Αδιαθεσία σε rottweiler

Maria_330

Member
11 Νοεμβρίου 2011
19
13
Έχω ένα rottweiler 6 μηνών από εχθές την παρατήρησα ότι έχει μυξούλες , τσίμπλες και κάνει δυάρια όχι όμως συνέχεια, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση όμως πολύ είναι ότι η κοιλίτσα της είναι πρησμένη και αρκετά θα έλεγα.
Παρόλα αυτά όμως η διάθεση της δεν έχει αλλάξει παίζει και τρώει κανονικά.
Τι μπορεί να είναι αυτό ?? Υπάρχει περίπτωση να είναι κρυολόγημα και να έχει πρηστεί τόσο η κοιλίτσα της??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Θεωρώ ευνόητο ότι έχει κάνει όλα τα εμβόλιά της ε;
Αποπαρασίτωση;
Πρώτο οίστρο έχει περάσει;

Maria_330

Member
11 Νοεμβρίου 2011
19
13
Τα πάντα έχει κάνει...
οίστρο εχει περάσει ναι πριν από δυο εβδομάδες περίπου, οπού μου είχε σταματήσει να τρώει και γενικότερα η διάθεση της δεν ήταν καλή.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Ψευδοκύηση μήπως; Επειδή λες για πρισμένη κοιλιά! Τα άλλα μάλλον δεν κολλάνε....Κτηνίατρο πρωι πρωι τη δευτέρα!!

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Κτηνίατρο, εκτροφέα κ.λ.π. αμέσως! Ζευγάρωσε? Μήπως έχει και πυρετό? Βάλ' της και ένα θερμόμετρο! Θυμήσου επίσης τί την τάισες τις τελευταίες 48 ώρες περίπου ή και περισσότερο και έλεγξε τη μυρωδιά της τροφής και τυχόν έκθεσή της σε τίποτα χημικά ή άλλα ζώα.

Maria_330

Member
11 Νοεμβρίου 2011
19
13
Την πήγα στο γιατρό της κάναμε , αιματολογικές, το αποτέλεσμα ήταν ερλιχίωση οπου της έχει πειράξει το ήπαρ και αυτός είναι λόγος που έχει πρηστεί , συζητώντας με τον γιατρό θυμήθηκα ότι της είχα βρει ένα και μοναδικό τσιμπούρι πριν από καιρό, της το είχα βγάλει την είχα ψάξει πάρα πολύ καλά και δεν είχα βρει άλλο , παρόλο που φοράει αντιτσιμπουρικό κολάρο και αμπούλα, και δεν έδωσα σημασία περαιτέρω.
Απ ' ότι μου είπε ο γιατρός την είχε μολύνει από τότε και τώρα έγιναν εμφανεί τα συμπτώματα.
Το ευχάριστο είναι σε όλη την ιστορία απ ότι μου είπε ο γιατρός είναι πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση.
Ελπίζω λοιπόν η μικρούλα να γίνει καλά !!!

Maria_330

Member
11 Νοεμβρίου 2011
19
13
Είμαι πολύ χαρούμενη με την μικρή , μέσα δυο μέρες είναι εντυπωσιακό το πως έχει αρχίσει και επανέρχεται , το πρήξιμο έχει υποχωρήσει αρκετά , και η διαρροια σταμάτησε,η διάθεσή της είναι ακόμα καλύτερη , έχει αρχίσει πάλη και γίνεται το μικρο μου κατερπιλαρ !!!!!:D