Ακόρεστη διάθεση για δάγκωμα κυρίως χέρια πόδια.. (τα δικά μου)

corsten

New Member
13 Νοεμβρίου 2015
3
0
42
Κουτάβι περίπου 7 εβδομάδων διαθέτει εκπλητικά αποθέματα διάθεσης δαγκώματος σε οτι βρει με προτίμηση τα δικά μου χέρια και πόδια . Χαίρομαι που έχει τέτοια διάθεση, αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχει μάθει ακόμα να ελέγχει τη δύναμη του δαγκώματος, το θέμα είναι οτι μετά από 30λεπτη βόλτα (σε περιφραγμένο χώρο), παίζουμε στη συνέχεια με πετσέτα διελκυστίνδα, τρώει έχει ακόμα αρκετή διάθεση να συνεχίσει το δάγκωμα. Ούτε στην αγκαλιά ηρεμεί πόσο μάλλον με το "μη". Επίσης προσπάθησα να τις δίνω κόμπους την ώρα που προσπαθει να με "δαγκώσει" αλλά της φαίνονται βαρετά.. Δοκίμασα να υψώσω την φωνή μου, δεν μου αρέσει σαν μέθοδος, αλλά και πάλι δεν βλέπω ανταπόκριση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ηρεμεί; Εκτός από κάποιες στιγμές που είναι χαλαρή (το πρωί και όταν επιστρέφω σπίτι) όλη την μέρα έχει "στόχο" εμένα... Πως μπορώ να κάνω τα παιχνίδια της πιο διασκεδαστικά; Γενικά τι να περιμένω και τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

Maria99

Active Member
8 Νοεμβρίου 2015
37
3
28
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω αλλα μονο στα χερια. Καποιος για βοηθεια? :oops:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα. Φρόντισε να μάθει το crate απο τώρα να περνάει κάποιο χρόνο εκεί και να έχεις παιχνίδια να δαγκώνει που είναι για την ηλικία της, κάποια πλαστικά που βγάζουν ήχους κλπ, όχι απαραίτητα κόμπους θα πρέπει να μπορεί να τα δαγκώνει, δεν έχει ανάγκη να πιάνει και να κρατάει.

Το δάγκωμα θα το κόψει σιγά σιγά εσύ σε κάθε περίπτωση μην επιτρέπεις να σε δαγκώνει να την απομακρύνεις και να την αποθαρρύνεις και λεκτικά ταυτόχρονα με σταθερή φωνή ''όχι'' ''μή'' κλπ. Λίγο υπομονή, κάποια κουτάβια το κάνουν περισσότερο κάποια λιγότερο. Όσο πιο σταθερός είσαι εσύ τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσει.

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
εκπαιδευτής!!!! εγω εκανα το λάθος και δεν του τα έκοψα και ακόμη έχουμε θέμα (και ειναι σχεδόν 3 χρονών μαντράχαλος)

• Like
Reactions: GRDANE