βοηθησει ή ολοι είναι εκτροφεις τελικα εδώ και γι αυτό η επιμονη να παω ντε και σωνει εκει.Οι φιλοι ιδιωτες ρωτω ξανα,Δεν ζευγαρώνετε τα σκυλια σας?
 




DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
37
αποκλειεται να διαβασες τα νηματα που σου παρεθεσαν και να εχεις τετοια απορια!
 


Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
καλά πέντε χρόνων είσαι;;;;
φακελάκι δεν δίνουμε ολοι και οποίοι δίνουν το κάνουν γιατί ο βρωμογιατρος δεν θα χειρουργησει την μανα τους και είναι σε τεράστιο δίλημμα.

εσύ γίνε ΘΥΜΑ και δώσε σε 400€ σε κάποιον που αμολησε την σκύλα του για να γεννήσει και θα σου δώσει ένα κουτάβι που ούτε πιστοποιητικο καθαροαιμιας θα έχει ούτε θα ξέρεις τίποτα για τα γονίδια του.
δηλαδή δεν προτιμάς να περιμένεις 5-6 μήνες να μαζέψεις 800€ να πάρεις κάτι από την σωστή πηγή;;;

Powered by Nexus 4
 


christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Εφόσον πιστεύεις ότι οι έλληνες εκτροφεις βγάζουν χρήματα απο αυτό και ειναι ανήθικο. Και εφόσον έχει επικοινωνήσει με ξένους εκτροφεις γιατί δεν παίρνεις απο τους ξένους με 400 ευρώ?

αυτο το εχω μιλήσει με κτηνίατρος και ο ένας μάλιστα στρατιωτικός με πέθανε! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που σε καβγάδες λέγαμε θα φωνάξω το ξαδερφο μου που ειναι φαντάρος !!
 


christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Χρηστο, καταλαβαίνω οτι η πρόθεση σου είναι θετική και καλά κάνεις που ενημερώνεις τους αναγνώστες
Στο προκείμενο : οταν κάνεις μια παραθεση καλο ειναι να βαζεις ολοκληρωμενα ερωτηση και απαντηση και οχι αποσπασματικα, ωστε να μην αιωρούνται λάθος εντυπωσεις. Γραφεις λοιπον επιπλεον (θα υποθεσω καλοπροαιρετα οτι απλως ξεχασες να τη συμπεριλαβεις ):
-" Άρα μήπως θα έπρεπε να του πεις ότι υπάρχουν αγγελίες αλλά οι αγγελίες έχουν και παγίδες ?"
Σε αυτη σου την ερωτηση απαντησα.
Γραφω λοιπον:
-να ελέγξεις εξονυχιστικά το πιστοποιητικό καθαροαιμίας και να δεις και τους γονεις εαν ειναι εφικτό ωστε να μην βρεθεις προ πιθανής εκπλήξεως. Κυκλοφορούν πολλοί επιτήδειοι .

Εαν ούτε τωρα το βλέπεις, δυστυχως δε μπορώ να το εξηγησω απλουστερα.

ως προς τα υπολοιπα:

το φορουμ ειναι ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ απο θεματα στα οποια γραφουν ενα σωρο ανθρωποι τι πρεπει να προσεξει ο καθε μελλοντικος ιδιοκτητης και πως πρεπει να κινηθει, πολλες φορες σεντόνια ολοκληρα, και πολυ καλα κανουν. Ενα σεντόνι λιγότερο απο μενα δε βλάπτει ουτε προκειται να λείψει απο πουθενα, αυτα υπαρχουν παντου και οποιος θελει να ψαξει θα τα βρει αμεσως. Καταλαβαινεις λοιπον οτι δε μπορουμε να γραφουμε, καθε φορα καθε μερα, σε καθε θεμα που προκυπτει ενα κατεβατό για τις προυποθεσεις και σωστες κινησεις πριν την αγορα σκυλου. Εγω ειμαι πολυ λίγο καιρο μεσα στο φορουμ αλλα θα διαπιστωσεις εαν το θελησεις οτι θα διαβασεις πολλες φορες στο μελλον και απο μενα παρομοιες παραινεσεις και συμβουλες με αυτες που γραφεις.
Πλεον δε βλεπω καποιο νοημα στη συνεχιση επι αυτου του ζητηματος. Παραθέσαμε τις αποψεις μας, παμε παρακατω :)
παντα γράφω φιλικά !
Εαν ξανά διαβάσεις το μήνυμα που έγραψα θα καταλάβεις ότι είδα τι λες και το σχολιάζω ως ΚΑΤ ελάχιστο ανεπαρκές.
Συμφωνω απόλυτα με το παμε παρακάτω απλά καμία φορά εάν βαριομαστε να γράψουμε σεντόνι ας μην γράψουμε τίποτα. Το εχω κάνει πολλές φορές