ΑΥΡΑ και ΠΑΡΗΣ στο βουνό

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
:) Φιλαρακος ευχάριστό, δεν ζω εκεί (μόνιμα), είναι το χωριό μου αλλά απέχω μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά οπότε είμαστε κάθε ΠΣΚ εκί, εκτός χειμώνα που το κάνουμε βδομάδα παρά βδομάδα (φέρνω και τα ξύλα για το τσάκι :) )
Ακριβως ο,τι κανω εγω με το κτημα Χρηστο :)
Ωραια τα τζαμπα ξυλα ε? :D

βρηκα και νυφη πανεμορφη!:)
Εκκολαπτομενος byb βλεπω Φωτη μ? :p

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
zouzounos δεν την δίνουμε την νύφη :)

harry καλά τζάμπα δεν το λες :) γιατί τα αγοράζω (δικαιώματα για χωρικά, αλλά παίρνεις πολλαπλάσια απο ότι θα αγόραζα εδώ) βάλε στο κόστος και το κόψιμο και τα αμορτισέρ που είμαι σίγουρος πως το Astra δεν φτιάχτηκε για μεταφορά ξύλων :) . Αλλά αξίζει, να φανταστείς πέρυσι με -8 είμαστε έξω και ψήνανε μέχρι το πρωί με μεγάλη φωτιά και από πάνω το χιόνι να πέφτει (άντε άντε να αρχίσει) .

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
θελουμε και χιονο-φωτο!!!

οκ θα παω σε κατι απο μαυρο μερια τοτε;)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Φώτο από πέρσι, που είναι και ο Μπόμπος ένα άλλο αδέσποτο που μας βρήκε εκεί αλλά δεν μπόρεσα να τον σώσω (από έλλειψη γνώσεων και λάθος νοοτροπίας το οποίο έχω γράψει και πιο παλιά αλλά δεν ντρέπομαι να το ξαναλέω).

εδώ είναι μια από τις ωραιότερες φώτο που έχω από τον Μπόμπο :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φοβερες φωτο!
Αμα καποια μερα δω την δικια μου ετσι αγκαλια με (ζωντανη) γατα, τοτε θα μπορεσω επιτελους να αναφωνησω "νυν απολυεις τον δουλον σου...." :paja1:

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Πριν πολλά χρόνια όταν πείρα το πρώτο μου σκυλί, την Μαξι (αδέσποτάκι που ΠΑΛΙ αυτό με βρήκε) είχαμε σπίτι είδη έναν αρσενικό γάτο Περσίας, και ήταν και αυτά αγαπημένα μεταξύ τους. Τώρα με την Αύρα ούτε για αστείο. Αφού με ανάγκασε 2-3 φορές στο χωρίο να ανέβω σε δέντρο για να κατεβάσω 2 μικρές γατούλες, που δεν ξέραν ότι είναι σκυλί στην αυλή, που ανέβηκαν απο τον φόβο τους και μετά δεν μπορούσαν να κατέβουν (και με τα δικά μου κιλά δεν είναι και κάτι εύκολο :) ΟΧΙ ότι είναι πολλά ΑΛΛΑ τα δεντρά είναι αδύνατα :) )

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
:) μόνο μανούλι είναι και πονόψυχη, να φανταστείς βρήκε ένα μεγάλο κόκαλο και το έγλυφε πιο πέρα, ο Πάρις για κάποιο λόγο γκρίνιαξε (δεν ήταν για το κόκαλο) και αυτή σηκώνετε και του το πηγαίνει και το αφήνει μπροστά του :)
Mανουλομανουλο....