Αίμα κ βλέννα στα κόπρανα!

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Καλησπέρα παιδια!εδω κ 2 μέρες η σκυλιτσα μου κάνει διαρροιες!πήγαμε στον κτημιατρο σήμερα κ αφού την εξέτασε,είχε πυρετο,μου είπε(για 2η φορα)να σταματήσω να της δίνω ακανα γιατί την πειράζει στο στομάχι!το είχαμε πάθει κ παλιότερα κ είχε γαστρεντεριτιδα για 10 μέρες τουλάχιστον..κ ενώ είχαμε δοκιμάσει πολλές τροφές,έκανε διαροια με όλες είπα να ξαναγυρισω (για οικονομικούς λογουσ)στην ακανα μιας κ είχε μείνει το τσουβάλι σχεδόν γεμάτο!μετα απο 15 μέρες περίπου προσαρμογή στην ακανα όλα ήταν μια χαρα..μέχρι προχθές που δν είχε όρεξη να φάει κ έκανε διαρροια πάλι!μόλις γυρίσαμε απο τον κτηνιατρο έκανε πάλι διαρροια αλλα με αίμα κ βλεννα!έχει παρόμοια εμπειρία κάνεις να μου πει κτ; Είναι θυλικο γ.π. 4 μηνών!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Είναι καποιας συγκεκριμενης φυλής;
Kάνει και εμετους μαζί;
Mηπως ποτε-ποτε της δινεις και ακατάλληλο μαγειρευτό και την πειραζει;
Μηπως της δινεις παραπάνω τροφη απο την προτεινομενη;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλησπέρα παιδια!εδω κ 2 μέρες η σκυλιτσα μου κάνει διαρροιες!πήγαμε στον κτημιατρο σήμερα κ αφού την εξέτασε,είχε πυρετο,μου είπε(για 2η φορα)να σταματήσω να της δίνω ακανα γιατί την πειράζει στο στομάχι!το είχαμε πάθει κ παλιότερα κ είχε γαστρεντεριτιδα για 10 μέρες τουλάχιστον..κ ενώ είχαμε δοκιμάσει πολλές τροφές,έκανε διαροια με όλες είπα να ξαναγυρισω (για οικονομικούς λογουσ)στην ακανα μιας κ είχε μείνει το τσουβάλι σχεδόν γεμάτο!μετα απο 15 μέρες περίπου προσαρμογή στην ακανα όλα ήταν μια χαρα..μέχρι προχθές που δν είχε όρεξη να φάει κ έκανε διαρροια πάλι!μόλις γυρίσαμε απο τον κτηνιατρο έκανε πάλι διαρροια αλλα με αίμα κ βλεννα!έχει παρόμοια εμπειρία κάνεις να μου πει κτ; Είναι θυλικο γ.π. 4 μηνών!
έχω ίδια εμπειρία με acana που το γύρισε σε κολλίτιδα και έκανε κακά με αίμα. Aλλάξαμε εντελώς την τροφή αφού πρώτα πήραμε αντιβίωση και ειδική τροφή για λίγες ημέρες.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εξεταση κοπρανων εκανε?
Μπορει να την πειραζει και η τροφη,ο πυρετος ομως δεν δικαιολογειται.
Εχει τελειωσει με τα εμβολια?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Φαρμακευτική αγωγή κ διαιτα έδωσε ο γιατρός; Το λέω για να σταματήσει κ η διαρροια κ οι σπασμοι του εντέρου που κάνουν επώδυνη τν κολλιτιδα.

Περαστικά σας πάντως. Μπορεί να είναι κάπως αλλα περνάει. Να ξέρεις ωστόσο ότι θέλει προσοχή, αλλιώς θα επανερθει.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εξεταση κοπρανων εκανε?
Μπορει να την πειραζει και η τροφη,ο πυρετος ομως δεν δικαιολογειται.
Εχει τελειωσει με τα εμβολια?
Κ μεις όταν το είχαμε περάσει, αντιμετωπίσαμε πυρετό.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ανέφερες πως γυρίσατε από τον κτηνίατρο .., ο κτηνίατρος τι διάγνωση έκανε, πρόκειται για κάτι παθολογικό ?

Ίσως εφόσον τον πειράζουν όλες οι τροφές (και έχει προηγηθεί πάντα η κατάλληλη προσαρμογή) να πρόκειται για απλά ευερέθιστο έντερο..

Η Royal έχει μία φαρμακευτική για τέτοιες περιπτώσεις και κάνει θαύματα..!!

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Είναι γερμανικό ποιμενικο!μας έδωσε flagyl σιρόπι κ imodium για την διαρροια.ριζι με κοτόπουλο μόνο για 10μερες κ μετα θα δοκιμάσουμε ευκανουμπα(αν το είπα σωστά).450 γραμμάρια της έδινα τροφη κ ποτε μαγειρευτα!ο κτηνίατρος μόνο που δν με έβρισε που της ξαναεδωσα ακανα!είπε ότι είναι καθαρά θέμα τροφής κ ότι έχει πολυ ευαίσθητο στομάχι!έμετο έκανε 2-3 φορές..τώρα είναι καλύτερα βέβαια αλλα έχω αγχωθει όσον αφορά τι τροφη θα της δίνω..

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Μακροσκοπικη;μικροσκοπικη;τι είναι αυτο;δν έχουμε κάνει εξέταση κοπρανων..αυτο,μου είπε ο κτηνίατρος ότι θα είναι το επόμενο βήμα εάν ξανακάνει διαρροια..

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Όσο για τα εμβόλια,μας έχει μείνει ένα ακόμα!θα τα είχαμε τελειώσει εδω κ ένα μήνα αλλα επειδή αρρωσταινε το καθυστερησαμε!