Αγαθός Γίγαντας

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά, είμαι νέο μέλος στο site και είναι το πρώτο μου post.
Έχει αρκετές πληροφορίες εδώ κι όσα θέλεις να μάθεις,σχεδόν !

Ενδιαφέρομαι εδώ και πολύ καιρό γι' αυτό τον απόλυτο γίγαντα. Το Γερμανικό Μολοσσό,Great Dane,Μεγάλος Δανός κι άλλα πολλά ονόματα..

Διάβασα ήδη κάποια ποστ σχετικά με αυτή την φυλή και συζητήσεις πάνω σε αυτή.

Επειδή στο Θέμα του GIANNISROU, δεν βρήκα τις πληροφορίες που χρειάζομαι,ξεκίνησα ένα καινούριο.

Θα ήθελα πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην αγορά του, αν μπορώ να βρω στην Ελλάδα και που, έχω ήδη διαβάσει τι πρέπει να προσέξω, εκτροφεία κλπ.

Έχω σαν βοήθεια την εκπαιδεύτρια του μικρού μας μαλτέζ, όμως πρόσφατα είχε την απώλεια του σκύλου της και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επανέλθει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,Νίκος Ανδρέας.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Δυσκολα θα βρεις στην Ελλαδα.
Είναι μια φυλη με ιδιαιτερες απαιτησεις και πρεπει να εχεις διαβασει αρκετα για να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι σωστος σκυλογονιος.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Υπαρχουν εκτροφεια απο τον γιγαντα σου στην Ελλαδα.Νομιζω σε καποιο θεμα λεγαμε ποια ειναι.
Κατσε να το βρω και στο βαζω για διαβασμα και τηλεφωνα...

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Welcome - Fainomenon Μαρια Γκιναλα

Ελληνιδα εκτροφεας....αλλα δυστηχως οχι στην Ελλαδα.Ζει και δραστηριοποιειται πανω στη φυλη που σε ενδιαφερεσαι στην Ιρλανδια!!!!

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
@ ghostgirl
Γνωρίζω αρκετά πράγματα πάνω στην φυλή και γενικότερα ότι αφορά τα σκυλιά, είναι ένα τόσο ιδιαίτερο είδος, δεν θα επιχειρούσα να το αποκτήσω, εάν δεν ήμουν σίγουρος ότι η πράξη μου θα είναι για καλό κι όχι για κακό.
Έχω τα απαραίτητα χρήματα για την συντήρηση του, τον απαραίτητο χρόνο, και όσο για τον χώρο δεν έχω τον απαραίτητο γιατί μένω στο ξενοδοχείο, γι' αυτόν τον λόγο έχω 2 εβδομάδες που ετοιμάζω το παλιό σπίτι της γιαγιάς μου, στο οποίο θα έχει το δικό του χώρο, κι επίσης με μεγάλο κήπο, όχι για να μένει αλλά για να παίζει. Το μόνο μικρό "πρόβλημα" μου, είναι ότι τις ώρες που δουλεύω δεν θα υπάρχει κάποιος στο σπίτι όλη την εβδομάδα, ίσως 3/7 μέρες να μένει μόνος του για 6-8 ώρες.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
δεν υπαρχει προβλημα ολοι δουλευουμε
τα σκυλια δεν ειναι για τους πλουσιους μονο
απλα ψαξε καλο εκτροφεα
εχω διαβασει κειμενα για την φυλη απο την μαρια γκιναρα
πολυ καλη!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Σε ζηλέυω... Οντως αγαθοί γίγαντες. Η πρώτη σκυλοφίλη της μικρής μου όταν ήταν 2,5 μηνών ήταν μια Δανέζα-αρλεκίνος. Την έβαζε όλη μέσα στο στόμα της για να την γλείψει. Πολύ γλυκό σκυλί!

Καλή τύχη με το ψάξιμο κ να μας ενημερώνεις

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Απλα επειδη ειναι και αυτη μια πολυ δυσκολη φυλη ,πρεπει να το διπλο-τριπλοτσεκαρεις το εκτροφειο που θα επιλεξεις.
Η κα Μαρια Γκιναλα ειμαι σιγουρος πως εχει τις γνωσεις και μπορει να σε βοηθησει με τις γνωσεις τις.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
στην Ελλαδα εκτος απο τον Λαζαρο και την Κορινα, δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια αλλη εγκυρη πηγη για την αποκτηση Μολοσσου. Απο οσο ξερω η Κορινα δεν εχει τιποτα στα σκαρια για κουταβια και ο Λαζαρος ειχε μια γεννα προσφατα αλλα μαλλον θα εχει κλεισει τα κουταβια του, αν δεν τα εχει δωσει κιολας.
Γενικα πρεπει να ειναι ενας σωστος εκτροφεας για να απομακρυνθεις οσο γινεται απο τα πολλα προβληματα υγειας που μπορει να προκυψουν. Να ζητησεις κουταβι απο γονεις που εχουν κλεισει το τριτο ετος ηλικιας τουλαχιστον και να ζητησεις πληροφοριες για τους προγονους και αν γινεται αποτελεσματα εξετασεων υγειας.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη υπαρχουν πολυ καλες εκτροφικες γραμμες στις σκανδιναβικες χωρες. Εχω μια γνωστη εκτροφεα στην Σουηδια που μολις εκανε γεννα και για μενα εχει κορυφεα σκυλια. Αν θες πες μου να σου στειλω πληροφοριες.
Δεν υπαρχει προβλημα να μενει καποιες ωρες μονο του το σκυλι και ουτε φυσικα ειναι για πλουσιους. Απλα θελει να εχεις καποιες γνωσεις για να προσεξεις την περιοδο της αναπτυξης κυριως και φυσικα χρειαζεται να παρεχεις καλη ποιοτικη διατροφη και καποια συμπληρωματα.
Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Η γνωμη μου ειναι να φερεις απο εξω.Ψαξε και βρες ενα εκτροφειο στην Ιταλια που εχει πολυ καλα δειγματα η και στην Τσεχια που ε[ισης εχει καλα σκυλια.Προσωπικα απο Ελλαδα δεν θα επαιρνα.Δυστηχως δεν εχουμε επαγγελματιες εκτροφεις στην συγκεκριμενη ρατσα.