Αίμα στα κόπρανα

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
Γεια σε όλους,
ανοίγω αυτό το θέμα χωρίς να έχω κοιτάξει παλαιοτέρα αντίστοιχα θέματα, είχε πάει η αδερφή μου πριν λίγο το σκυλάκι μας για μια μικρή βόλτα και μετά από 5 λεπτά έκανε διάρροια με αίμα και μετά από λίγο έκανε και μια 2η αλλά πολύ λιγότερο,
σαν πρώτες γνώμες τι μπορεί να είναι ;
Είναι και απεργία σήμερα θα είναι ανοικτά ;
Είναι κατ' ανάγκη κάτι σοβαρό ή απλά μπορεί να είναι κάποια διαταραχή και να μην είναι τίποτα; Επίσης έκανε και 2 εμετούς σήμερα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Κουταβι ειναι? Ηλικια? Τι τρωει? Γενικοτερη διαθεση εχει? Παρε τηλεφωνο στο γιατρο να δεις αν ειναι εκει.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
πολλά είναι τα πιθανά...
μπορεί να είναι...απο μια αιμορραγική γαστρεντερίτιδα....μέχρι να έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο....
τηλ. στον γιατρό

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
o γιατρός είπε να περιμένουμε ως αύριο με τα συμπτώματα που του είπαμε μας είπε μάλλον δεν είναι τίποτα αλλά άμα συνεχίσει ή παρουσιαστεί κάτι νέο πρόβλημα να πάμε και θα κάνει ο γιατρός ότι χρειάζεται.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
•Κατάποση αντικειμένου
•Γαστρεντερίτιδα
•Κολίτιδα
•Συνεχείς διάρροιες

Είναι αιτίες για αίμα στα κόπρανα!

Πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο!Εμείς από δω μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Το μαλλον δεν ειναι τιποτα που σου ειπε δεν ειναι απαντηση. Δεν ειναι πιθανον σε εναν υγιη 100% οργανισμο να μην του συμβαινει τιποτα και να εχει αιμα στα κακα. Αποπαρασιτωση ποτε εκανε τελευταια?

Βρες απο τωρα αλλον για δευτερη εναλλακτικη αυριο.

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
τις τελευταίες μέρες είχε διάρροια κάποιες φορές άλλα όχι συνεχόμενα, Σήμερα ήταν να πάρει το χάπι αλλά μας είπε να μην το πάρει ακόμα μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Τώρα τελευταία δεν έτρωγε και την τροφή του τις 2 τελευταίες μέρες , δεν άγγιζε καθόλου αλλά όταν τρώγαμε τρελαινόταν και ζητούσε(΄κλαιγε γάβγιζε) να φάει και αυτός του πήρα μια κονσέρβα ώσπου να αγοράσω καινούρια τροφή, αλλά δεν είχε ούτε 20 μέρες ανοιγμένη και ήταν καλά κλεισμένη όμως είχε χάσει την μυρωδιά που είχε στην αρχή μήπως είχε χαλάσει και δεν την πλησίαζε ;πάντως τν κονσέρβα την έφαγε και γενικά έχει όρεξη και για παιχνίδι βόλτα.

Και κάτι τελευταίο, κάθε βράδυ λες και είναι άλλο σκυλί αρχίζει και τρέχει μέσα στο σπίτι, αν κάτσω στον καναπέ να δω τηλεόραση έρχεται και μου γαβγίζει και μετά τελειώνει με την γνωστή κίνηση στο πόδι, το είχε κόψει το τελευταίο μήνα όμως τώρα άρχισε πάλι και χτες το βράδυ πάνω στην προσπάθεια του έβγαλε ένα υγρό σαν ούρα -δυστυχώς αυτό ξέχασα να το πω στον γιατρό με το άγχος από το αίμα και τους 2 εμετούς,- κάτι σαν νερό αλλά αρκετά μεγάλη ποσότητα. Τι μπορεί να είναι αυτό ;

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
πάλι έβγαλε το ίδιο υγρό με χτες και επίσης έκανε πάλι εμετό το φαγητό του , λογικά δεν είναι κάτι που έτυχε....

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
όλο το πλακάκι είναι πιτσιλισμένο με μικρές σταγόνες και χτες το βράδυ ενώ πήγε βόλτα στις 9:00 , 10:30 είχε ήδη λερώσει μέσα στο σπίτι σε 2 μεριές και σε αλλές 3 στο μπαλκόνι αλλά και μεγάλη ποσότητα,τεσπα ελπίζω αύριο ο γιατρός να κάνει ότι πρέπει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.576
10.940
Athens
Τι ηλικία έχει?
Εμετοί και δοιάρροια με αίμα δεν είναι επίσης συμπτώματα τύφου σε κουτάβια;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τι ηλικία έχει?
Εμετοί και δοιάρροια με αίμα δεν είναι επίσης συμπτώματα τύφου σε κουτάβια;
Ναι ετσι μοιαζει αλλα πρεπει να τον δει γιατρος που να ξερει τι να κανει γιατι πολλοι κανουν αρλουμπες. Peter12x η διαρροια του σκυλου που νοσει απο παρβοϊο ή αλλιως τυφο εχει πολυ χαρακτηριστικη μυρωδια. Βρες εναν καλο κτηνιατρο. Εχουμε εδω πολλα μελη απο Πατρα. Επισης σκεψου και το tamiflu αν σου επιβεβαιωσει οτι ειναι παρβοιος. Ειναι ανθρωπινο αντιικο φαρμακο κι εχει παρατηρηθει οτι κανει πολυ καλη δουλεια στα σκυλια, εγω θα το εδινα στο δικο μου αν μας τυχαινει κατι τετοιο μιας και την εχει φοβηθει το ματι μου αυτην την κωλοαρρωστια.

Τι πλανο εχεις για σημερα?

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
σήμερα ήταν κανονικά αν και λίγα, έφαγε το πρωί δεν έκανε εμετό, η ορεξή του είναι κανονική,
τύφο γίνετε να έχει ενώ είναι εμβολιασμένο ;
έλεγα να περιμένω ως το απόγευμα,
είναι όλα κανονικά η όρεξη του για φαγητό παιχνίδι βόλτα,
αν είχε κάτι δεν θα έπρεπε να ήταν πεσμένο ;
(και κάτι ακόμα ο γιατρός τι θα έπρεπε να κάνει ; με βάση την εμπειρία που έχετε)

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
τελικά μετά τις εξετάσεις, μας είπε ο γιατρός ότι έχει πρόβλημα στο μεταβολισμό του έκανε μια ένεση και μας είπε φαγητό ανά 8ωρο και μικρές ποσότητες φαγητού, εδώ και μια βδομάδα δεν φαίνεται κάτι παράξενο ή περίεργο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
τελικά μετά τις εξετάσεις, μας είπε ο γιατρός ότι έχει πρόβλημα στο μεταβολισμό του έκανε μια ένεση και μας είπε φαγητό ανά 8ωρο και μικρές ποσότητες φαγητού, εδώ και μια βδομάδα δεν φαίνεται κάτι παράξενο ή περίεργο.
Τι πρόβλημα δηλαδή με τον μεταβολισμό του;Τι ακριβώς σας είπε ο γιατρός;

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
εδώ μάλλον πρέπει να γράψω...η mercy είναι 11 εβδομάδων και την φέραμε στο σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα,δεν είναι πλήρως αποπαρασιτώμενη και εμβολιασμένη.Από την αρχή έκανε αρκετές φορές κακά και αρκετα μαλακά,ένα πρωί βρήκα βλένες και λιγο αιμα στα κοπρανα.η κτηνίατρος μου έδωσε bactrimel 1 ml το πρωι και flazil 1 ml το βράδυ.Πρίν ξεκινήσω αγωγή συμβουλεύτηκα τον κτηνίατρο που την παρακολουθούσε πριν έρθει σπίτι και αφαίρεσε το flazil.Από χθες παίρνει μόνο bactrimel και από 7:00 το πρωι δεν έκανε τίποτα ακόμη.Είναι 1,5 κιλό τρώει και παίζει βέβαια δείχνει μερικές φορές πως την ενοχλει κάτι στον ποπο.και οι δύο μου είπαν κολίτιδα λογώ στρες.Μέχρι χθες της έδινα μιση κονσέρβα μισή κροκέτα Από σήμερα μονο κροκέτα κάπου άκουσα ότι τα κακά γίνονται πιο σφιχτα???Πόσο συχνα κάνει ένα υγειές κουτάβι κακά και πόσο μαλακά ή σφηχτα πρεπει να είναι???Το flazil κακώς δεν το έδωσα??

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
To flagyl ειναι αντιβιωτικο. Οταν τα κουταβια ξυνουν στο πατωμα τον ποπο τους συνηθως ειναι λογω παρασιτων. Αυτο ξερω εγω τουλαχιστον. Σε τοσο μικρο σκυλι αντιβιωση χωρις να εισαι σιγουρος μην δινεις.