Παιδιά sos βοηθηστε με γιατι ανυσηχω παρα πολυ ! οπως ειχα αναφερει προ καποιον ημερων εχω αλλο ενα τσιουαουα σχεδον δυο μηνων σημερα ! το ειχα παει σε γιατρο μολις το πηρα στα χερια μου πριν ακομα το παω σπιτι !!! μου ειπε ειναι υγειεστατος και εγω το διαπιστωσα με τις μερες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα! επαιζε ετρεχε ετρωγε κανονικα κακακια κανονικοτατα! απο χθες ομως το πρωι τα κακακια του δεν ειναι οσο σφηχτα ηταν και εχει και υγρα μαζι και λιγο αιμα εκανε 1 φορα μονο διαρροια σαν παστα υφη με ελαχιστο αιμα χθες το μεσημερι απο τοτε και μετα εκανε κανονικα κακα αλλα και παλι ειχε ελαχιστο αιμα . το πρωι σημερα εκανε κανονικα κακακια χωρις αιμα κατα τις 11 εκανε ομως παλι κακακια τα οποια ειχαν αιμα και δεν ηταν οσο σφηχτα επρεπε και μαζι με διαφανο υγρο και αφου το ταισα στις 11 και μιση μετα απο κανα τεταρτο πιγε να κανει κακακια και εκανε μια σταγονα με διαφανο υγρο το οποιο ειχε και αιμα μεσα και καθολου κακα! το σκυλακι τρωει παιζει κανονικα δεν εχει απωλεια ορεξης! στην αρχη σκεφτηκα πως ισως το πειραξε που του αλλαξα τροφη (του εδινα τη pro plan και αλλαξα σε royal canin ) προσπαθησα να την αλλαξω βεβαια οχι αμεσως αλλα αναμειγνυα τη παλια με την καινουρια και μετα απο 3 μερες εβαλα μονο καινουρια ! τεσπα θα τον παω ουτως η αλλως στο γιατρο σημερα αλλα θελω και τη δικη σας αποψη ! πριν 1 λεπτο προσπαθησε να κανει παλι κακακια και εκανε μονο 1 σταγονιτσα αιμα εχω τρελαθει απο την αγωνια μου! δεν εχει κανει ακομα εμβολιο να προσθεσω το πρωτο του μου ειπε ο γιατρος σε 3 μερες! επλιζω να ειναι καποιο απλο κρυωμα! το αλλο μου τσιοθ 3 μηνων ειναι οκ αλλα ειναι στο ιδιο δωματιο και παιζουν μαζι οποτε φοβαμαι πως αν εχει κατι ο μικρος θα μου κολλησει και το μεγαλο! please help me...