Γεια σας τον τελευταιο καιρο φροντιζω ενα αδεσποτο ειναι 4 χρονων πανω κατω.Πριν δεν ηταν αδεσποτο το ειχε καποιος που εφυγε για το εξωτερικο και το παρατησε.Εχω κανει ενεργειες να τον βρω μεσο τηλεφωνου κλπ αλλα τιποτα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι το εχω παρει και το εχω σε εναν δικο μου χωρο σε ενα κτημα.Αλλα εδω και καιρο τα στηθη της ειναι πρησμενα και εχουν πολυ γαλα.Το σκυλι δεν εχει γεννησει ποτε γιατι οπως σας ειπα γνωριζω ποιος το ειχε και ξερω.Ειναι πολυ παχουλη γιατι ειναι λαιμαργη και ο γιατρος μου εδωσε contralac για 4 μερες και να τρωει πιο λιγο,αν δεν γινει τιποτα μου ειπε θα κανουμε ενεση.Το προβλημα μου ειναι οτι ηταν καιρο ετσι και φοβαμαι μην εχει γινει τιποτα χειροτερο παντως οι μαστοι της ειναι μαλακοι αυτο νομιζω ειναι καλο σημαδι.Περνει το χαπι 2 μερες τωρα αλλα δεν βλεπω αλλαγη.Εχει πολυ γαλα..Λεφτα για στειρωση δεν εχω γιατι εχω κι αλλα ζωα και ο κτηνιατρος σιγουρα δεν θα δεχτει να την κανουμε ετσι και να του παω τα χρηματα αργοτερα γιατι ηδη του χρωσταω ,εκανε εγχειρηση σε γατουλα με σπασμενο ποδι.Εχω χασει σκυλι απο καρκινο του μαστου και εχω τρομοκρατηθει ειναι τοσο καλη η καημενη...