Η συνδρομή (subscribe & save) πέρα ότι δεν έχει τα δωρεάν μεταφορικά, έχει και τον κίνδυνο ειδικά στις τροφές που αλλάζουν συνέχεια τις τιμές βάζοντας προσφορές, να χρεωθείς την ημέρα που θα γίνει η αυτόματη χρέωση με τιμή πολύ πιο ακριβή απότι αν περίμενες λιγάκι για να τη χτυπήσεις φτηνά... Αυτό στους όρους του subscribe & save το λέει ξεκάθαρα, η χρέωση θα είναι με την τιμή της ημέρας!...βεβαια συμφερει η συνδρομη στο αμαζον στα 41ε ,αλλα δεν εχει φρι μεταφορικα.
Εμενα παντως μου ηρθε το σακι,με περιβλημα απο χοντρο χαρτονι,ειχε ταλαιπωρηθει το χαρτονι εξωτερικα,αλλα το 14κιλο σακι ειχε παραμεινει ανεπαφο.Κι εγώ παρήγγειλα από το amazon.co.uk την Άρντεν που παίρνω το 12κιλο σε πολύ καλή τιμή, όμως μου ήρθε με ΕΛΤΑ courier και το σακί ήταν σκισμένο (μικρές τρύπες αλλά σκισμένο) σε 2-3 σημεία, και απογοητεύτηκα. Θα στείλω παράπονα για το πακετάρισμα στο άμαζον και θα το σκεφτώ πολύ πριν ξαναπαραγγείλω από εκεί. Από το pet4u που το έπαιρνα πριν ήταν καλύτερα πακεταρισμένο στη μεταφορά και δεν είχε τρυπήσει καμία φορά
Θα συμφωνήσω.Κάποιος όμως αισχροκερδεί επί προκειμένου! Και μη ξεχνάμε η διαφορά 41 με 57 (στη συγκεκριμένη τροφή), το 57 είναι η φτηνότερη τιμή της αγοράς (όσο έχω ψάξει τουλάχιστον), στα περισσότερα πετσοπς παίζουν τιμές 62 ακόμα και 67 ευρώ!
Πάντα τα σακιά έρχονται μέσα σε κούτες από χαρτόνι. Ποτέ δεν είχα θέμαΚι εγώ παρήγγειλα από το amazon.co.uk την Άρντεν που παίρνω το 12κιλο σε πολύ καλή τιμή, όμως μου ήρθε με ΕΛΤΑ courier και το σακί ήταν σκισμένο (μικρές τρύπες αλλά σκισμένο) σε 2-3 σημεία, και απογοητεύτηκα. Θα στείλω παράπονα για το πακετάρισμα στο άμαζον και θα το σκεφτώ πολύ πριν ξαναπαραγγείλω από εκεί. Από το pet4u που το έπαιρνα πριν ήταν καλύτερα πακεταρισμένο στη μεταφορά και δεν είχε τρυπήσει καμία φορά
Μέσα σε χαρτονένια κούτα μου ήρθε κι εμένα, μόνο που είχε μικρά σκισίματα στο πάνω μέρος της συσκευασίας. Το ανακάλυψα όταν έφτασα σπίτι, γι'αυτό δεν το επέστρεψα. Από τα pet4u που την αγόραζα μέχρι τώρα, μου στέλνανε το σακί τυλιγμένο με χοντρό πλαστικό και ταινία και δεν είχε ποτέ την παραμικρή τρυπούλα. Ήταν βέβαια ακριβότερο, οπότε μπορεί να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο άμαζον...Πάντα τα σακιά έρχονται μέσα σε κούτες από χαρτόνι. Ποτέ δεν είχα θέμα