Αίμα στα κόπρανά του...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Όντως, δεν το παρατηρησα πριν με το τσαι, πρωτη φορα το ακουω μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση....πηγαινεις καιρό σε αυτό τον γιατρό? Τον εμπιστευεσαι?

Για τα υπόλοιπα, μήπως το αγόρι σου τα έχει φοβήσει? Γιατί δεν ειναι λογικό να τα φωνάζει για χάδια και να μην πηγαινουν. Είστε ο ένας το ύψος και ο άλλος το βάθος μου φαίνεται! Βρείτε μια ισορροπία γιατί θα σας χορεψουν στο ταψί τα μικρά σας τερατάκια.
έχεις σκεφτεί την πιθανοτητα να βρειτε έναν επαγγελματία εκπαιδευτή να σας βοηθήσει?

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Οταν εννοω οτι τα μαλωνουμε δεν εννοω με βια φυσικα αλλα με ενα μη δυνατα η κατι τετοιο! δεν τα έχει φοβησει δεν νομιζω γιατι τα λατρευει! παντως για την ωρα δεν αντιμετωπιζουμε κατι τοσο σοβαρο η κατι που να μας δυσκολευει ιδιαιτερα για να σκευτουμε τη λυση του εκπαιδευτη ! αλλωστε πρεπει να μαθουμε και εμεις μολις 1,5 μηνα εχουμε τον στιτς και τον οσκαρακο 2 βδομαδες βεβαια δεν ειναι δικαιολογια αυτο απλα θελουμε λιγο χρονο για να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα μεχρι στιγμης παντως προβληματα δεν μας εχουν δημιουργησει!!!τον αφηνουν φυσικα το καλο μου να τα χαιδευει και να παιζει μαζι τους καθως και να τα εκπαιδευει αλλα πολλες φορες δεν πηγαινουν σε αυτον οταν τα φωναζει!με μενα απλα πολλες φορες ενω λεω για κατι μη δυνατα και αυστηρα συνεχιζουν να παιζουν μαζι μου αλλα δεν τους εχω δειξει οτι μπορουν να με κανουν οτι θελουν! οταν ειναι ωρα για παιχνιδι ειναι ωρα για παιχνιδι οταν ειναι ωρα για εκπαιδευση ειναι ωρα για εκπαιδευση κ.ο.κ επισης οταν κλαινε πχ για να τα παρω αγκαλια η να ανεβουν στο κρεβατι δεν τα ανεβαζω...
οσο για τον γιατρο που πηγαινω οχι δεν τον ξερω καιρο ουτε μου τον συστησε κανεις απλα εδω κοντα σπιτι μου δεν εχω αλλο και ουτε αυτοκινητο για να μετακινηθω πιο μακρια και προκειμενου να τα ταλαιπωρησω τοσο μικρουλια και να μου κρυωσουν τα πηγα σε αυτον! ωστοσο σιγουρα θα τον αλλαξω τον επομενο μηνα που θα ειναι λιγο μεγαλυτερα και πιο ανθεκτικα σε κρυωματα κτλ και θα εχουν και τα εμβολια! ξερω ενα που μου εχουν συστησει αρκετα ατομα και πιστευω και εγω πως ειναι καλος! αυτος δεν ειναι κακος απο οσο τον ξερω απλα εχω την αισθηση χωρις να εχω την εμπειρια οτι θα υπαρχουν και καλυτεροι και θελω οπως και καθε αλλο γιατρο που εχω να τον εμπιστευομαι απολυτα για το καλυτερο για τα ζουζουνια μου! αυτο για το τσαι ποτε δεν το εχω ξανακουσει και εγω αλλα πιστευω κατι θα ξερει .... τι να πω.... :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εσύ ξέρεις καλύτερα τι γίνεται με τα σκυλάκια σου φυσικα :)
Απλά ήθελα να τονίσω ότι πολύς κόσμος (όπως κι εγώ πιο παλιά) νομίζει ότι ένα σκυλάκι 2-3 κιλών δε χρειάζεται εκπαίδευση γιατί ακόμα κι όταν κάνει ανεπιθύμητα πράγματα πχ γαυγίζει σαν τρελό φαίνεται πιο χαριτωμένο απο ένα ροτβαϊλερ πχ που γαυγίζει σαν τρελό ή όταν δαγκώνουν πάνω στο παιχνίδι αντίστοιχα και δε δίνουμε την απαιτούμενη σημασία και καταλήγουμε με ένα εντελώς απείθαρχο και υστερικό σκυλάκι και τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνουμε καν ότι εμείς φταίμε που έγινε έτσι αλλα καταλήγουμε σε συμπεράσματα "όλα τα μικρόσωμα είναι υστερικά" κλπ κλπ
Ας σταματήσουμε εδώ αυτή την συζήτηση όμως γιατί είμαστε εντελώς off-topic με τον τίτλο "αίμα στα κόπρανα" και θα μας μαλώσουν :D:D

Καλό είναι να δοκιμάσεις και μερικούς άλλους γιατρούς, ωστε να είσαι όσο γίνεται πιο σίγουρη ότι επέλεξες τον σωστό. :)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
οτι αναλυεις στη 1η παραγραφο το γνωριζω λαρα μου και ευχομαι να μη χρειαστω εκπαιδευτη ! δεν του συμπεριφερομαι καπως επειδη ειναι μικροσωμο κτλ προσπαθω να ειμαι οσο σωστοτερη μπορω!
θα δοκιμασω σιγουρα και αλλους γιατρους και βλεπουμε! σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!
οποιος γνωριζει καποιον καλο κτηνιατρο νοτια προαστια αθηνα ας μου προτεινει φυσικα! να στε ολοι καλα!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μεγάλη μαφία το μικρό σου ! Περαστικά του ! :D:D:D
Πάντως έχε το νού σου για ο,τιδήποτε μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τα σκυλάκια, όπως π.χ. καλώδια. Μπορεί να μην έχουν δαγκώσει μέχρι στιγμής, αλλά το κακό μία φορά γίνεται. Προσπάθησε όσο μπορείς να προλάβεις καταστάσεις ...
Φιλάκια στον μικρό ηθοποιό ... :p

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Ευχαριστούμε πολυυυ andromeda!!!
Χθες ειχα αλλη μια δυσαρεστη εκπληξη ηρθα στο σπιτι και ο μικρος μου ειχε ενα ματι τοσο πρησμενο τοσο που δεν μπορουσε να το ανοιξει καν ! με εστελε παλι στη κουλουρη και αναγκαστηκα να παρω το γιατρο και να παει στο ιατρειο ο ανθρωπος 10 κ μιση το βραδυ για να τον δει ευτυχως δεν ειχε πειραχθει το ματι του απλα ειχε ενα πρηξιμο γυρω γυρω μαλλον τσακωθηκαν και τον δαγκωσε ο μεγαλος! ευτυχως ειναι καλα παρα τριχα! παντως στο θεμα τσακωμος εχω ενα θεμα διοτι το ενα ζηλευει τρελα το αλλο και τσακωνοναι συχνα πυκνα δεν περιμενα ομως οτι το ενα μπορει να τραυματισει το αλλο!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άμάν !!! :eek: Πρόσεχε τα μην έχεις και άλλα ! Δεν έχω πείρα από την συμβίωση σκύλων - είχα πάντα ένα σκύλο. Ίσως τα άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν σχετική πείρα μπορούν να σε συμβουλέψουν πώς να αντιμετωπίσεις το θέμα.
Περαστικούλια του !!! :D:D:D

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Καλο θα ειναι να τα εχεις σε ξεχωριστα δωματια οταν φευγεις, μαζι θα τα εχεις μονο οταν θα εισαι σπιτι και θα μπορεις να τα επιτηρεις. Με τον καιρο θα συνηθισουν ο ενας τον αλλον. Περαστικα στον μικρουλη.

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Δυστηχως το σπιτι μου ειναι γκαρσονιερα παιδια και εχω μονο ενα δωματιο και το μπανιο αλλα εχω ενα παρκο αρκετα μεγαλο και πλεον τον ενα τον κλεινω εκει μεσα οταν λειπω! ευτυχως για ακομα μια φορα το τελος ειναι αισιο αφου το ματακι του ειναι σχεδον καλα ! αλλα πολυ ζηλιαρικα βρε παιδια μα παρα πολυ !!!! :) :) :)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μιά χαρά με το πάρκο, λοιπόν. Σου λύνει πολλά προβλήματα. Το θέμα της ζήλειας πρέπει όσο γίνεται να το παλέψεις, ώστε να μην έχεις προβλήματα. Προσπάθησε να μην δείχνεις αδυναμία στον μικρό, όχι πολλές αγκαλιές μπροστά στον μεγάλο, ο οποίος χρειάζεται έξτρα χάδια για να καταλάβει ότι δεν απειλείται η θέση του στην "αγέλη", δηλαδή στο σπίτι σας. :):)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
και τα 2 το ιδιο προσπαθω να τα παιζω ή να τα χαιδευω και εκπαιδευω!δε δινω ποτε λιγοτερη σημασια σε καποιο αλλα μολις παρω ειτε τον ενα ειτε τον αλλο αγκαλια γινετε μαχη! χααχα θα το βρω καποια στιγμη και θα τα ηρεμισω που θα μου παει....
τεσπα για να μη ξεφευγουμε απο το θεμα να σας ευχαριστησω ολους παρα πολυ για ακομα μια φορα για ολες τις χρησιμες συμβουλες σας!!!:)