Αιματουρία

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Καλημέρα,
έχω ένα θηλυκό Beagle 9μιση ετών. Από την προηγούμενη Πέμπτη είχε συχνοουρία (κανονικό χρώμα) αλλά από την Κυριακή άρχισε ο γολγοθάς μου. Την Κυριακή αργά το βράδυ είχε αιματουρία, συχνοουρία. Επειδή δεν έχω την δυνατότητα μεταφοράς με αυτοκίνητο κάλεσα κτηνίατρο στο σπίτι. Της έκανε μια παυσίπονη, μια αντιφλεγμονώδη και μια βιταμίνη Κ ένεση. Ψηλάφησε λίγο την περιοχή των νεφρών και μου είπε ότι ήταν πρησμένοι. Βέβαια μου ανέφερε ότι είτε επρόκειτο για ουρολοίμωξη ή νεφρική ανεπάρκεια (στην οποία δεν γίνεται τίποτα). Η μικρούλα μου μετά ηρέμησε και κοιμήθηκε, ενώ την Δευτέρα το πρωί τα ούρα δεν ήταν κόκκινα. Ήρθε ο ίδιος κτηνίατρος και της πήρε αίμα. Αργά το βράδυ είχα αποτελέσματα. Από ότι μου είπε ανεβασμένα ουρία αίματος, κρεατινίνη και λευκά που υποδηλώνει δυσλειτουργία στα νεφρά και μόλυνση. Θα παρακαλέσω αν ξέρετε ένα καλό κτηνίατρο στην Άνω Γλυφάδα που να μπορεί να με βοηθήσει γιατί είμαι σε απόγνωση. Θέλω να σώσω το σκυλάκι μου αλλά δεν έχω τεράστια οικονομική δυνατότητα και με όσα μου είπε ο κτηνίατρος έχω τρομοκρατηθεί.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλημέρα,
έχω ένα θηλυκό Beagle 9μιση ετών. Από την προηγούμενη Πέμπτη είχε συχνοουρία (κανονικό χρώμα) αλλά από την Κυριακή άρχισε ο γολγοθάς μου. Την Κυριακή αργά το βράδυ είχε αιματουρία, συχνοουρία. Επειδή δεν έχω την δυνατότητα μεταφοράς με αυτοκίνητο κάλεσα κτηνίατρο στο σπίτι. Της έκανε μια παυσίπονη, μια αντιφλεγμονώδη και μια βιταμίνη Κ ένεση. Ψηλάφησε λίγο την περιοχή των νεφρών και μου είπε ότι ήταν πρησμένοι. Βέβαια μου ανέφερε ότι είτε επρόκειτο για ουρολοίμωξη ή νεφρική ανεπάρκεια (στην οποία δεν γίνεται τίποτα). Η μικρούλα μου μετά ηρέμησε και κοιμήθηκε, ενώ την Δευτέρα το πρωί τα ούρα δεν ήταν κόκκινα. Ήρθε ο ίδιος κτηνίατρος και της πήρε αίμα. Αργά το βράδυ είχα αποτελέσματα. Από ότι μου είπε ανεβασμένα ουρία αίματος, κρεατινίνη και λευκά που υποδηλώνει δυσλειτουργία στα νεφρά και μόλυνση. Θα παρακαλέσω αν ξέρετε ένα καλό κτηνίατρο στην Άνω Γλυφάδα που να μπορεί να με βοηθήσει γιατί είμαι σε απόγνωση. Θέλω να σώσω το σκυλάκι μου αλλά δεν έχω τεράστια οικονομική δυνατότητα και με όσα μου είπε ο κτηνίατρος έχω τρομοκρατηθεί.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Επίσης και οι πέτρες είτε σε νεφρά είτε σε ουροδόχο κύστη είτε στην ουρήθρα θα μπορούσαν να έχουν τέτοιο σύμπτωμα. Γιατρό δεν ξέρω να σου προτείνω, θα το κάνουν άλλα μέλη εδώ αλλά κράτα τον πανικό για μετά τη διάγνωση. Χρειάζονται εξετάσεις αιματολογικές και περαιτέρω υπέρηχος ή ακτινογραφίες, θα κρίνει ο γιατρός σας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν έχεις γιατρό μόνιμο, που την παρακολουθεί, όλα αυτά τα χρόνια ζωής της;

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Έχω γιατρό αλλά λόγω του ότι δεν κάνει επισκέψεις κατ' οίκον μου είπε να κάνω την εξέταση ούρων με εκείνον που ανέλαβε και τις αιματολογικές και να τον κρατώ ενήμερο. Όπως προανέφερα δεν υπαρχει δυνατότητα μετακίνησης διότι δεν έχω αυτοκίνητο.
Αιματολογικές έγιναν, αναμένω μέχρι αύριο των ούρων.

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Σήμερα θα έχω κι επίσημα το χαρτί με τα αποτελέσματα των αιματολογικών κι αύριο της εξέτασης ούρων, οπότε θα τον πάρω τηλ. οπωσδήποτε!

• Like
Reactions: Yorkaddict