Αίμα στο νύχι...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Τα νυχια του σκυλου μου ειναι ολα ασπρα εκτος απο 1 νυχι στο μπροστα αριστερο του ποδι που ειναι ολομαυρο.Αλλο 1 νυχι στο πισω αριστερο του ποδι που ειναι καφε προς μαυρο το μισο απο την 1 μερια και το αλλο μισο απο την αλλη μερια ειναι ασπρο,φαινεται να ειναι χτυπημενο,ισως επειδη του εχω πατησει καταλαθος το ποδι του λιγο γιατι ερχεται καποιες φορες και μπαινει στα ποδια μου η οταν περπαταω μπαινει μπροστα μου.Πως γινεται αυτο,πιθανον να ειναι και τα 2 αυτα νυχια χτυπημενα?Ειναι καιρο ετσι ομως,τουλαχιστον το ολομαυρο.Αυτο οταν το κοβω το υπολογιζω να εχει το ιδιο μηκος με το διπλα που φαινεται.Φροντιζω να του τα κοβω συχνα για να μην μεγαλωσουν τα αιμοφορα αγγεια οπως διαβασα και ευτυχως ειναι υπομονετικος και καθεται σχετικα ησυχος.1 φορα προσπαθησα να τα λιμαρω και τον ενοχλησε περισσοτερο,τραβουσε αμεσως το ποδι,ισως γιατι το λιμαρισμα δημιουργει μικρη δονηση αρα και πονο

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αυτό κάνουμε. Παραπάνω ώρα όμως. :p
Απλά φοβάμαι μήπως δεν του τρίβονται γιατί πολύ γδάρσιμο βρε παιδί μου όταν μας παίρνει αγκαλίτσα. :p
Και ακούγεται πολύ όταν περπατάει. χρίτσι χρίτσι χρίτσι χρίτσι!
αλλά τον σταμάτησα για λίγο και είδα ότι όταν στέκεται, δεν ακουμπάνε τα νυχάκια του το πάτωμα. Οπότε να μην του τα κόβω, ε;

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Αυτό κάνουμε. Παραπάνω ώρα όμως. :p
Απλά φοβάμαι μήπως δεν του τρίβονται γιατί πολύ γδάρσιμο βρε παιδί μου όταν μας παίρνει αγκαλίτσα. :p
Και ακούγεται πολύ όταν περπατάει. χρίτσι χρίτσι χρίτσι χρίτσι!
αλλά τον σταμάτησα για λίγο και είδα ότι όταν στέκεται, δεν ακουμπάνε τα νυχάκια του το πάτωμα. Οπότε να μην του τα κόβω, ε;
Απο τη στηγμη που δεν ακουμπανε στο πατωμα δεν εχει αναγκη! Ειναι λογικο να γρατζουναει..(που να ειχες και γατα δλδ....) Ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε ανυσηχει! Αν ομως δεις οτι οχι μονο ακουμπανε αλλα σηκωνονται και τα δαχτιλα απτην αντισταση, επιγοντως κοψιμο γιατι μπορει να τραυματησει τα δαχτηλα!!!! Παντως εμεις μονο την πρωτη μερα μετα το κοψιμο δεν κανουμε χριτσι χριτσι...