Αιμοραγία και αίμα στα κόπρανα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπορεί και η κολίτιδα να κάνει αίμα. Το πρόβλημα αυτό το είχε το σκυλί της αδελφής μου. Όταν είχε έξαρση στην κολίτιδα και έκανε αίμα και βλέννη στα κόπρανα έμπαινε αμέσως σε διαιτολόγιο και έπαιρνε αμέσως flagyl (αντιβίωση). Στις 2-3 μέρες επανερχόταν.

rempeliou

Member
28 Νοεμβρίου 2010
5
0
παιδιά τελικά ο σκυλούς μου είχε αιμορροΐδες και τώρα είναι μια χαρά!!!σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.665
11.086
Athens
παιδιά τελικά ο σκυλούς μου είχε αιμορροΐδες και τώρα είναι μια χαρά!!!σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!
Αυτό πρώτη φορά το ακούω/διαβάζω... Έχουν αιμορροϊδες οι σκύλοι?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αιμορροΐδες;;Άλλο πάλι και τούτο το καινούριο!!Πες μας μερικά πράγματα όμως παραπάνω,τι σου είπε ο γιατρός;Απο τί προήλθαν πως θεραπεύονται,θα ακολουθήσετε κάποια θεραπεία;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kάτσε να είναι του ιατρού..
Mήπως είναι "διάγνωση" του ιδιοκτήτη φοβάμαι..

nera

Member
9 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
ρε παιδιά γιατί την πέφτετε έτσι στον κόσμο?είναι καποιο είδους λαϊκό δικαστήριο? κι εώέ οταν γράφτηκα στο forum ακουσα κραξιμο οτι πρέπει να δώσω το σκύλο, οτι λέω ψέματα, οτι πρέπει να αλλάξω σύντροφο, γιατι χρειαζόταν μια περίοδος προσαρμογής-που ήταν όντως δύσκολη, αλλα σύντομη-και τώρα ζούμε υπέροχα με τη νερα που την πήρα ετοιμοθάνατη από το δρόμο και τώρα είναι το πιο χαρουμενο και υγιες σκυλάκι της γειτονιάς κι εμεις οι 2 το λατρεύουμε!!!και ναι αιμορροϊδες σε σκύλο υπάρχουν- και κάπως ετσι, από αναζήτηση στο google ξαναβρέθηκα στο φόρουμ σας- και οφείλεται ειτε σε ελλιπή άσκηση είτε σε κακή διατροφή και η αντιμετώπιση ειναι κοινή με αυτή των ανθρώπων, και αυτό το δίεγνωσε ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ σε ηλικιωμένο σκυλάκο που έχει πρόβλημα και το αντιμετωπίζει με φυτικές ίνες και μεγαλύτερη βόλτα, αυτά και χαλαρωστε λίγο με την αυστηρή κριτική σας!!!!

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Eγώ να πω κάτι εί του θέματος? Υπαρχει περίπτωση να μην έχει ο σκυλος κάποιο πρόβλημα υγείας απλά όταν τρώει ωμές φτερούγες να κάνει λίγο οζουλί κακά όταν τις αποβάλλει?