Αγαπημένο παιχνίδι με το σκύλο

Αγαπημένο παιχνίδι με τον σκύλο σας

• Μπάλα-Μπαλάκι

Votes: 35 46,7%
  • Φρίσμπι

Votes: 2 2,7%
  • Σκοινί-Πανί (Tug of War)

Votes: 24 32,0%
  • Κυνηγητό

Votes: 21 28,0%
  • Κρυφτό

Votes: 16 21,3%
  • Τρέξιμο μαζί , δίπλα-διπλα

Votes: 10 13,3%
  • Κολύμπι

Votes: 4 5,3%
  • Δεν παίζει μαζί μου , μόνο με άλλα σκυλιά.

Votes: 2 2,7%
  • Άλλο

Votes: 3 4,0%

• Total voters
    75

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Α ... και τί γίνεται με τις διπλές προσωπικότητες - κάνω ηλιοθεραπεία με τις ώρες + παίζω ρακέτες στα διαλείμματα ? Σε ποιό στρατόπεδο τάσσονται ?
Στους ενίοτε ενοχλητικούς ρακετομανεις βλάχους που λόγω παρατεταμένης ηλιοθεραπείας έχουν γίνει σαν πακιστανοί λαθρομεταναστες και όχι μόνο μας βασανιζουν ανηλεως με τις ρακέτες και τα "τακα-τουκου" αλλά (κυριως) προσβάλουν βάναυσα την αισθητική μας! :rolleyes::cool:

Ακόμα πιο εκνευριστική κατηγόρια ρακετομανων διότι εκεί που λες «επιτέλους ξεκουμπιστήκανε και βρήκαμε την ησυχία μας» και αρχίζεις να χαλαρώνεις, ξαναεμφανίζονται δριμύτεροι (διότι κάθε ρακετομανης που σέβεται τον εαυτό του μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τη δόξα τραβά!)

Ευτυχώς που κάποιοι ξαμολάνε τα σκυλιά τους να κυνηγάνε τα μπαλάκια σας και βρίσκουμε οι υπόλοιποι την ησυχία μας! :twisted:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ειλικρινά τι σαδισμός είναι αυτός? Κουβέντα είναι αυτή που κάνετε Νοέμβρη μήνα? :rolleyes:
Εμένα με ενοχλούν κι αυτοί που παίζουν τάβλι και βαράνε με πάθος τα πούλια αλλά κυρίως αυτοί που προσπαθούν να ανάψουν τσιγάρο με τις ώρες (τσικι-τσίκι-τσίκι) μέσα στον αέρα!
Αλλά δεν μπορείς να στείλεις το σκύλο να κλέψει ζάρια κι αναπτήρες... :rolleyes:

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Παιδιά μου 'χει τύχει να'μαι στην παραλία με την πιντσερίνα μου (4 κιλά σκυλάκι). Και ένα βρωμοπαιδάκι να κάνει σβούρες γύρω από την ξαπλώστρα μου (επείτηδες, επειδή έχει σταμπάρει το σκυλάκι μου). Κάθε φορά που το βρωμόπαιδο τρέχει σε απόσταση αναπνοής από την ξαπλώστρα μου, η πιντσερίνα μου του γαυγίζει. Σηκώνεται λοιπόν η θεία και η μητέρα του και αρχίζουν να μου φωνάζουν επειδή η σκύλα μου τρομάζει το παιδί τους και μπορεί να του δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα, όπως είπαν.
Έχω φρικάρει. εντωμεταξύ από την αριστερή μου πλευρά είναι μία κοπελίτσα (γύρω στα 25) η οποία μια παίζει ρακέτες, μια κάνει ηλιοθεραπεία.. και σκέφτομαι "δεν μπορεί, αυτή φαίνεται μικρούλα, φιλόζωη, θα με υπερασπιστεί"
Δεν προλαβαίνω να κοιτάξω προς το μέρος της και αρχίζει και αυτή να φωνάζει "επιτέλους πάρε το σκύλο, θα μας δαγκώσει, δεν πρέπει να βρίσκεται εδώ..."(βλέπετε βρήκε συμπαράσταση από τις άλλες δύο τις χοντρές και το βρωμόπαιδο) .:eek:
Όλοι εναντίον της σκυλίτσας μου... και δεν ήταν καν η Νεφέλη η οποία κλέβει τα μπαλάκια, ήταν η Πέγκυ η οποία εξαιρετικά υπάκουη, κάθεται δίπλα στην πετσέτα μου και προκαλεί φασαρία μόνο όταν κάποιος έρθει στα πραγματα μας.
Καλά τους τα είπα κι εγώ ένα χεράκι αλλά μου χάλασαν την μέρα:mad:

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Τα μπαλάκια τα βρίσκουμε κάθε πρωί που πάμε για βόλτα και τρέξιμο σε γήπεδο τένις (δημοτικό). Από την προηγουμένη βραδυνή προπόνηση όλο και κάποια ξεφεύγουν ή βαριούνται να τα μαζέψουν, οπότε πρωί πρωί (06:30) η πρώτη δουλειά της chiara είναι να τα ανακαλύψει. Κατ αυτόν τον τρόπο έχουμε μαζέψει καμμιά 60αρια. Εχουμε να παίζουμεεεε........

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν άκου να δεις denis..

Πάρε εικόνα..

Αθληταράδες..σφιχτερ μαν με παντόφλα με κιτρινο νυχάκι τύπου σε λίγο θα πετάξω γιατί την εχω δει γύπας..
Χρήση καδένα..και μαλλί χαίτη..
Μαγιουδάκι κολλητό με χρώματα μαύρο με ρίγες κίτρινο μπλε ,κάτι από κολυμβητήριο να πούμε, κάτι από δεκαετία 80..και τικ τοκ τικ τοκ αναβλύζει η μασχάλη ιδρώτα και μια εσάνς που ναι...εκεί.. η θα πεθάνεις από το μπαλάκι η από την μπόχα..
Η από την οφθαλμοριπανση..
και ακούς..ηλα ρε μιτσ μ..πιάσε του μπαλακ ρε μαλλλακα..πανω απο το κεφαλι σου την ωρα που εσυ πηγες να χαλαρωσεις..

Και ενω εχεις πάει ο καψερός να μαυρίσεις ,βάζεις το βιβλίο στην μούρη κανεις γύρους γύρω από την πετσέτα σαν γυρος σε σουβλατζιδικο ,βάζεις και μια ομπρέλα για τον ήλιο..ναι μέν,..αλλα οοοχιιι να μαυρίσεις πηγες..,δυστυχώς για την μπόχα του τσέλιγκα που τιναζεται η μασχαλη σαν τον ραμπο στο ρινκ- και έχει και συνεχεια..
Σου κάνει και καμάκι..:eek::eek::maria:

Εεεε ..πες μου τον αμολάς τον σκύλο η δεν τον αμολάς..????:mad:
Κάτι τέτοιες ώρες ζηλεύω τα rots γιατί έχω ακούσει ατάκα από τέτοιους μπουρτζοβλακες..
Μανδαμ η γούνα σου έβγαλε 4 πόδια..:eek::eek::mad::mad::cool::maria:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στην Λουτσα!!:D:D:D:p:p:p

Γιατι ρε ντενις εσυ που πας?
Γιατι αυτην την εικονα μονο στον Αστερα δεν εχω δει..

Αυτοι παιδι μου εξαπλονονται σαν τις καμπιες..
ειναι παντου..

Μην μου πεις οτι δεν τους εχεις δει?:eek::eek::eek:

Εκτος και αν εισαι ενας απο αυτους..:eek::p:p:p:maria::D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Στην Λουτσα!!:D:D:D:p:p:p
ετσι εξηγηται το
Σου κάνει και καμάκι..:eek::eek::maria:
στην λουτσα τι ακριβως περιμενες να πετυχεις ? σπατα-λουτσα-κορωπι πανε για μπανιο και οτι ακουγεται για αυτους δεν ειναι αστικος μυθος.

να εκπαιδευσεις το πατσαβουρι στην επιθεση σε ανεπιθυμητους βλαχοκυριλεδες. γιατι θα ηταν τρελο θεαμα να τον κυνηγαει το πατσαβουρι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ετσι εξηγηται το

στην λουτσα τι ακριβως περιμενες να πετυχεις ? σπατα-λουτσα-κορωπι πανε για μπανιο και οτι ακουγεται για αυτους δεν ειναι αστικος μυθος.

να εκπαιδευσεις το πατσαβουρι στην επιθεση σε ανεπιθυμητους βλαχοκυριλεδες. γιατι θα ηταν τρελο θεαμα να τον κυνηγαει το πατσαβουρι.
sir σχεδον μου λειψες..

Eχεις φοβερή αίσθηση του χιούμορ..
Δεν συχνάζω στην λούτσα αγάπη μου..

..

Το πατσαβούρι μου είναι εκπαιδευμένο τους μυρίζει από μακριά..
Για αυτό προς δικη σου πληροφορία..,πρόσεχε στις παραλιες μην σε πετύχω..

ymdk21

Member
12 Μαρτίου 2009
9
0
ή τρέλλα του η μεγάλη είναι μπάλα.. σε ένα επίπεδο 90% :D
το υπόλοιπο 10% μοιράζεται στο Κυνηγητό, στο Κρυφτό αλλά και στο να μασουλάει το αγαπημένο του κόκκαλο (παιχνίδι) :p