Αηδία σκέτη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Ανέστη...μ'έχουν πιάσει νευρικά γέλια και με στραβοκοιτάνε όλοι.
Ειλικρινά, νομίζω κερδίζετε το oscar υπερπαραγωγής.
Ευτυχώς, που προλάβαμε και σε παντρέψαμε. Μόνο μην πάρει τελικά τα βουνά, η ομορφούλα σου, αντί για την βρωμερή αγέλη :p Μπας και ησυχάσει η γυναίκα από τις βρωμερές καταστάσεις :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Ευτυχώς, που προλάβαμε και σε παντρέψαμε. Μόνο μην πάρει τελικά τα βουνά, η ομορφούλα σου, αντί για την βρωμερή αγέλη :p Μπας και ησυχάσει η γυναίκα από τις βρωμερές καταστάσεις :)
Aχαχαχαααα όντως!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Γελας ε???? :2424:

Ναι ναι, οταν τα μαζευει κι αυτη καλα ειναι! :rolleyes:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.597
10.987
Athens
Εμετικό θρεντ. :cool:

Ninzinny κρατάς τα σκήπτρα - καλά πας - προχώρα!
Και η Kyveli όμως άξια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Nizinny κι εγώ τις ίδιες απειλές τους λέω κάθε φορά, μπόγια , πάρνηθα, και τέτοια, και με κοιτάνε με απορία!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βρίσκω προχτες τον αδερφό του Νόρρις μου καμιά πενηνταριά μέτρα μακριά από το λημέρι του, σα να κοιμότανε φάνηκε, αλλά επειδή μου έκανε εντύπωση να κοιμάται εκεί σταμάτησα να δω. Το σκυλί δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του, μύτη στεγνή και λαχάνισμα/δυσπνοια έντονη.
Τον φορτώνω στο αμάξι και τρέχω σαν την τρελή στο γιατρό (φοβήθηκα για φόλα).
Δεν παιρνάνε 10 λεπτά και με παίρνει μια μπόχα, άλλο πράγμα!!! "πωπω σκέφτομαι, τι πέθανε εδώ απ'έξω και βρωμοκοπάει έτσι ο τόπος" αλλά όσο πήγαινα τόσο αυξανόταν η μυρωδιά. Γυρνάω πίσω και βλέπω μέσα στο crate μαζί με τον Τσακ και κάτι άλλο....ΜΠΛΙΑΧ!!!!

Γατάκι ήτανε? κουνέλι? νυφίτσα? Πάντως κάτι που είχε πεθάνει από καιρό, είχε σκουληκιάσει και ο Τσακ αποφάσισε να το φάει. Και στη συνέχεια να το ξεράσει μέσα στο αμάξι μου, μαζί με τα σκουλήκια.
Το τι έλεγα όση ώρα μάζευα τα κομμάτια του πτώματος?? Κι όσο μάζευα τόσο ξέρναγε αυτός, ένα αυτί ακόμα, μερικά σκουλήκια, κόκαλα (σπονδυλικής στήλης πρέπει να ήταν) και κάτι κομμάτια απροσδιορίστου μορφής. ΤΙ ΜΠΟΧΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ούτε στον εχθρό μου πραγματικά.

Μέχρι τώρα τα σκήπτρα είχε ο Περικλής, που το βράδυ που τον πηγαίναμε στο αεροδρόμιο να παει στην ευχή της παναγίας, ξέρασε πάνω μου αχώνευτες σκυλο-σκατούλες....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Nizinny κι εγώ τις ίδιες απειλές τους λέω κάθε φορά, μπόγια , πάρνηθα, και τέτοια, και με κοιτάνε με απορία!
εισαι σιγουρη οτι ειναι απορία και όχι "τι προβλημα εχει τώρα αυτή και χτυπιέται?"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Γυρνάω πίσω και βλέπω μέσα στο crate μαζί με τον Τσακ και κάτι άλλο....ΜΠΛΙΑΧ!!!!....
Σε ποιό crate;;;;;;;;;;;; :confused::confused::confused:

Εντάξει...νομίζω ότι τον ξεπέρασες τον Ανέστη...πιο μπλιαχ δεν γίνεται...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Βρίσκω προχτες τον αδερφό του Νόρρις μου καμιά πενηνταριά μέτρα μακριά από το λημέρι του, σα να κοιμότανε φάνηκε, αλλά επειδή μου έκανε εντύπωση να κοιμάται εκεί σταμάτησα να δω. Το σκυλί δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του, μύτη στεγνή και λαχάνισμα/δυσπνοια έντονη.
Τον φορτώνω στο αμάξι και τρέχω σαν την τρελή στο γιατρό (φοβήθηκα για φόλα).
Δεν παιρνάνε 10 λεπτά και με παίρνει μια μπόχα, άλλο πράγμα!!! "πωπω σκέφτομαι, τι πέθανε εδώ απ'έξω και βρωμοκοπάει έτσι ο τόπος" αλλά όσο πήγαινα τόσο αυξανόταν η μυρωδιά. Γυρνάω πίσω και βλέπω μέσα στο crate μαζί με τον Τσακ και κάτι άλλο....ΜΠΛΙΑΧ!!!!

Γατάκι ήτανε? κουνέλι? νυφίτσα? Πάντως κάτι που είχε πεθάνει από καιρό, είχε σκουληκιάσει και ο Τσακ αποφάσισε να το φάει. Και στη συνέχεια να το ξεράσει μέσα στο αμάξι μου, μαζί με τα σκουλήκια.
Το τι έλεγα όση ώρα μάζευα τα κομμάτια του πτώματος?? Κι όσο μάζευα τόσο ξέρναγε αυτός, ένα αυτί ακόμα, μερικά σκουλήκια, κόκαλα (σπονδυλικής στήλης πρέπει να ήταν) και κάτι κομμάτια απροσδιορίστου μορφής. ΤΙ ΜΠΟΧΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ούτε στον εχθρό μου πραγματικά.

Μέχρι τώρα τα σκήπτρα είχε ο Περικλής, που το βράδυ που τον πηγαίναμε στο αεροδρόμιο να παει στην ευχή της παναγίας, ξέρασε πάνω μου αχώνευτες σκυλο-σκατούλες....
And the winner is,,,by far....LARAAAAAAAA!!!!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εντάξει lara τι να πω εγώ θα είχα κάνει 3-4 εμετούς απο πάνω στην προσπάθεια να μαζέψω τον χαμό!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλημέρα σας - πάω να φάω τα cornflakes μου τώρα....! :cuniaoo:

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά είμαι και πρωτάρα..... αλλά τι είναι οι "αχώνευτες σκυλο-σκατούλες" που ξερνάνε τα σκυλιά σας;;; Μη μου πείτε στην κυριολεξία :eyecrazy:

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
τι είναι οι "αχώνευτες σκυλο-σκατούλες" που ξερνάνε τα σκυλιά σας;;; Μη μου πείτε στην κυριολεξία :eyecrazy:
Θα σου πούμε... Οι μποξερίνα μου, καλή της ώρα, είχε ιδιαίτερη προτίμηση στις γκουρμέ προβατοκουράδες, ήταν και τραγανές βλέπεις! Nyom yom yommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Aισχος!!
Σκηνικο απο καλτ ταινια του 80 μου φερνει...
Και η μποχα αυτη ποτίζει στον τόπο και κανει καιρο να φυγει η ρημαδα!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιου!!!! (σκυλάκι μου καλό πόσο σε αγαπώ!!!)

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
οταν διαβαζα αυτο που εγραψε η λαρα ετρωγα!! ευχαριστω :p o Mike κουβαλαει γυμνοσαλιαγκες στο στομα του και τους αφηνει διπλα μου χωρις να τους δω με αποτελεσμα να τους παταω και εχω πατησει και ξυπολητος...αλλα τα δικα σας ειναι πολυυ χειροτερα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης