Αγορά Cane Corso

AngBarlas

New Member
28 Μαρτίου 2019
2
0
40
Καλησπέρα σε ολους!
Μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο καταλήξαμε να πάρουμε ένα κουτάβι Cane Corso.
Κάνω μια έρευνα λοιπόν για τα καλητερα εκτροφεία
Έχω ακούσει για το valoroso αλλά δεν θα ήθελα ένα σκύλο εργασίας αλλά πιο πολύ με καλό χαρακτήρα
Ποιο εκτροφείο προτείνετε; Για όσους έχουν ήδη πάρει κουτάβι πρόσφατα ποιο είναι το κόστος περίπου; Δεν θέλω να με κοροϊδέψει κανένας απατεώνας.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Εκτροφεια υπαρχουν πολλα και καλο θα ειναι να πας να δεις απο κοντα οσα περισσοτερα μπορεις, για να σχηματισεις ιδια αποψη.

Μια παρατηρηση στα γραφομενα σου.
Για εναν (ειδικα απειρο) ιδιοκτητη το "καλος χαρακτηρας" μεταφραζεται υποκειμενικα συνηθως σε "ησυχο, βολικο για τις αναγκες μου σκυλι". Εκτροφικα το καλος χαρακτηρας μεταφραζεται "με χαρακτηρα τυπικο για την φυλη του".

Εαν λοιπον ο τυπικος χαρακτηρας για την φυλη δεν σου κανει, σου προτεινω να αλλαξεις φυλη, κι οχι να βρεις εκτροφη που σου προσφαιρει σκυλο διαφορετικο απο αυτο που θα επρεπε να ειναι!

Στην αλλη ερωτηση σου, το κοατος ενος καλου σκυλου παιζει γυρω στα 1000ευρω. Για να μην σε κοροιδεψει κανεις, ζητα να δεις τα απαραιτητα κατα τα κριτηρια σου "αποδεικτικα" και φυσικα τα ιδια τα σκυλια του ζευγαρωματος η οσα περισσοτερα μπορεις της γραμμης του εκτροφειου.

Μεσαζοντες, σκυλια "πακετο" κλπ αγορες χωρις ψαξιμο, εχουν ιδιες πιθανοτητες με το τζοκερ να σου βγουν "σωστα" και "τυπικα".

AngBarlas

New Member
28 Μαρτίου 2019
2
0
40
Εκτροφεια υπαρχουν πολλα και καλο θα ειναι να πας να δεις απο κοντα οσα περισσοτερα μπορεις, για να σχηματισεις ιδια αποψη.

Μια παρατηρηση στα γραφομενα σου.
Για εναν (ειδικα απειρο) ιδιοκτητη το "καλος χαρακτηρας" μεταφραζεται υποκειμενικα συνηθως σε "ησυχο, βολικο για τις αναγκες μου σκυλι". Εκτροφικα το καλος χαρακτηρας μεταφραζεται "με χαρακτηρα τυπικο για την φυλη του".

Εαν λοιπον ο τυπικος χαρακτηρας για την φυλη δεν σου κανει, σου προτεινω να αλλαξεις φυλη, κι οχι να βρεις εκτροφη που σου προσφαιρει σκυλο διαφορετικο απο αυτο που θα επρεπε να ειναι!

Στην αλλη ερωτηση σου, το κοατος ενος καλου σκυλου παιζει γυρω στα 1000ευρω. Για να μην σε κοροιδεψει κανεις, ζητα να δεις τα απαραιτητα κατα τα κριτηρια σου "αποδεικτικα" και φυσικα τα ιδια τα σκυλια του ζευγαρωματος η οσα περισσοτερα μπορεις της γραμμης του εκτροφειου.

Μεσαζοντες, σκυλια "πακετο" κλπ αγορες χωρις ψαξιμο, εχουν ιδιες πιθανοτητες με το τζοκερ να σου βγουν "σωστα" και "τυπικα".
Ποιο εκτροφείο προτείνετε; Είμαι στο εξωτερικό
Και δεν είναι εύκολο να έρθω και να τα ψάξω όλα. Ψάχνω από τώρα για να κλείσω ένα κουτάβι για Ιούνιο-Ιούλιο που θα είμαι Ελλάδα
Αλλά εκτός από επικοινωνία που είχα με κάποια εκτροφεία μέσω τηλεφώνου η email δεν είναι δυνατόν να πάω αυτή τη στιγμή να τα δω

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Δεν προτεινω αγαπητε μου τιποτα!
Τα δικα μου κριτηρια ειναι σιγουρα διαφορετικα απο τα δικα σου, οπως διαφορετικα ειναι σχεδον στον καθενα, οποτε η ιδανικη λυση για μενα θα μπορουσε να ειναι ενα τεραστειο προβλημα για σενα.
Πρεπει να καταλαβεις οτι η ερωτηση που κανεις ειναι λαθος κι οποιος σου το απαντησει ευθεως ειδικα πριν ανακοινωσεις την λιστα προτεραιοτητων σου μαλλον εχει αλλο σκοπο.... !

Ο σωστος τροπος αποκτησης σκυλου, προυποθετει να πας και να δεις απο κοντα, οσο περισσοτερα εκτροφεια μπορεις για να εχεις αποψη, μετα να καταληξεις σε ενα δυο, να δεις τις επομενες γεννες, αν σε καλυπτουν κλπ κλπ κ να περιμενεις μεχρι να παρεις το κουταβι που ταιριαζει σε σενα.

Δεν ειναι αμαξι να το κλεισεις στην αντιπροσωπεια μεσω μειλ και προκαταβολης και να πας να το παραλαβεις "με το κλειδι στο χερι"........

Οταν λοιπον με το καλο ερθεις (αληθεια σε ποια χωρα εισαι τωρα??) κανε την βολτα σου, παρε το χρονο σου και υπομονη!