Αίμα στα ούρα

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
50
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το παραπάνω πρόβλημα που αναφέρω και στον τίτλο με αίμα στα ουρα του κουταβιού μου.Το πρόβλημα μου και σε αυτό θα ήθελα αν γινεται μια απάντηση από κάποιον ειδικό πανω στο θέμα είναι πως ενώ το πρόβλημα το αντιλήφθηκα απο την αρχη και έκανα αυτό που μου πρότεινε ο κτηνίατρος (αγωγή 20 μερες με doxytab 100mg ) κάνοντας βέβαια και αιματολογικές εξετάσεις,παρατηρώ πως το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Την αντιβίωση έχει δυο μέρες που την τελείωσα και ενώ κατά την διάρκεια αυτής έβγαζε αίμα το σκυλάκι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο τελείωμα των ούρων,παρατηρώ πως αυτές τις δύο μέρες βγάζει και περισσότερο αλλα και προσπαθεί περισσοτερες φορές να ουρισει. Μήπως πρέπει να πάρω και μια δεύτερη γνώμη;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Ποσο ειναι το κουταβι? Αρσενικο ή θυληκο? Καλλιεργεια ουρων εκανε?

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
50
Ποσο ειναι το κουταβι? Αρσενικο ή θυληκο? Καλλιεργεια ουρων εκανε?
Το κουτάβι είναι περίπου πέντε μηνών και θηλυκό. Έχω κάνει και καλλιέργεια ούρων και ήταν πεντακάθαρα. Στις αιματολογικές κάναμε και μια επιπλέον εξέταση για να είναι σίγουρος ο κτηνίατρος (Δεν θυμάμαι γιατί ακριβώς ηταν)Και φάνηκαν επίσης καλές οι εξετάσεις. Πυρετό δεν είχε το σκυλάκι απλα λιγο διογκωμενες λεμφαδένες αν το λέω καλά.Μου είπε πως συμμβαινει να εχουν ψευτοπεριοδο ποιό μπροστά και φέρνουν αίμα στα ουρα κάθε μια με δύο εβδομάδες(Μπορεί να ισχύει κάτι τετοιο). Το θέμα αποτι κατάλαβα είναι πως και αυτός δεν ειναι σίγουρος για την διάγνωση και το πηγαίνει με πιθανότητες. Από όρεξη σε φαγητό και παιχνίδι είναι πολύ καλά.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
99% εχει την 1η της περιοδο , μην τη ταλαιπωρητε με αντιβιωσεις κλπ. Αν δεν εχουν περασει τα συμπτωματα σε 1 μηνα το ξανασυζηταμε

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
50
99% εχει την 1η της περιοδο , μην τη ταλαιπωρητε με αντιβιωσεις κλπ. Αν δεν εχουν περασει τα συμπτωματα σε 1 μηνα το ξανασυζηταμε
Ποσο καιρο διαρκεί η περίοδος;Το ρωτάω αυτό γιατί το σκυλάκι είχε κατά την διάρκεια της αντιβίωσης αίμα κάθε εβδομάδα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση με χαλαρωσες λίγο

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Ποσο καιρο διαρκεί η περίοδος;Το ρωτάω αυτό γιατί το σκυλάκι είχε κατά την διάρκεια της αντιβίωσης αίμα κάθε εβδομάδα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση με χαλαρωσες λίγο
2 με 4 εβδομαδες διαρκει συνηθως. Η αντιβιωση θα καταπολεμησει το μικροβιο οχι τον οιστρο :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.397
... και σε αυτό θα ήθελα αν γινεται μια απάντηση από κάποιον ειδικό πανω στο θέμα...
Τι είδους ειδικό ψάχνεις σε ένα φόρουμ?
Και αν εγώ δηλαδή τώρα, σου δηλώσω ειδικός, και σου πω, σταμάτα αμέσως, ότι σου είπε ο γιατρός και πήγαινε το μωρό, σε παπά να το διαβάσει, γιατί ή ματιασμένο είναι, ή δαιμονισμένο. Εσύ, τι θα κάνεις?

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
50
Τι είδους ειδικό ψάχνεις σε ένα φόρουμ?
Και αν εγώ δηλαδή τώρα, σου δηλώσω ειδικός, και σου πω, σταμάτα αμέσως, ότι σου είπε ο γιατρός και πήγαινε το μωρό, σε παπά να το διαβάσει, γιατί ή ματιασμένο είναι, ή δαιμονισμένο. Εσύ, τι θα κάνεις?
Μην φοβάσαι δεν είμαι και τόσο αφελής. Λαμβάνω πάντα την πληροφορία σαν πληροφορία και μόνο. Τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο κτηνίατρος...Άλλωστε οταν παίρνεις μια πληροφορία απο ενα μέλος έχεις και την υποχρέωση να το σκαναρεις μεσα απο τις δημοσιεύσεις του και το μελος που απάντησε απ οτι είδα έχει πολλές. Με την λογική αυτή δεν πρεπει να έχει και λόγο ύπαρξης το forum...

• Like
Reactions: Hiraeth

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.397
Το φόρουμ δεν αποτελείται από ειδικούς, με σπάνιες εξαιρέσεις. Ένας χώρος συζήτησης είναι, μεταξύ ανθρώπων που απλώς, μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του! Όλα τα υπόλοιπα, σοφά τα λες.

• Like
Reactions: Asmodeus

Lucky ❤

Member
21 Μαϊου 2018
24
27
50
Το φόρουμ δεν αποτελείται από ειδικούς, με σπάνιες εξαιρέσεις. Ένας χώρος συζήτησης είναι, μεταξύ ανθρώπων που απλώς, μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του! Όλα τα υπόλοιπα, σοφά τα λες.
Ακριβώς...την σπάνια εξαίρεση ψάχνω που γιατί να μην υπάρχει σε ένα forum;Αν δεν την βρω θα αρκεστώ στις εμπειρίες των υπολοίπων.

• Like
Reactions: lostresam