Αγώνας με τον χρόνο


Brother

Member
21 Ιουλίου 2021
5
3
31
Τα ευχάριστα νέα, υπάρχει ηρεμία. Πολλά πράγματα μπαίνουν στην θέση τους, σ ότι αφορά την εξισορρόπηση των σχέσεων. Τα απότομα και τα νευρικά κομμένα, το να δίνει ο καθένας ότι να ναι στον σκύλο όπως φαγητό με αλάτι η κάτι γλυκό που και που επίσης. Σωστή τροφή έτρωγε αλλά το να του δίνεις όλη την ώρα σνακ επειδή λιγουρεύεται το τι τρως πάλι δεν είναι σωστό.
Εγώ βόλτα δεν τον βγάζω τώρα, όχι πριν επισκεφτούμε ειδικό μαζί.
Όταν ο σκύλος τραβάει και δεν ακούει και μερικές φορές θέλει απότομο τόνο κάτι έχει πάει λάθος στην αρχική του εκπαίδευση. Ποτέ δεν τον εκπαιδεύσαμε σωστά μ' αυτό το θέμα.
Για την κοινωνικοποίηση με άλλους σκύλους κρατάω μικρό καλάθι, διότι αν είναι μεγαλύτερο απ αυτόν θα επιτεθεί. Η δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο η το κάνει σαν μηχανισμός άμυνας.
Θα γίνει εκπαίδευση με ειδικούς που θ' αξιολογήσουν την κατάσταση και θα διορθωθούν πολλά.
Απορώ τι μοίρα είχαν τα ζώα συνήθως προτού θεσπιστούν νόμοι γι αυτά όπου άνθρωπος νόμιζε ότι με τον βούρδουλα τα πειθαρχείς.

Τα άσχημα νεα: Από τον Πατριό που συζήτησε με άτομο στον τομέα γύρω από τα ζώα, εμαθα κάτι που δεν μ' άρεσε. Μια πρακτική που εφαρμόζεται από κάποιες φιλοζωικές που συνεργάζονται με συγκεκριμένους ''οικολόγους'' ο θεός να τους κάνει... Αφού ξαμολάν Οχιές σε κατοικημένες επαρχιακές περιοχές και Λύκους με αποτέλεσμα να τρώνε τα οικόσιτα ζώα, λες και οι οχιές έχουν ανάγκη να φύγουν από το φυσικό τους περιβάλλον ή οι λύκοι με αποτέλεσμα να τους εξαπλώνουν στους κάμπους, διαλέγουν τους ποιο ''Απροσάρμοστους'' κατά τα δικά τους σκύλους από την φιλοζωική και τους ρίχνουν για τροφή στους Λύκους που οι ''Τάχα οικολόγοι'' μετέφεραν από το βουνό στους κάμπους με την δικαιολογία ότι τώρα πεινάνε... Προσοχή στις Φιλοζωικές και τους Οικολόγους, υπάρχουν εθελοντικές οργανώσεις που ναι εντάξι και υπάρχουν και Εγκληματίες. Απορώ τι έρευνες έχουν γίνει για το θέμα και τι αποσιώπηση υπάρχει.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.750
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π