Αδέσποτο κουτάβι

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Απ'όσο γνωρίζω
(πέρα του ότι γενικότερα δεν κάνει να κάνει μπάνιο πριν τα εμβόλια) είναι ότι η αμπούλα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 2 24ωρα πριν βραχει ή ξεπλυθεί ο σκύλος και ότι αν έχιουν περάσει αυτά τα 24ωρα είναι οκ και μάλλον δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις μέχρι να τελειώσει ο μήνας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Mην ανησυχείς για το μπανάκι, έκανα και εγώ στον δικό μου χωρίς να έχει τελειώσει τα εμβόλια και δεν έπαθε τίποτα. Αναγκάστηκα βασικά γιατί μια νύχτα κατουρήθηκε ο καημένος στο crate του.
Όσο για το frontiline εφόσον το είχες βάλει αρκετές μέρες πριν και είχε στεγνώσει δεν επηρεάζεται από το νερό.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ωραια αρα η αμπουλα μας καλυπτει ακομα.
Για το μπανιο φοβηθηκα να σας πω την αληθεια περισσοτερο γιατι η γιατρος μου ειχε πει οχι μπανιο.

Η μικρη σκατουλα εχει τυλιξει την μανα μου μεσα σε 2 μερες στο μικρο της δαχτυλακι.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα το οτι δεν σηκωνε το τηλεφωνο γιατι ειχε την μικρη αγκαλια και κοιμοταν και δεν ηθελε να την ξυπνησει για να σηκωθει να πιασει το τηλεφωνο που ηταν καποια μετρα μακρια της!:paja1:
Η Baroque οταν πηγαινει στο πατρικο μου εξαντλει καθε υποκριτικο της ταλεντο και μαζευει μεζεδακια απο την μαμα μου, γιατι και καλα την βλεπει οτι δεν εχει ορεξη και δεν τρωει.
Τωρα μου μυξοκλαιει (η μαμα μου οχι η Baroque) οτι τα κοριτσια ειναι "μαραμενα" γιατι δεν κοιμουνται μεσα στο σπιτι μαζι μας αλλα στην βεραντα (η οποια σημειωτεον ειναι κλεισμενη με τζαμαρια και εχει μια χαρα ζεστη αλλιως θα τα βουταγα και τα 2 και θα γυριζαμε Αθηνα) και την κυνηγαω απο πισω για να μην τους δινει συνεχως λιχουδιες.

Ω ναι. Τα κοριτσια εχουν εκπαιδευσει μια χαρα την μαμα μου.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο γιατρός μου είχε πει ότι από το 2ο εμβόλιο μπορώ να το κάνω μπάνιο μετά από 1-2 βδομάδες...
Το πρώτο έχει κάνει μόνο;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Να σου πω την αλήθεια τα βρίσκω και λίγο υπερβολικά κάποια πράγματα... Ήταν αδέσποτα.. Μέσα στις λάσπες, τα σκουπίδια, την πείνα κτλ.. με ένα μπάνιο δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα..
Ειδικά κάποια που είχα μαζέψει παλιά, χωρίς εμβόλια τα έβαλα κατευθείαν στη μπανιέρα γιατί ήταν γεμάτα τσιμπούρια κτλ.. Και έζησαν ευτυχισμένα μετά! :Ρ