Αίμα από το πέος

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Παιδιά καλό μήνα σε όλους!

Ο μήνας όμως δεν άρχισε πολύ καλά για εμάς...
Την Πέμπτη το πρωϊ, σηκώνομαι να πάω να πλύνω το πρόσωπο μου στο μπάνιο και ο μικρούλης έκανε χουζουράκια στο κρεβάτι του. Με το που βγαίνω (μετά από το πολύ 5 λεπτά) βλέπω το πάτωμα γεμάτο αίματα....

Ο μικρούλης μου είχε πρωϊνές (σεξουαλικές) στύσεις και απο το πουλί του έβγαζε αίμα. Μετά απο λίγο που του έγυγαν οι ορμές, όλα "ξαναμπήκαν" στην θέση τους.

Την άλλη μέρα πήγα στο κτηνίατρο και μου είπε οτι άμα το ξαναπάθει να του δόσω ένα αντιβιοτικό. Με σιγουριά δεν ήξερε τι ήταν και μου είπε οτι μπορεί να είναι και ο προστάτης.

Σας έχει συμβεί και έσας η κάτι παρόμοιο; Γνωρίζετε το μπορεί να είναι; Πιστεύετε πως η στείρωση θα ήταν κατάλληλη;

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναι

προστάτης ήταν.

στείρωση έγινε

σε εσένα δεν ξερω τι είναι ομως

στον γιατρό για δάκτυλο γρήγορα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι το έχει πάθει το γλυκό μου. Ήταν από υπερτροφία προστάτη. Ο γιατρός δεν σύστησε στείρωση λόγω ηλικίας, μόνο του έκανε κάτι ενέσεις και του πέρασε.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Αχ... απλά προετοιμάσου να κλάψει λίγο ο μικρός σου :wink:
edit: με το "δάχτυλο" χρειάστηκαν τρεις άνθρωποι να κρατούν ένα κανίς toy που έκλαιγε και δάγκωνε ανεξέλεγκτα.... :shock:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Ωχχχχ......νομίζω οτι κατάλαβα.....
Νομίζετε οτι μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη φορα και να του δόσω την αντιβίωση η θεωρείτε πως είναι επείγον;
Ο δικός μου είναι 1,5 χρονών... σε αυτή την περίπτοση γίνετε στείρωση η οι ενέσεις φτάνουν;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Εγώ δεν ξέρω πολλά Μιλού μου. Του έκανε τις ενέσεις και μου είπε να έρθω σε μερικές μέρες να δει αν του πέρασε. Αν δεν του είχε περάσει θα είχε κάνει αναγκαστικά στείρωση. Ό,τι μου είπε σου λέω.
* και ναι, κατάλαβες

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Θα μπορούσε να είναι κάποιο μικρόβιο; Ρωτάω γιατί ο κτηνίατρος μου έγραψε αντιβιοτικό.
Έχω ακούσει πως τα αρσενικά μπορούν να κολλήσουν κάποια μικρόβια σ'αυτή την περιοχή.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Μιλού απ' αυτά που γράφεις μου φαίνεται ότι το γιατρό σου δεν τον εμπιστεύεσαι και τόσο. Προφανώς για να του δώσει αντιβίωση κάποιο μικρόβιο υποπτεύεται.

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
σωστα εικασιες κάνουμε αλλα λεω ως ασχετη..μηπως απλα σκιστικε λίγο το πετσακι του?

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Chloe said:
Αν ήταν αυτό δε θα το είχε δει ο γιατρός? (και οποιονδήποτε τραυματισμό?).
Μιλου ο γιατρός σου δεν μιλάει ?
Τι σου είπε οτι μπορει να έχει, απλα καποιο μικροβιο ? εγω θα πήγαινα και σ'αλλον πάντως

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Θα τον πάω αυτή την βδομάδα για εξετάσεις αίματος και θα τον πιέσω λίγο να μου πεί παραπάνω.... Ήταν επιφυλακτικός και μου έγραψε το αντιβιωτικό, και μου είπε να του το δόσω άμα το ξαναπάθει. Μου είπε οτι μπορεί να είναι και ο προστάτης.

Chloe τον εμπιστεύομαι τον κτηνιατρο που διάλεξα απλά, έβαλα και πόστ....για να μου πείτε τις απόψεις σας γιατί εμπιστεύομαι και εσάς.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάθει τίποτα σοβαρό αλλά μας έχει κατατοπίσει πολύ σωστά για διάφορα θέματα. Φυσικά άμα γίνει κάτι σοβαρό θα πάρω κι άλλες γνώμες (χτύπα ξύλο).

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πρωτα απο ολα

τράβα το πετσάκι :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: να δεις μηπως εχει μπει τιποτα μεσα και το εχει τραυματίσει.

καμιά φορά όταν βγαίνουν στην εξοχή (τουαλέτα) μ΄παίνει καποιο αγανο και τραυματίζοντε

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Άμα είχε μπεί κάποιο αγανό δεν θα έβγαζε συνέχεια αίμα;
Καθημερινά έχει λίγα κίτρινα υγρά σαν πύον. Αυτό όμως δεν το έχουν όλα τα αρσενικά;

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Για το αιμα milou δν ξερω τι μπορει να ειναι οσο για το κιτρινοπο υγρο ο δικος μ το ειχε μερικες φορες αλλα δν ετρεχε βρισκοταν απλα μια σταγονα απ'εξω στο ανοιγμα απο το πετσακι! Περαστικα να ειναι :D

Ameli αγανο ειναι ενα φυτο π βγαζει κατι μυτερα πραγματακια τα οποια κολλανε πολυ ευκολα στο τριχωμα ακομα και στα ρουχα μας δν ξερω αν βοηθησα με την περιγραφη αλλα δν εβρισκα φωτο :oops:
Αν βρω θα ανεβασω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr