Αίμα στα ούρα!! SOS

iris2011

New Member
3 Οκτωβρίου 2011
1
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ???

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς ήρθες.
Παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία.

Η αιματουρία στον σκύλο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα.
Πήγαινε στον κτηνίατρο άμεσα.
Μπορεί να είναι από κακή διατροφή, πέτρες,ουροποιητικό κλπ.

Δείχνει να πονάει;

Περαστικά στην σκύλα σου,
βέβαια δεν μπορώ να μην ρωτήσω ποιος ο λόγος που ζευγάρωσε;
Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει, αλλά προέχει η υγεία της σκυλίτσας.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Tι εννοεις μετα την επαφη που ειχε και ηταν η πρωτη της φορα?

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Και μια απλή ουρολοίμωξη μπορεί να είναι..

Τι συμβαίνει τελευταία? Όλοι ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους???

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και μια απλή ουρολοίμωξη μπορεί να είναι..

Τι συμβαίνει τελευταία? Όλοι ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους???
ε μα και εσύ να μην ζήσουν τη χαρά του ζευγαρώνειν? (κατά το μαλακίζειν που εστί φιλοσοφείν)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ???
Βλέπω πράσινο φωτακι διπλα στο ονομα; Tι περιμενεις, διαγνωση μεσω internet? Γιατι δεν την εχεις παει ηδη στο γιατρο?

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Για να το δούμε και από την άλλη πλευρά, είναι και φοβισμένη με το αίμα στα ούρα, θα επανέλθουμε άλλη φορά στο θέμα του ζευγαρώματος...

Πάντως μπορεί και να μην είναι τίποτα, γιατί για να ζευγαρώσει το σκυλί θα έχει ακόμα περίοδο, ίσως να είναι και από αυτό... Πάντως πρέπει να πας στον κτηνίατρο ότι και να λέμε είναι υποθέσεις.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Πως εισαι τοσο σιγουρη οτι ηταν στα ουρα? Για να ζευγαρωσε σημαινει οτι ειχε περιοδο. Μπορει οταν σφιχτηκε κατα την ουρηση να ειχε και ροη απο την περιοδο.

Γιατι ζευγαρωσες το σκυλι σου? Σιγουρα δεν εισαι εκτροφεας γιατι αν ησουν δεν θα ειχες μπει εδω να ρωτας τετοια πραγματα.

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
καλα ας η θιξουμε το θεμα του ζευγαρωματος....γτ διαφωνω σε πολλα απο οσα υπονονται(κ παλαιοτερα την εχω κανει τη συζητηση κ ειδα πλυ αγενεια οποτε δε μπαινω καν στη διαδικασια να μιλησω για ενα θεμα που ολοι ειναι τοσο απολυτοι!!!!)

για τα ουρα οσοι εχουν σκυλιτσες θα επρεπε να γνωριζουν οτι το ζευγαρωμα γινεται μετα τι περιοδο του αιματος το γνωστο σε ολους οιστρο!οποτε δε νομιζω οτι εχει σχεση με τη περιοδο....
ναι πρεπει να τη πας σε γιατρο η καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνο μηπως δε χρειαζεται καν να τη πας....

εχω ενα παρομοιο θεμα με το δικο μου...μου ειπε να κανω πλυσεις χαμομηλι κ αν συνεχισει να τον παω να τον δει....εξαλλου αυτο το μηνα εχουμε να κανουμε κ εμβολιο γενικες αιματος καλαζαρ κ σικωτιου...οποτε δεν τον γλυτωνει το κτηνιατρο ο μουργος.... :)

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει περάσει η εμμηνορρυσία για να γίνει επίβαση... Το ότι έχει σταματήσει η ροή του αίματος δεν σημαίνει ότι είναι οι κατάλληλες μέρες για το ζευγάρωμα... Κάνεις μία εξέταση (..) και το βρίσκεις. Ακόμα και στις γυναίκες υπάρχουν περιπτώσεις που η προγεστερόνη αυξάνεται λίγο μετά τα μεταεμμηνορυσσιακά υγρά ή ακόμα και μέσα στην έμμηνο ρύση.

Προφανώς φίλη/ φίλε που η σκύλα σου έχει αιματοουρία έπρεπε κατευθείαν να πας στον κτηνίατρο! Η αιματοουρία είναι συνήθως απόρροια ουρολοίμωξης. Θα σου δώσει ένα bactrimel και θα γίνει καλά το σκυλί. Βέβαια υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως να μην είναι αιματοουρία αυτό που είδες, αλλά εμμηνορυσσιακά υγρά, να προέρχονται από πέτρες και άλλα πολλά που δεν θα τα συζητήσω για να μην φρικάρουμε. Πήγαινέ την στο γιατρό να σου κάνει τις αιματολογικές, αν ψηλαφήσει τίποτα μπορεί να σου κάνει και καμιά x-ray να δεις τί γίνετε. Περαστικά! Τσέκαρε κιόλας αν πονάει το σκυλί! Αν δυσκολεύεται να ουρήσει κλπ!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Μου αρέσει, που όλοι δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας στην απάντηση του θέματος...:cool::p

Και μου αρέσει που κι εγώ έδωσα τη μεγαλύτερη προσοχή στην ανάγνωση των συμβουλών και σχολίων...:D