Αιμμοροειδες??




mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Αν εχεις να διαλέξεις friskies ή pedigree, η τελευταια ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα , πολυ καλυτερη αλλα και παλι δεν ειναι καλές τροφες.Ή τουλαχιστον στην αρχη που ήμασταν διακοπες και ειχαμε βρει τον κοπρο μας και δεν ειχαμε προσΒαση σε πετ αλλα μονο σε μαρκετ η Pedigree του ειχε καθισει πολυ καλυτερα.Η καλυτερη premium τροφη θεωρειται οτι ειναι η optidog απο το λιντλ.Προσοχη οχι η αλλη μαρκα που εχει.Ειναι περιπου στα 9 ευρω τα 5 κιλά.Απο κει και περα στην κατηγορια super preimioum διαλεγω ολιστικες που δεν χρησιμοποιουν πειραματοζωα και δεν εχουν συντηριτικα.
 


*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
ασχετο αλλα ας αλλαξουμε τον τιτλο του θεματος που επισης ειναι ασχετος...
οταν ανοιξα το θεμα εγω ηθελα να μαθω για το αν μπορει να εχει αιμμοροειδες και γλυφει τον πισινο της ασχετα που πηγε αλλου! Αααα και για να ενημερωσω για την κατασταση, την τροφη την εχει συνηθισει την τρωει και με ευχαριστηση κιολας τα κακακια της εχουν γινει "φυσιολογικα" αλλα το θεμα του πισινου παραμενει!
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.555
6.984
Πήγαινε μια βόλτα από τον doctor doctor gimme the news μην έχουν γεμίσει οι http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/πρωκτικοί.αδένες-18075/

Βασικά πήγαινε μια βόλτα από το γιατρό γενικά γιατί το αίμα στη διάρροια δεν είναι κάτι απλό που περνάει έτσι κ το φέρνει η κακή διατροφή, κι εγώ καμιά κολίτιδα ψηφίζω. Άμα την αφήσεις θα έχεις μόνιμο πρόβλημα.
 
Last edited by a moderator: