Βρε
@rick ειναι εκνευριστικο να παριστανεις πως δεν καταλαβαινεις το point μου....δλδ, αν κανονισουμε συναντηση απο κονα θα καταλαβεις καλυτερα ή μεσω σκάιπ εστω;

(Τοσο χαλια τα εξηγω; Αμα ειναι να φρεσκαρω τις ικανοτητες μου στο γραψεν γραψεν)...
Υπαρχουν λεω, οπως λεει και η
@Orilis , εεεναααα σωρο ενεργειες εξισου σοκαριστικες και ελκυστικες για τον κοσμο, που δεν συμπεριλαμβανουν τετοιου ειδους φτηνιαρικο και ξεκαρδιστικο θεατρο...γιατι απ'ολα στα οποια γινεται αναφορα, εσυ επιμενεις στο κομματι ''αφου δεν αντεχουν τον πονο, ας κανουν κατι αλλο'' - ειπε κανεις να πυωθουν αληθινα; Τους κατηγορησε κανεις; Λεμε ολοι να κανουν κατι αλλο, εξισου ελκυστικο, αλλα να εχει βρε αδερφε μου και μια ουσια, οχι να γελοιοποιουνται και μες την μεση της πλατειας...αλλωστε η προϊοντοποιηση των αγελαδων ηταν το κεντρικο θεμα της καμπανιας, οχι το οτι πυρωνονται....και καλα τι συμβολιζει το οτι ''πυρωθηκαν'' οι ακτιβιστες; Συμπονια και κατανοηση για τα βασσανιστηρια των ζωων; Μα ειναι δυνατον να ξαπλωνουν σε σεντονια μεσ'την πλατεια, να πυρωνει ο αλλος και καλα το σιδερο και η αλλη να παριστανει οτι υποφερει..;; Ουτε παρασταση του Δημοτικου στην 28η να εβλεπα, που κανουν τα πιτσιρικια οτι πεθαινουν στον πολεμο....Αυτο ειναι θεατρο, ειναι κοροϊδια.....αφου δεν πυρωνονται καν, πως μεταδιδουν το μηνυμα οτι νιωθουν τον ιδιο πονο με τα ζωα; και καλα κανουν, κανεις δεν θα πυρωνοταν & για κανενα λογο.....ομως ξαναλεμε - τοσοι τροποι να προσελκυσουν κοσμο και να πετυχουν την ευαισθητοποιηση του, αυτον βρηκαν....;; αυτο ειναι ντροπη για την φιλοζωια.....ποσες φιλοζωικες παλευουν και αυτοι κανουν τους ''ψυχοπονιαριδες'' ''πυρωνοντας'' ο ενας τον αλλο.........
Βρε
@rick ειναι εκνευριστικο να παριστανεις πως δεν καταλαβαινεις το point μου....δλδ, αν κανονισουμε συναντηση απο κοντα θα καταλαβεις καλυτερα ή μεσω σκάιπ εστω;

(Τοσο χαλια τα εξηγω; Αμα ειναι να φρεσκαρω τις ικανοτητες μου στο γραψεν γραψεν)...
Υπαρχουν λεω, οπως λεει και η
@Orilis , εεεναααα σωρο ενεργειες εξισου σοκαριστικες και ελκυστικες για τον κοσμο, που δεν συμπεριλαμβανουν τετοιου ειδους φτηνιαρικο και ξεκαρδιστικο θεατρο...γιατι απ'ολα στα οποια γινεται αναφορα, εσυ επιμενεις στο κομματι ''αφου δεν αντεχουν τον πονο, ας κανουν κατι αλλο'' - ειπε κανεις να πυρωθουν αληθινα; Τους κατηγορησε κανεις; Λεμε ολοι να κανουν κατι αλλο, εξισου ελκυστικο, αλλα να εχει βρε αδερφε μου και μια ουσια, οχι να γελοιοποιουνται και μες την μεση της πλατειας...αλλωστε η προϊοντοποιηση των αγελαδων ηταν το κεντρικο θεμα της καμπανιας, οχι το οτι πυρωνονται....και καλα τι συμβολιζει το οτι ''πυρωθηκαν'' οι ακτιβιστες; Συμπονια και κατανοηση για τα βασσανιστηρια των ζωων; Μα ειναι δυνατον να ξαπλωνουν σε σεντονια μεσ'την πλατεια, να πυρωνει ο αλλος και καλα το σιδερο και η αλλη να παριστανει οτι υποφερει..;; Ουτε παρασταση του Δημοτικου στην 28η να εβλεπα, που κανουν τα πιτσιρικια οτι πεθαινουν στον πολεμο....Αυτο ειναι θεατρο, ειναι κοροϊδια.....αφου δεν πυρωνονται καν, πως μεταδιδουν το μηνυμα οτι νιωθουν τον ιδιο πονο με τα ζωα; και καλα κανουν, κανεις δεν θα πυρωνοταν & για κανενα λογο.....ομως ξαναλεμε - τοσοι τροποι να προσελκυσουν κοσμο και να πετυχουν την ευαισθητοποιηση του, αυτον βρηκαν....;; αυτο ειναι ντροπη για την φιλοζωια.....ποσες φιλοζωικες παλευουν και αυτοι κανουν τους ''ψυχοπονιαριδες'' ''πυρωνοντας'' ο ενας τον αλλο.........
(Σκοπο τους βασικα ειχαν το να σοκαρουν, χωρις περαιτερω αποτελεσματα. Εχω την εντυπωση πως πιστεψαν οτι με το να κανουν κατι που σιγουρα θα γυρισει ολο το Διδικτυο, θα ευαισθητοποιηθει ο κοσμος. Ή απλα ηθελαν να λενε ολοι ''Κοιταξτε ρε κατι φιλοζωους..'' Εγω παλι πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο οσων τους ειδαν, σχηματισαν αρνητικη εντυπωση.....