Αγωνία για Μουφοαντιδραση

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σημερα ηταν να ξεκινήσουμε εκπαίδευση με το Πάντα. Άφησα λοιπόν το Μουφ στο σπίτι με πολυ φαΐ και, έχοντας ζητήσει άπειρες συγγνώμες, ζαλωθηκα το Πάντα και πήγαμε για εκπαίδευση. Φεύγοντας είπα στο Μουφ οτι θα επιστρέψουμε ως άλλοι Δαναοί δώρα φέροντες. Δυστυχώς όμως ο εκπαιδευτής μας έδιωξε διοτι ειχε δυο κρούσματα bordetella (kennel cough) και τα μεν σκυλιά τα έστειλε με τους ιδιοκτήτες τους για καραντίνα μέχρι να φύγει η αρρώστια, τους υπόλοιπους δε μας είπε να έρθουμε πίσω σε δέκα μέρες. Ειναι γκρουπάκι η τάξη. Τωρα με εχει πιάσει αγωνία για το τι θα πει γο Μουφ, έχοντας μάλιστα γυρίσει άπρακτοι, και για να το δελεάσω, αφού ο εκπαιδευτής του τον λέει οπορτουνιστή, φέρνω χοιρινά παϊδακια με γλυκοπατάτα.

Θα σας πω αν μας σκότωσε το Μουφ μέσα σε κανα δίωρο. Προσευχηθείτε για μας...

• Like
Reactions: GRDANE

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
κανονικα στην γωνια με το ενα ποδι πρεπει να σας βαλει.
και αν πειτε και τιποτα χαρακια στην ανοιχτη παλαμι με την μια.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Του φέρνεις χοιρινά παϊδάκια και γλυκοπατάτες...
Θα είναι βλάκας αν μανουριάσει και δεν τον έχω για βλάκα.
Χαλάρωσε...

• Like
Reactions: Sara

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μερικές φορές απορώ αν αστειεύεσαι ή μιλάς σοβαρά
Σοβαρολογώ. Το τρέμω το Μουφ. Φοβάμαι δηλαδη μην επιτεθεί στο μικρό. Δεν το εχει κανει ποτέ, αλλα δεν ξέρεις καμία φορά. Αφού φοβήθηκα να κάνω όλα μου τα ψώνια και εμφανίστηκα σπίτι με τα φαγια που φυσικα τα τίμησε και με το παραπάνω. Μάλιστα οταν φτάσαμε, πήγε ίσια στο μικρό και του μύριζε το στομα μπας και τον εχω ταΐσει. Έφαγε λοιπόν, μετά όμως πήγε και έκλεψε τα κοκκαλα απο τα παϊδακια που ετοιμαζόμουν να τα πετάξω.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλά σου το έχουμε πει πως τον κακόμαθες που δεν πάει άλλο; Και πώς δηλαδή θα βοηθήσουν τα παϊδάκια και οι συγγνώμες στο να μην επιτεθεί στον μικρό; Ισα ισα νομίζω πως προς εκεί το πηγαίνεις το πράγμα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σκεφτόμουν οτι μπορεί να συνδυάσει την αναχώρηση και επιστροφή μετά του μικρού με το φαΐ που αλλιώς δεν θα ερχόταν,

Ου παντός ζην μετά Μουφιου...