Ακίτα 20 ημερών!

akita aiko

Member
5 Απριλίου 2012
21
0
Ενας κουκλος ειναι ο μικρουλης!!! *agapoylas* Περιμενεις πως και πως να πατε βολτα ε? :p Ολοι το εχουμε περασει αυτο το σταδιο!!

περιμένω πως και πως για να κάνουμε και κανα κακακι έξω στην ύπαιθρο!και μιλαμε για πολύ κακάκι :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να του βάλεις και ματάκι στο κολάρο, τετοιο κουκλί που ειναι!!! Απίστευτα γλυκιά φατσούλα!
Να τον χαίρεσαι και να μην γκρινιάζεις για τα κακα... αλλωστε αλλη χάρη έχει το καθημερινο πολλαπλό σκούπισμα-σφουγγαρισμα όταν γινεται για τετοιες φάτσες!;)

akita aiko

Member
5 Απριλίου 2012
21
0
Να του βάλεις και ματάκι στο κολάρο, τετοιο κουκλί που ειναι!!! Απίστευτα γλυκιά φατσούλα!
Να τον χαίρεσαι και να μην γκρινιάζεις για τα κακα... αλλωστε αλλη χάρη έχει το καθημερινο πολλαπλό σκούπισμα-σφουγγαρισμα όταν γινεται για τετοιες φάτσες!;)

σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα λόγια σου!! θα του βάλω ματάκι! όσο για του σφουγγάρισμα έχει γίνει η σφουγγαρίστρα μέρος του χεριού μου πια!!:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα λόγια σου!! θα του βάλω ματάκι! όσο για του σφουγγάρισμα έχει γίνει η σφουγγαρίστρα μέρος του χεριού μου πια!!:p
Που να δεις εμένα με τη σφουγγαρίστρα... στο ένα χέρι η Σελιν και στο άλλο η σφουγγαρίστρα. Αφού η μικρή την κυνηγάει και την δαγκώνει, δεν μπορω αλλιώς να κάνω δουλεια!