Αίμα στα κόπρανα

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
οκ συνεχίζω λοιπον μονο με bactrimel τα κακά της νομιζω ειναι καλύτερα ...με την τροφή τι γινεται ? την αφήνω το βράδυ? Μήπως δεν είναι καλό να μείνει με αδειο στομάχι απο 22:00 εως 7:00???

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Κι αυτο αντιβιωτικο ειναι. Ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου και παρε μια δευτερη γνωμη αν δε δεις βελτιωση συντομα. Γιατι σου ειπε να το αφησεις νηστικο το βραδυ? Αποπαρασιτωση ποτε εκανε τελευταια και ποτε ειναι να ξανακανει?

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
Νομιζω παμε καλυτερα τις τελευταιες τρεις φορες δεν υπαρχει αιμα και βλενα και τα κοπρανα ειναι καλα. Εχει παρει δυο φορες μια παστα για τα παρασιτα και πρεπει να την παρει άλλες τρεις μια φορα την βδομαδα. Την ταιζω τρεις φορες την ημερα και αφηνω το πιατο 1 ωρα γυρω στις 22 το φαγητο που πρεπει να φαει εχει τελειωσει Μήπως ειναι πολυ μικρη και πρεπει να εχει συνεχεια φαγητο????ευχαριστω για τις απαντησεις Πρωτη φορα εχω κουταβι στο σπιτι και τα εχω χαμενα....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Νομιζω παμε καλυτερα τις τελευταιες τρεις φορες δεν υπαρχει αιμα και βλενα και τα κοπρανα ειναι καλα. Εχει παρει δυο φορες μια παστα για τα παρασιτα και πρεπει να την παρει άλλες τρεις μια φορα την βδομαδα. Την ταιζω τρεις φορες την ημερα και αφηνω το πιατο 1 ωρα γυρω στις 22 το φαγητο που πρεπει να φαει εχει τελειωσει Μήπως ειναι πολυ μικρη και πρεπει να εχει συνεχεια φαγητο????ευχαριστω για τις απαντησεις Πρωτη φορα εχω κουταβι στο σπιτι και τα εχω χαμενα....
Μακαρι να συνεχισει να πηγαινει ολο και καλυτερα! Οχι δεν πρεπει να εχει συνεχεια φαγητο διαθεσιμο, δεν ειναι σωστο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.303
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L