Αίμα στα κόπρανά του...

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Παιδιά sos βοηθηστε με γιατι ανυσηχω παρα πολυ ! οπως ειχα αναφερει προ καποιον ημερων εχω αλλο ενα τσιουαουα σχεδον δυο μηνων σημερα ! το ειχα παει σε γιατρο μολις το πηρα στα χερια μου πριν ακομα το παω σπιτι !!! μου ειπε ειναι υγειεστατος και εγω το διαπιστωσα με τις μερες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα! επαιζε ετρεχε ετρωγε κανονικα κακακια κανονικοτατα! απο χθες ομως το πρωι τα κακακια του δεν ειναι οσο σφηχτα ηταν και εχει και υγρα μαζι και λιγο αιμα εκανε 1 φορα μονο διαρροια σαν παστα υφη με ελαχιστο αιμα χθες το μεσημερι απο τοτε και μετα εκανε κανονικα κακα αλλα και παλι ειχε ελαχιστο αιμα . το πρωι σημερα εκανε κανονικα κακακια χωρις αιμα κατα τις 11 εκανε ομως παλι κακακια τα οποια ειχαν αιμα και δεν ηταν οσο σφηχτα επρεπε και μαζι με διαφανο υγρο και αφου το ταισα στις 11 και μιση μετα απο κανα τεταρτο πιγε να κανει κακακια και εκανε μια σταγονα με διαφανο υγρο το οποιο ειχε και αιμα μεσα και καθολου κακα! το σκυλακι τρωει παιζει κανονικα δεν εχει απωλεια ορεξης! στην αρχη σκεφτηκα πως ισως το πειραξε που του αλλαξα τροφη (του εδινα τη pro plan και αλλαξα σε royal canin ) προσπαθησα να την αλλαξω βεβαια οχι αμεσως αλλα αναμειγνυα τη παλια με την καινουρια και μετα απο 3 μερες εβαλα μονο καινουρια ! τεσπα θα τον παω ουτως η αλλως στο γιατρο σημερα αλλα θελω και τη δικη σας αποψη ! πριν 1 λεπτο προσπαθησε να κανει παλι κακακια και εκανε μονο 1 σταγονιτσα αιμα εχω τρελαθει απο την αγωνια μου! δεν εχει κανει ακομα εμβολιο να προσθεσω το πρωτο του μου ειπε ο γιατρος σε 3 μερες! επλιζω να ειναι καποιο απλο κρυωμα! το αλλο μου τσιοθ 3 μηνων ειναι οκ αλλα ειναι στο ιδιο δωματιο και παιζουν μαζι οποτε φοβαμαι πως αν εχει κατι ο μικρος θα μου κολλησει και το μεγαλο! please help me...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μπορεί να είναι μια αιμορραγική γαστρεντερίτιδα, μπορεί οτιδήποτε άλλο......μόνο ο ιατρός μπορεί να κάνει διάγνωση.....

γιατί δεν τα απομονώνεις μέχρι να πας στον ιατρό;

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
αυτο θα κανω! θα το παω σε καμια ωρα! κοντευω να πεθανω απο την αγωνια μου και το φοβο μου μη παθει κατι! :'(

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
το πηγα στο γιατρο ! δεν ειχε πυρετο και το δειγμα που του πηγα απο τα πρωινα κοπρανα του μου ειπε ηταν φυσιολογικο περαν απο το αιμα ! γενικα απο οσο τον εξετασε δεν βρηκε κατι ! μου ειπε ισως σφηχτηκε πολυ η εφαγε πολυ η εφαγε κανενα χαρτακι που συνηθιζει να μασαει και τον πειραξε!απλα πρεπει να τον ξαναπαω αυριο μαζι παλι με δειγμα κοπρανων και για να τον εξετασει παλι ! μου ειπε αν εχει αιμα ξανα ως το απογευμα παλι να τον ξαναπαω και σημερα το βραδυ ! αλλα γενικα δεν του φαινεται να εχει καποια λοιμωδη ασθενεια ! παλι καλα! ακομα ομως δεν ξερουμε πρεπει να τον παω και αυριο! ελπιζω ολα να ειναι καλα με το ζουζουνι μου! σας παρακαλω η γνωμη οσων μπορει να υποπτευονται κατι σχετικα με τα συμπτωματα που ανεφερα ακομα και η γνωμη σας με ενδιαφερει πολυ γιατι ανυσηχω πολυ ! ευχαριστω εκ των προτερων ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Περαστικά στο μικρακι!!!!
Περιμένουμε περισσότερα (καλά) νέα αύριο.

Αποπαρασίτωση έχει κάνει φαντάζομαι ε?
Λογικά αν δεν είναι κάποια "ασθένεια" και είναι από χαρτάκι ή κάποια άλλη χαζομάρα που έφυγε αύριο πρέπει να είναι εντάξει,ε?
Ο γιατρός θα κάνει ανάλυση στα κακά του?

Μη νομίζεις ότι οι ερωτήσεις αποσκοπούν στο να βγάλω διάγνωση, και να ήθελα είμαι εντελώς ανίκανη, απο περιέργεια ρωτάω.

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
lara μου δεν σε παρεξηγω για τις ερωτησεις οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη εγω εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα αλλα ακομα ειμαι νεα μαμα και εχω παρα παρα πολλα να μαθω μεγαλωνοντας τα παιδακια μου! αλλα πραγματικα η καρδουλα μου στη κουλουρη παει καθε φορα που βλεπω κατι μη φυσιολογικο!
αποπαρασιτωση δεν εχει κανει οχι εγω ηθελα αλλα ο γιατρος επειδη ηταν πολυ μικροσκοπικος στη αρχη ειδικα(και τωρα ειναι το καρδουλινι μου) και ουτε να τρωει δεν ηξερε μιας και επινε γαλα απο τη μανουλα μεχρι τοτε ,μου ειπε να περιμενουμε 2 βδομαδουλες(αφου τον πηρα και απο τη φιλη μου που τα εχει μεσα στο σπιτι και δεν εχουν σκουλικακια και τιποτα αλλο) για τη περιπτωση λογο μεγεθους και διατροφης να του πειραζε το εντερακι το χαπακι ,ετσι θα του κανω αυριο αν δεν εχει καποιο προβλημα μου ειπε ο γιατρος πως δεν πιστευει να εχει σκουλικακια αλλα πρεπει να κανει ουτως η αλλως και πως υπαρχει πιθανοτητα μικρη βεβαια το αιμα να οφειλεται στα σκουλικακια αν εν τελει εχει !
μου ειπε πως ειτε ζοριστηκε πολυ ειτε εφαγε κανενα χαρτακι που το συνηθιζει!!! σημερα εγω για να ειμαι σιγουρη του πιγα 3 δειγματα απο τα τελευτεα κακακια του και τα ειδε φυσιολογικοτατα μιας και δεν εχει διαρροια απλα το αιμα ειναι κατι που προβληματιζει πριν που εκανε δεν ειχε παντως αιμα!τεσπα μου ειπε να του παω και αυριο δειγμα να δουμε και αν ολα οκ θα κανει την αποπαρασιτωση και βλεπουμε ! παντως ειναι πολυ ζωηρος παιζει τρωει γαυγιζει ειναι οκ τπτ το αξιοπροσεκτο!πιθανων να κρυωσε κιολας! επισης ισως φταιει και η νεα τροφη δεν ξερω! μακαρι να ειναι ολα καλα! ειναι τα παιδακι μου μωρε τα λατρευω τοοοοοσοοοοο δεν μπορω να φανταστω να μου παθουν κατι! αφου με το που βλεπω κατι που με προβληματιζει γενικα διακτινιζομαι στο κτηνιατρο χαχα :D

Last edited:

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
καλησπερες!!! πηγαμε στο γιατρο και δοξα το θεο δεν εχει τιποτα ! εκανε και την αποπαρασιτωση του ! παλι καλα κατατρομαξα ! :D

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Μήπως έφαγε κανένα κοκαλάκι? Εγώ όταν του παραδώσω κόκαλα μπορεί να έχει ελάχιστο αίμα πάνω στα κόπρανα είτε επειδή δεν τα έχει χωνέψει καλά είτε επέιδή είναι πολύ σφιχτά και πιέζεται.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πολύ ωραία νέα ! Λήξη συναγερμού ... Θα κάνεις 1-2 ημέρες να συνέλθεις φαντάζομαι, αλλά τέλος καλό, όλα καλά ! :)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Δεν του δίνω κοκκαλα ποτέ μονο ξήρα τροφή! βεβαια μασουλανε διαφορα οπως χαρτια τα οποια ξεσκιζουν τα ξυλαρακια της βασης που περιεχει μεσα διαφορα περιοδικά (ισως να καταπιε κανενα ξυλαρακι εκει ) ααα και επειδη δεν μπορουσαν να τραβηξουν και να φάνε το χαλι και τις κλωστες του τα ατιμα πανε μαζι και το αναποδογυριζουν το μισο και εχου ξεσκισει (ισως και φάει) το λαστιχακι απο κάτω απο το χαλι σε πολλα σημεια ! τα ατιμα ακου τι σκεφτηκαν!!!
η αληθεια ειναι οτι θα κανω να συνελθω κανα 2 μερες οντως!!! χαχα ευχαριστω παρα πολυ ολους σας και για τις συμβουλες και για τα περαστικα σας!!! :)
ΑΑΑ ακουστε να γελασετε λιγακι τωρα ... χθες μου ειπε ο γιατρος να δωσω λιγο τσαγακι με 2 σταγονες λεμονακι στον μικρο μου με μια συριγγουλα απο το στομα και το ατιμο δεν καθοταν με τιποτα μισο κιλο σκατουλι και εβαζε δυναμη λεμε για να φυγει και τα δοντακια εκει κλειστα να μη μπορεις να του το ανοιξεις το στομα με τη καμια.. τεσπα αφου καποια στιγμη το καταφερα να τον δωσω λιγακι αρχισε να κλαιει και μου το φτυσε κιολας πανω μου τεσπα τον αφηνω κατω και συνεχιζει να κλαιει λιγο λεω τι επαθε ... και βλεπω το ενα ποδαρακι να μην το παταει αλλα εγω ημουν σιγουρη πως ουτε χτυπησε γυρισε ουτε κανα νυχακι να εσπασε τιποτα ! τον ελεγχω να δω αν ποναει τιποτα τον ξαναφηνω δεν το παταγε λεω τι επαθε ρε παιδια και παω και περνω λιγη τροφη για να τον κανω να τρεξει και να περπατησει λιγο και ως δια μαγειας και ετρεχε και πηδουσε και περπατουσε κανονικα το εκανε επειτηδες!!!!! δηλαδη πολυ πονηρο ακου τι σκεφτηκε!!!! το ειδε ο γιατρος λεει τιποτα δεν εχει ετσι το εκανε !!! πραγματικα απορω ποσο εξυπνα ειναι δηλαδη?? τρελαθηκα χιχιχιχ

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να τους πάρεις παιχνίδια να μασάνε πριν σου φανε το σπίτι! χαχαχαχα
Σοβαρα το λέω, πάρε παιχνίδια, πάρε και απο αυτα που κάνουν ήχους, είναι λίγο σπαστικά για σένα αλλα τα περισσότερα σκυλιά τα λατρευουν και τα προτιμουν!
Οταν μασανε κατι που δεν πρεπει να λες εντονα ΜΗ και να τους δινεις το παιχνιδι και μόλις αρχιζουν να μασουλανε το παιχνιδι λες ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΒΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΚΥΛΙ κλπ κλπ :)

Πρόσεξε πολύ να δείχνεις συνεχώς ότι είσαι η ΑΡΧΗΓΟΣ μην τα βλέπεις έτσι μικρά και "αθώα" μπορούν να γίνουν τρομεροί δυνάστες!!! Μόλις ολοκληρώσουν τα εμβόλια ξεκίνα κοινωνικοποίηση για να μη γίνουν κομπλεξικα και υστερικα όπως παρα μα παρα πολλα μικροσωμα σκυλια που οι ιδιοκτητες δεν δειχνουν την απαιτουμμενη προσοχη. Μη νομίζεις ότι επειδη είναι μικροσκοπικά δεν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να υπάρχουν ΟΡΙΑ και ΑΡΧΗΓΟΣ της αγέλης, είτε μιλάμε για τσίου είτε για Αγίου βερναρδου :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χθες μου ειπε ο γιατρος να δωσω λιγο τσαγακι με 2 σταγονες λεμονακι στον μικρο μου με μια συριγγουλα απο το στομα
Σου πρότεινε ο κτηνίατρος να δώσεις τσάι?
Το τσάι περιέχει καφεΐνη και είναι τοξικό για τον σκύλο, μπορεί να επηρεάσει το νευρικό σύστημα και την καρδιά..

Απορώ..

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
τους εχω απειρα παιχνιδια ολων των ειδων αλλα μαλλον δεν τους φτανουν!!!!
οταν τα βλεπω να μασουλανε πραγματα του σπιτιου τα μαλωνω δεν τα αφηνω αλλα δεν καταλαβαινουν και το συνεχιζουν ! ευτυχως για την ωρα δεν μασουλανε καλωδια ! προσπαθω να δειχνω αρχηγος φυσικα δεν θελω να μου παρουν τον αερα αλλα το αγορι μου ειναι σιγουρα καλυτερος αρχηγος απο μενα αφου αμα βαλει φωνη τον ακουνε μαλλον τρομαζουν χαχα ,ενω εμενα οση και να βαλω παιζουν μαζι μου μεχρι να τους αγνοιησω εντελως και να σταματησουν μαλλον φταιω και εγω βεβαια αλλα δεν τους κανω ολα τα χατηρια φυσικα και θετω ορια και τα μαλωνω οταν τα βλεπω να κανουν ζημιες και τα επιβραβευω οταν κανουν κατι σωστα απλα μαλλον εχουν καταλαβει ποση αδυναμια τους εχω και με εκμεταλευονται και λιγο ενω στο αγορι μου σουζα!εμενα οταν με βλεπουν να μπαινω σπιτι μαζι με το αγορι μου πχ τρεχουν κατευθειαν πανω μου και με γλυφουν ενω εκεινον οχι οταν τα φωναζω ερχονται κατευθειαν ενω σε εκεινον οχι για χαδακια κτλ. αν και προσπαθουν να μου τραβουν τη προσοχη συνεχως δεν τα καταφερνουν συνηθως ! ευτυχως δεν εχουμε αγχος αποχωρισμου και τα σχετικα ! και ανυπομονω για την ωρα που θα μπορω να τα βγαλω εξω για πολλες βολτες!!!!

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Δεν ξερω γιατι ειλικρινα ! μου το ειχε δωσει και στον αλλο οταν ηταν μικρουλης και καποια στιγμη κρυωσε και ειχε και εκεινος λιγο αιματακι και διαρροια...