Αδέσποτο με τη βούλα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens

- Ναι γεια σας, είστε η Φιλοζωϊκή ;
- Ολόκληρη!
- Α, ωραία, εσάς έψαχνα!
- Πείτε μου.
- Έχετε μια αγγελία για ένα ημίαιμο άσπρο μικρό που χαρίζετε.
- Μάλιστα.
- Ήθελα να ρωτήσω, τι χαρτιά έχει;
- Τι εννοείτε;
- Έτσι τα δίνετε χωρίς χαρτιά;
- Α, μα όχι βέβαια, δίνονται με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπ, βιβλιάριο από κτηνίατρο.
- Α, μόνο τέτοια έχει;
- Τι άλλο θα θέλατε;
- Έχω ακούσει από την ξαδέρφη της φίλης της γειτόνισσάς μου, πως ο σκύλος τους έχει και χαρτιά. Πιστοποιητικό γνησιότητας δεν έχει;
- Πως είναι γνήσιο ημίαιμο;
- Ναι, τι μάρκα ακριβώς;
- Α, πείτε μου εξ αρχής! Μα φυσικά, είναι της μεγάλης οικογενείας Ελληνικό Αδέσποτο της πλατείας και της ασφάλτου. Έρχεται στα χέρια σας με FCE, Μπακαλορεά, πιάνο και στενογραφία.
- Μα με κοροϊδεύετε;
- Προς Θεού. Γιατί τα λέτε αυτά;
- Δηλαδή δεν είναι μάρκα;
- Ράτσα θέλετε να πείτε; Μα το λέμε, είναι ημίαιμο.
- Α, δεν είναι καθαρό;
- Καθαρό είναι. Μπανιαρισμένο και μοσχομυρωδάτο.
- Δε νομίζω τότε πως το θέλουμε. Ευχαριστώ.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι τυχαία.
Αυτός είναι ένας τυπικός διάλογος που εκτυλίσσεται συχνά πυκνά μεταξύ εκπροσώπων Ζωοφιλικών Σωματείων και πολιτών.
Μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι ξαδέρφες των φίλων της γειτόνισσας. Αν θέλετε αξεσουάρ με πιστοποιητικό, πάρτε μια φιρμάτη τσάντα.
Αν θέλετε σκύλο με πιστοποιητικό, πάτε σε εκτροφείς σοβαρούς. Αλλά εκεί πληρώνετε…
Αν θέλετε κάτι να σας χαρίσουν, προτιμήστε την αγάπη και την αφοσίωση για μια ζωή.
Οπότε κοιτάξτε βαθιά στα μάτια ενός ημίαιμου και θα δείτε όσα με λόγια δε σας έχουν πει, που λέει και το άσμα.

Πηγή: eyedoll.gr

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμένα στον δρόμο πολλές φορές με ρωτάνε τι μάρκα είναι.
Τους λέω Toyota!! :D

Μάλιστα μια φορά που είπα πως είναι κόπρος,
μου είπαν πως τους τρομάζω με αυτά που λέω!!:rolleyes:

Αθάνατη ελληνική πραγματικότητα..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Μάλιστα μια φορά που είπα πως είναι κόπρος,
μου είπαν πως τους τρομάζω με αυτά που λέω!!:rolleyes:
χαχαχααααααα!!!!

Σήμερα με ρώτησαν τι ράτσα είναι η Λούση και τους είπα ημίαιμο είναι, μα πως μου λένε αφού είναι χάσκυ...Αν δεν έχει μια ταμπέλα δεν δικαιούται να είναι όμορφη..
Μετά με ρωτάει η ίδια κοπέλα για τον Ελβις και της λέω λαμπραντορ, εεε όχιιι μου λέει αυτό αποκλείεται..Ε ναι της λέω έχεις δίκιο ίσως να μην άκουσα καλά...Και έφυγα :p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
:D :D

Παρακαλούνται οι κυριοι μελλοντικοί ιδιοκτήτες σκύλων που θέλουν να υιοθετήσουν σκυλάκια από την Φιλοζωική Κίινηση, να ελέγχουν εκ των προτέρων τα δειγματολόγια χρωμάτων προσεκτικά πριν παραγγείλουν κουτάβια. Οι μεγαλύτερες βούλες δεν μικραίνουν και τα σκούρα χρώματα δεν ξανοίγουν, παρά μόνο με χλωρίνη.
Δειγματολόγια θα βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα χρωμάτων - σιδηρικών. Σημειώνουμε πάντα τον κωδικό χρώματος που μας ενδιαφέρει για να μην τρώμε τσάμπα τον χρόνο των εθελοντών που δειγματίζουν. Σε περίπτωση σωστής επιλογής χρώματος αλλά όχι φύλου, παρακαλώ σημειώστε ότι η Φιλοζωική Κίνηση συνεργάζεται ήδη με έμπειρο κτηνίατρο αλλαγής φύλου. Διαλέξτε χρώμα και σας κολλάμε το τσουτσουνάκι όπου θέλετε εσείς...Εκ της Διευθύνσεως
Πηγή: Φιλοζωϊκή Κίνηση Μεγάρων-Ν.Περάμου

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Να δεις που επιμενουν να σε ρωτανε απο τι ρατσες εχει βγει ο σκυλος σου και να τους λες οτι δεν ξερω ρε παιδια απο λαικη το αγορασαμε και να λενε διαφορα εχει και λυκο μεσα και κυνιγοσκυλο κτλ κτλ τα παντα όλα εχουμε χαχαχαχαχαχα