ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Βρε παιδιά απο το ροχαλητό στο ντύσιμο το πήγαμε??? Δεν λέω κι εγώ θα συμφωνήσω ότι τα ρούχα δεν είναι για τα ζώα, αλλα μη συγχύζουμε και το stellaki. εεε???

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η αλήθεια είναι αγαπητή Στέλλα ότι άλλο ένα ελαφρυ μπουφανάκι - πουλοβεράκι για τις βροχές κι αυτά, κι άλλο το κανονικότατο ντύσιμο του σκύλου, όπως αύτό. Είχα δει και σχετικό θέμα:
http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=1682

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
EINAI H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.
το σκυλί φοράει το στηθόλουρο γιατι είχε βγει βολτα.
το κολάρο (προς ενημέρωση των ανεγκέφαλων) χρησιμεύει στο να κραμάμε ενα χαιμαλι που καλείται ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! (you know..όνομα τηλέφωνο....)
Όσο για το μπουφανάκι, είναι ένα ελαφρύ τζήν μπουφανάκι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ επένδυση και αυτο γιατι το σαββάτο έριχνε καρέκλες!
Ημαρτον με την ηλιθιότητα κάποιων!
Το κανόνικο ντύσιμο δεν είναι κάτι που υποστηρίζω.
Αλλα απο αυτο το σημείο μέχρι να χαρακτηρίσουμε την προστασία του σκυλιού απο τη βροχή και τον αέρα κακοποίηση
ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ!!!!!
ΕΛΕΟΣ. Get a life!!!!
Όλους του υπόλοιπους, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ή για την προσπάθεια σας να "ηρεμήσετε" τα πνεύματα.
Αν και γενικά δεν εκνευρίζομαι με άτομα "περιορισμένης ευθύνης"
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
stellaki συζητηση γινετε δεν ειναι αναγκη να παρεξηγιεσαι σε τετοιο βαθμο..
σε ενα φορουμ ειναι λογικο να κρινεις και να κρινεσαι και να μην συμφωνουν οι ιδαιολογιες σου με ολους..
αλλωστε το ιδιο θα μπορουσε να ηταν και στην ανατροφη του παιδιου σου..και εκει ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο να μεγαλωσει τα παιδια του..τωρα ο τροπος που θα υποστηριξει ο καθενας την γνωμη του εξαρτατε και απο τον χαρακτηρα του.

τωρα εγω αυτο που θελω να σου πω ειναι καταρχας να το χαιρεσαι το σκυλακι σου ειναι πολυ ομορφο!
αλλα βρε στελακι παν μετρο αριστο.
ενταξυ να βαλεις ενα αδιαβροχο στην βροχη,ενα παλτο στο χιονι..αντε πες να δεχτω οτι τετοιο μηνα που εχουμε αρχισει να βαζουμε σπρει για τις σκνυπες να σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να του το βαζεις..αλλα βρε στελακι το σκυλακι σου στο βιντεακι κοιματε με το τζιν..μαζι με το λουρακι το στιθολουρο και το αλλο στο λεμο..αυτο ειναι too much..
αν ηταν να το εβαλες για αυτο τον λογο γιατι δεν του το εβγαλες με το που γυρισατε απο την βολτα?
επισης ταυτοτητα μπορεις να βαλεις και στο στηθολουρο..

αυτα ολα και με τις καλυτερες προθεσεις χωρις να θελω να σε προσβαλω απλα σκεψου το για το ζωακι..
δεν ειμαι της ιδαιολογιας αλλωστε εχουν γινει συζητησεις για συζητησεις για το τι καναν τα ζωα στην φυση..αλλα παν μετρο αριστο..δεν εχει κρυο..δεν βρεχει, δεν χιονιζει και στην τελικη το σκυλι αυτο ειναι μεσα στο σπιτι του και κοιματε με ολα αυτα..
αυτο ναι..ειναι υπερβολη..και παλι σου λεω απλα να το σκεφτεις..

και για να σου αποδειξω οτι δεν σου τα λεω στην τελειως αλλη παραταξη, τοτε που βαζαμε φωτογραφιες απο το χιονι θα με δεις εμενα με τον δικο μου στο χιονι να φοραει μπουφαν οπως και αλλα μελοι..
τωρα ομως ειναι περιτο..φαντασου σημερα με εφαγε και κουνουπι.. :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ρε παιδια,εισαστε εκτος τοπικ...
και γιατι το μπουφανακι και γιατι το κολαρακι :lol: κι εφοσον κοιμαται..και μπουρου μπουρου και το κακοποιεις και ειναι ασχημο...
ξυνο της το βγαλατε της κοπελλας...
και ναι,μπορει να το εβγαλε εξω με ολα αυτα και μολις γυρισαν,σκεφτηκε να γυρισει το βιντεακι με ολα τα αξεσουαρ,λογω του οτι ειναι πιο "αστειο"..και μετα θα του τα εβγαζε.
υποθεσεις κανω κι εγω...
ανοιξτε αλλο τοπικ και εκφραστε εκει τις αποψεις σας...ειναι εντελλως ασχετες με το αρχικο θεμα..

(ααααχχχχ,αρπατε την! :lol: )

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
παντως το σκυλακι της ειναι γλυκητατο!!! :D :D

στελακι μην τσαντιζεσαι!!!! :( εοε!!! :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν την τσαντισατε,την στεναχωρησατε...
(ελα ρε στελλακι απο το ΚΑΠΗ να σου φτιαξω το κεφι :lol: )

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
STELLAKI said:
Εγώ σε τόπους συνάντησης φανατισμένους και κάθετους
με άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους φωστήρες
επι παντός απιστητού,δεν έχω καμία θέση.
Σε αφήνω στις ρητορίες και τις φαμφάρες σου αφού εσύ ξέρεις καλύτερα!
STELLAKI said:
(προς ενημέρωση των ανεγκέφαλων)
STELLAKI said:
Ημαρτον με την ηλιθιότητα κάποιων!
STELLAKI said:
Αν και γενικά δεν εκνευρίζομαι με άτομα "περιορισμένης ευθύνης"
Όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν αρχίζει ο λαϊκισμός και το χυδαίο υβρεολόγιο …
Στεναχωρήθηκες STELLAKI? Pardon!
Πέρασε μια βόλτα από το ΚΑΠΗ να ευθυμήσεις! Ελπίζω η Galazio εκτος από τη σουμάδα να σε τρατάρει και τα άπαντα του Ζαμπούνη…

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
παντος το τρελο παγκ λες και επεσε στο κουτι με τα ηρεμιστικα :lol: :lol: :lol:

το παω με 1000
πολυ χουζουρι :D :D
παντος η συζητηση ξεφυγε και πιστευω πως ξεφευγει και πολυ συχνα στο φορουμ!!
δεν λεω ποιος φταιει ουτε και με νοιαζει γιατι σημερα μπορει να εχει δικαιο το στελακι και αυριο η ροτη!!

δεν μου αρεσει ομως η ειρωνια που υπαρχει και η αμεση επιθετικοτητα!!

ας τα δει λιγο ο admin αυτα και ας κρινει και μοντερε'ι'τορ και μελη γιατι υπαρχει μια εντυπωση γκετο!!

με αφορμη αυτο που εγινε σε αυτο το ποστ λεω τι συμβενει και σε πολλα αλλα που εχω δει εδω και 3 περιπου μηνες που ειμαι στο φορουμ αλλα και σε παλαιοτερα ποστ!!!
δεν μιλαω για καποιον σιγκεκριμενα λεω για ολους μας (δεν βγαζω και εμενα)

παντος πιστευω πως το βιντεο ηταν για πλακα και οχι για ξυλο!!! :evil:

και εχει και αλλο βιντεο που το παγκ-ακι (καλο ε!!!) κοιματε και δεν εχει τοσο αρματοσια!! οποτε μην αρπαζομαστε αμεσως

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ας τα δει λιγο ο admin αυτα και ας κρινει και μοντερε'ι'τορ και μελη γιατι υπαρχει μια εντυπωση γκετο!!
Ο admin δεν μπορεί να κρίνει κανέναν.

Μπορεί μόνο να banάρει, και μπές να δείς ΠΟΥ το έχει κάνει ... σχεδόν πουθενά ...

γκέτο τί εννοείς ??

ο καθένας λέει ότι του καπνίσει, δεν το βλέπεις ??

μήπως εθελοτυφλούμε ??

επίσης

σε όποιον δεν αρέσει το forum καλό δρόμο ... :wink: :D

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα πως εθελοτυφλουμε οταν δεν βγαζω κανεναν απο αυτο ακομα και εμενα?

και επεισεις αυτοι που πρεπει να παρουν καλο δρομο οπως λες ειναι οσοι αρπαζονται αμεσως και δημιουργουν φασαριες με το παραμικρο!!!

δεν νομιζο πως το φορουμ ανηκει σε καποιον!! αλλα ειναι ολονων!!

επεισεις επειδη βλεπω πως ο καθενας γραφει οπως ειπες οτι θελει τοτε θα σου πω πως ειπα στο προηγουμενο ποστ πως μαλλον ολοι( μας ) φταιμε!!

την λεξη γκετο την χρησιμοποιησα αφου την ειδα απο αλλο μελος σε πολυ παλαιοτερο θεμα (πρεπει να το θυμασαι) και ειπα πως δημιουργειτε η εντυπωση οχι οτι εγω το βλεπω ετσι!!!

ειναι μια προτροπη να αλλαξουμε προς το καλο!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Καλά μην αρπάζεσαι :lol: :lol: :lol:

Στα σχόλια και προτάσεις μπορείς να κάνεις μια προτροπή :wink:

Πού ξέρεις όμως ... μπορεί αυτή να είναι η ομορφιά των φορουμ ... άμα ήταν εκκλησία κανένας δεν θα έγραφε ... :wink:

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
παντος τετοια ωρα μονο εγω και εσυ ειμαστε μεσα!! :lol: :lol:

οσο για το θεμα εκκλησια ισως να εχεις και δικαιο :D :D :D

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
:eek: :eek: :eek:

οταν δεν μιλανε τι να τους κανω!!!

μοναξια εχει και παλι

ξεφυγαμε ομως :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΑΧαχαχαχ από ποιό θέμα ??? 8) :lol:

Παιδιά συγνώμη αλλά μη μπερδεύουμε το φόρουμ με το chat...

Καλό είναι και εδώ όπως και σε πολλά άλλα θέματα,να κρατάμε την θεματολογία,όσο το δυνατόν.Για τα υπόλοιπα ανταλλάξτε msn... :wink:
admin