Αλλαγή τροφής σε Acana.totw.orijen!

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Εντάξει 75 ευρώ εκεί με μεταφορικά θα βγει 80+ εδώ την βρήκα 90 και έχει μια μικρή προσφορά ακόμα 5% οπότε 85 ευρώ
Τα μεταφορικά είναι 6,90. εγώ παίρνω ποσότητα και δεν πληρώνω μεταφορικά. Πάνω από 80-90 ευρώ δεν έχει.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Τα μεταφορικά είναι 6,90. εγώ παίρνω ποσότητα και δεν πληρώνω μεταφορικά. Πάνω από 80-90 ευρώ δεν έχει.
Έτσι συμφέρει.. δλδ αν πάρεις 2 πας στα 150 χωρίς μεταφορικά πολύ καλή τιμη! Έχει αντικαταβολη?

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Όχι. Paypal, χρεωστική/πιστωτική κάρτα και τραπεζική κατάθεση. Είναι αξιόπιστοι πάντως. Εγώ έχω παραγγείλει αρκετές φορές.

• Like
Reactions: StergiosMpa

eddieK

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2017
167
74
50
Orijen όπως και η Acana, παράγεται από την καναδική οικογενειακή επιχείρηση Champion Petfoods.

Η Orijen περιέχει ακόμη περισσότερες ζωικές πρωτεΐνες και λίπη και ακόμη λιγότερους υδατάνθρακες
από την ACANA, στην ποιότητα ειναι ιδιες.

Δηλαδη αμα ο σκυλος μας δεν ειναι αθλητής, ειναι πιο πολυ του καναπε ανετα
δινουμε και την πιο φτηνη Acana.

-------

Τρέφω το σκύλο μου ως εξής:

Παιρνω Orijen όσο το επιτρέπει το πορτοφόλι μου και προσθετω επιπλέον προϊόντα,
ωστε να βγουμε σε πρωτεΐνες στα 30-32% και Ασβέστιο 1,4% Φωσφόρος 1,1%.

Μείγμα νιφάδων από λαχανικά & φρούτα:
Üπερχειλίστε το με βραστό νερό ως να φουσκώσουν (μιση ωρα),
για την καλύτερη πέψη το βαζουμε στο μίξερ.
http://www.zooplus.gr/shop/skyloi/trofi_gia_skylous_symplirwma/nifades_mikti_trofi/543216

Για πρωτεΐνες:
Κονσερβα σκετο ψαρι τόνος η αλλα (το πολυ δύο φορές την εβδομάδα)(0,69€)
Εαν εχει προσφορά παιρνω φτηνο κρεας το χοριζω σε μεριδες και της βαζω στην κατάψυξη.
Η κασερι (Προσοχη 50% τον σκυλων εχουν δυσανεξία στη λακτόζη) εχει και χωρις.
Μια φορα την εβδομαδα ανοιγω ενα κουτι καλη υγρή τροφή σκύλων (2 μερες)

Για ανάμεσα στα γεύματα και μετα το κύριο γεύμα:
Βοδινες κοιλιές πράσινες. (σκετη πρωτεΐνη, βιταμίνες)
http://www.zooplus.gr/shop/skyloi/snak_gia_skylous/snak_masisis_natur_apo_mosxari/entosthia/486439

Για μάσημα και τον καθαρισμό των δοντιών:
Βοδινά γεννητικά όργανα (δεν εχει τιποτα καλυτερο και νοστιμο.. natural)
http://www.zooplus.gr/shop/skyloi/s...sis_natur_apo_mosxari/kommati_voeidous/486567

Έτσι το σκυλί μας έχει ένα ποικίλο και πλήρες φυσικό μενού,
και οχι καθε μερα τα ιδια ξεραδια.

--------
Μπερδεύτηκα... Βάζεις μέσα την ξηρά τροφή (Orijen) επιπλέον προϊόντα (με χαμηλά ποσοστά πρωτεΐνης) ώστε να πέσει το συνολικό ποσοστό πρωτεΐνης της Orijen που είναι υψηλό; Αν αυτό θέλεις να κάνεις, τότε που κολλάνε τα υπόλοιπα (σκετο ψαρι τόνος, Βοδινες κοιλιές);
Και επίσης, γιατί δεν προσθέτεις αυτά τα συστατικά σε φρέσκια μορφή ώστε να είναι πιο υγιεινά κ να δίνεις κ μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας στο φαγητό αλλά προτιμάς τα αποξηραμένα; Το μήλο πχ μπορείς να το δώσεις ωμό (θα του κάνει καλό κ στα δόντια)...

• Like
Reactions: StergiosMpa

Pissa_TheDog

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
22
39
38
Καλησπέρα! Θα σου μιλησω απο προσωπικη εμπειρια. Απο τοτε που βρηκα τη μικρη (3μηνων), της δινω Orijen. Ξεκινησαμε με puppy και τωρα πλεον την Adult Original. Μονο τωρα την αλλαξα σε Acana, λογω ανεργιας, γιατι ηθελα κατι πιο οικονομικο χωρις να κανω μεγαλη εκπτωση σε ποιοτητα. (11kg Origen = 87Euro ενω 11kg Acana/ 55 Euro). Με την Orijen δεν ειχα ποτε θεμα με τα κακα της, ουτε την αναπνοη της, θα σου φανει αστειο, αλλα δε θυμαμαι ποτε την Πισσα να ειχε αερια. Τη λατρευει και την καταβροχθιζει. Οι αιματολογικες και γενικα οι εξετασεις της ειναι αριστες,αλλα της δινω και αυστηρα την αναγραφομενη ποσοτητα. Τωρα με την Acana, τα κακα της ειναι πολυ μαλακα και τις ξεφευγουν πορδες που κ που. Περιμενω να δω μηπως στρωσει γιατι μολις βγηκε και απο χειρουργειο και ισως το στομαχακι της να ειναι ακομα ευαισθητο.

mklavas

New Member
19 Ιουνίου 2018
1
12
51
Όχι. Paypal, χρεωστική/πιστωτική κάρτα και τραπεζική κατάθεση. Είναι αξιόπιστοι πάντως. Εγώ έχω παραγγείλει αρκετές φορές.
Καλημέρα. Απο την ημέρα παραγγελείας σε πόσες μέρες είναι στην πόρτα σου ?? Ευχαριστώ

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Καλημέρα. Απο την ημέρα παραγγελείας σε πόσες μέρες είναι στην πόρτα σου ?? Ευχαριστώ
Καλημέρα. 11 ημέρες κάνει η παραγγελία εκτός από Αύγουστο και γιορτές που μπορεί να πάει λίγο περισσότερο.

• Like
Reactions: mklavas

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Την Acana Ranchlands 11.4 Kg την έχουν 79,99€ αν πάρεις ένα σακί, εγώ την παίρνω εδώ 83€, δεν είναι μεγάλη η διαφορά.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Την Acana Ranchlands 11.4 Kg την έχουν 79,99€ αν πάρεις ένα σακί, εγώ την παίρνω εδώ 83€, δεν είναι μεγάλη η διαφορά.
Όντως στη σειρά regionals δεν εχουν τεράστιες διαφορές στη τιμή, αλλά στις σειρές classics και heritage η διαφορα ειναι χαώδης. Η prairie poultry 17kg εκει κανει 59 ευρώ εδω 80 πχ