Αγορά maltese


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Παιδιά καλησπέρα. Πριν μέρες έχασα το Μαλτεζάκι μου. Τα παιδιά μου θέλουν να πάρουμε ένα άλλο σκυλάκι. Προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι το καινούργιο σκυλάκι δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που χάσαμε, αλλά δεν καταλαβαίνουν. Ομολογώ ότι και έγώ θέλω, όχι μόνο τα παιδιά και ο άνδρας μου. Ήμουν λοιπόν έτοιμη να πάω στο pet shop (δηλαδή ήδη πήγα), είχαν Μαλτέζ. Σκέφτηκα πριν το πάρω να το ψάξω λίγο, και ΕΥΤΥΧΩΣ που βρήκα εσάς!Αποφάσισα λοιπόν, σύμφωνα με αυτά που λέτε, να ΜΗΝ πάρω από Pet shop. Ζω στο Ηράκλειο Κρήτης και δεν έχουμε πολλά εκτροφεία. Έψαξα λοιπόν από Αθήνα. Βρήκα μια κυρία η οποία ζητάει 1300 ευρώ. Δεν είναι λίγο ακριβό? Βρήκα μια άλλη κυρία η οποία τα πουλάει 450 ευρώ αλλά δεν έχουν pedigree,αλλά μου είπε οτι είναι γνήσια, γιατί φαινονται στην ιστοσελίδα της.....Που μπορώ να βρω Μαλτεζάκι?Πήρα τηλέφωνο στον ΚΟΕ και θα μου στείλουν ΦΑΞ με τις γέννες.Το θέμα είναι, πως θα το πάρω? Το στέλνουν Κρήτη? Λέτε οτι πρέπει να βλέπουμε και τους γονείς.Εγώ πως θα τους δώ από την Κρήτη? Συγνώμμη αν σας κούρασα.Ευχαριστώ.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
γεια σου frago1 το καλο ειναι οτι δεν κοιτας πλεον απο πετσοπ..
Ειναι καλυτερα να δωσεις λιγα λεφτα παραπανω και να παρεις ενα κουταβι που θα ειναι εγκυηση, παρα να παρεις ενα αλλο απο αγνωστου ταυτοτητας προελευση που δεν θα εισαι σιγουρη..
αλλωστε μην ξεχνας οτι αν χτυπα ξυλο ,παρεις απο εκει και το κουταβι δεν δεν ειναι σωστο θα δωσεις στο μελλον πολλα παραπανω.. :wink:
αξιζει να παρεις απο εναν σωστο εκτροφεα παρα απο καποιον της διπλανης πορτας..που δεν θα σου δωσει και pedigree..,αλλα δεν ειναι μονο εκει το θεμα..το πολυ πολυ σου δεινει για να σε πησει και πλαστο..
Αλλωστε εσυ ειπες οτι δεν θα παρεις απο πετ σοπ..γιατι?αν ειναι να παρεις απο εκτροφεα της πισω πορτας ερχεσαι τον ιδιο παρανομαστη με το πετ σοπ μιας και απο κατι τετοιους τα παρνουν κοψοχρονιας..
Οποτε αξιζει να κουραστεις λιγο παραπανω ακομα και αν χρειαστει να ταξιδεψεις στην Αθηνα..:wink:
μετα απο ολα αυτα που περασες δεν θα ηθελες αλλες περιπετειες.. :wink:

Καλως να σου ερθει λοιπον το μωρο και αν και δεν θα ειναι το ιδιο, θα ειναι μια νεα ψυχουλα που θα σε περιμενει..!! :p :p
 


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και συμφωνώ, αλλά και 1300 ευρώ, νομίζω οτι είναι λίγο υπερβολική τιμή.Σαφώς και από την άλλη κυρία με τα 450 ευρώ δεν παίρνω.Υπολόγιζα γύρω στα 600 ευρώ.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στα πετ σοπ οι τιμες αναλογα το σκυλι κυμαινονται γυρω στα 500-1000 ευρ..στους εκροφεις ειναι πιο ακριβα ευνοητο ειναι..
Αλωστε ενα σκυλι εχει πολλα εξοδα..,πρεπει να εισαι διατεθημενη να τα δωσεις οταν αφορα την υγεια του και την ευημερια του..
δεν μπορω εγω να σου πω τι να κανεις..απλα σε προετοιμαζω για τα πραγματα που πρεπει να ξερεις..
 


Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Φυσικά και είμαι διατεθειμένη να δώσω χρήματα για οτιδήποτε αφορά την υγεία του. Εξάλλου στο σκυλάκι που έχασα, έδωσα μέσα σε 7 ημέρες 450 ευρώ και θα έδινα και άλλα για να τον σώσω, αλλά δυστυχώς....Όπως ξέρεις κι εσύ όμως η ζωή είναι δύσκολη, δεν τρέχουν και τα λεφτά από τα μπατζάκια μας. Έχεις δίκιο όμως, καλύτερα να το πληρώσεις λίγο ακριβότερα για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον, και το κυτιότερο να μην χάσεις και το σκυλί από κάποια ασθένεια.
 


Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Re: Αγορά κουταβιού

Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να προσθέσω ότι τελικά είναι θέμα τύχης να πάρεις ένα υγιέστατο κουτάβι. Μια φίλη μου από Ρόδο είχε ένα Μαλτέζικο Toy και ήθελε να πάρει και ένα θηλυκό, λοιπόν μετά από μεγάλη έρευνα αγοράς που έκανε η ίδια βρήκε από έναν ιδιώτη, το πλήρωσε 800.000 δρχ.. Επειδή δεν μπορούσε να έρθει να το πάρει πήγα και το παρέλαβα εγώ, είδα και τους υποτιθέμενους γονείς, όλα καλά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε πρόβλημα στα ματάκια του και ότι φυσικά δεν ήταν toy!!!!!!!! 800.000 δρχ δεν είναι και λίγα!!!
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Frago, κάνε λίγο υπομονή να σου στείλει fax το ΚΟΕ,
ίσως να υπάρχει κάποιο εκτροφείο μαλτέζ κοντά σου.
 






Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
EVI.T said:
παιδια σοβαρευτητε...δεν υπαρχουν toy μαλτεζ :shock:
Μπόρει και να κάνω λάθος έχουν περάσει 7 χρόνια αλλά αυτό τι είναι

************

ROTTIE: Το link αφαιρέθηκε διότι στο Dogforum δεν επιτρέπονται εμπορικά links.
 






Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
kango1 said:
EVI.T said:
παιδια σοβαρευτητε...δεν υπαρχουν toy μαλτεζ :shock:
ακριβως
Ok είδα μια προηγούμενη συζήτησή σας, μάλλον είναι μια παραπληροφόρηση, αυτό που είχε πριν ήταν 2,5 κιλά αρσενικό το θηλυκό όμως έγινε 6,5 κιλά. Συγνώμη αλλά από ότι φαίνετε δεν το γνώριζε κανένας μας κοινός μας δουλέψανε.
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Re: Αγορά κουταβιού

Aγαπητή frago,

1ον:περίμενε τη λίστα από ΚΟΕ και δες όλους τους εκτροφείς.

2ον:χωρίς να ξέρω από μαλτέζ,νομίζω ότι είναι υπερβολικό το ποσό των 1300.

(3ον:μπράβο που δεν θα παρεις από πετ σοπ!)

8)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU