Ακραίες διασταυρώσεις

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Πού να ρίξει μωρέ κι εσύ χάσκυ, έτσι, αδιάκριτα; Και στο τσιουάουα ας πούμε;

Τότε με το crufts που διάβασα μπόλικο πράμα (όχι όχι δεν το ξέχασα, κάποια στιγμή θα μου ρθει η φλασιά και θα πάω να γράψω μισής μέρα "δουλειά" κι εκεί) παρατήρησα ότι από τις πιο υγιείς που λες ήταν φυλές που χρησιμοποιούνται ακόμα (σχετικά) ενεργά σε εργασία και οι σχετικοί όμιλοί τους τέλος πάντων επικεντρώνονταν σε κριτήρια σχετικά με την εργασία και δεν θέλαν, ή μέχρι πρόσφατα δεν ήθελαν, να μπαίνουν σε διαδικασία ιδιαίτερης προσοχής της μορφολογίας (σε εκθέσεις, αυστηρά μορφολογικά στάνταρντς κτλ). Τυχαίο; Πού σαι @sea-mol, πώς το χες πει εκείνο το τσιτάτο στον σχετικό τίτλο;

Και το τσιουάουα κάποτε χάσκι ήτανε επιστροφή στις ρίζες
και ο Γερμανός θέλει το χάσκι του... ωρε και το CAO το θελει.
Διασταβρωνεις τα χάσκι με εκείνα τα ντελ Έντνα πρώτα να κόψει
η τρίχα και μετα βουρρρρ....

τα Κραφτς δεν τα ξέχασες εεεε........:D

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
ναι, αλλα ειναι κατι τετοιες φορες που καταλαβαινεις ποσο καιρος περασε.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ναι, αλλα ειναι κατι τετοιες φορες που καταλαβαινεις ποσο καιρος περασε.
Καιρός; Σιγά μωρέ... Οταν κοιτάς από παιδί προς τα τριανταφεύγα είναι πολύυυυυυ, από τα τριανταφεύγα προς το παιδί είναι δύο μηνάκια

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
Καιρός; Σιγά μωρέ... Οταν κοιτάς από παιδί προς τα τριανταφεύγα είναι πολύυυυυυ, από τα τριανταφεύγα προς το παιδί είναι δύο μηνάκια
απο τα ποια; :whistle:

@Orilis , σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια :D!

υ.γ. full του on- topic ειμαστε.

• Like
Reactions: Orilis

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Το προϊστορικό 1975 (δεν θέλω σχόλια για την ηλικία μου) στην Θεσσαλονίκη, απέκτησα τον πρώτο κατά-δικό μου σκύλο. Φυσικά ήταν byb. Η μάνα ήταν ΓΠ και ο πατέρας Μαλαμούτ. Εμφανισιακά ήταν ένα τυπικό ΓΠ με ξανθό κεφάλι. Ο Ρούντι ζευγάρωσε στα Γιάννενα (δεύτερο θανάσιμο αμάρτημα), με έναν κορίτσαρο που ήταν από μάνα ΓΠ και πατέρα λύκο (κανονικό). Τουλάχιστον έτσι ισχυριζόταν το αφεντικό της. Η γκρίζα (όντως σαν λύκαινα) κούκλα, έκανε 4 κουτάβια. Τα 3 ακολούθησαν την καριέρα της μαμάς (στην στάνη). Δεν τα είδα ξανά. Τον 4ο τον πήρε ένας φίλος στην Ρόδο για pet. Όταν έγινε 8 μηνών ήταν ήδη 80εκ, 60 κιλά και θηρίο ανήμερο. Τελικώς κατέληξε να φυλάει τα πρόβατα του πατέρα του. Όταν τον συνάντησα ήταν διπλάσιος σε μέγεθος από την μάνα και τον πατέρα του και δεν έμοιαζε σε τίποτε με ΓΠ ή Μαλαμούτ ή λύκο. Πάντως ο πατέρας του φίλου έλεγε ότι ήταν το καλύτερο τσομπανόσκυλο που είχε ποτέ. Έζησε 14 χρόνια και αμφιβάλλω αν έκανε ποτέ εμβόλια. Πάντως αν δεν έτρωγε το πλούσιο πρωινό του στην κουζίνα, στην στάνη δεν πήγαινε :LOL:

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI

Τι να κεράσω....!!! :ROFLMAO:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.957
7.533
Μου θες και να τα διασταυρώσεις όλα με χάσκυ @ISKENDER. Ορίστε, σκυλί που μπαίνει μόνο του στη μπανιέρα, θέλει να του ανοίξουν το νερό και αρνείται να πάει βόλτα!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;
:ROFLMAO: