Μας φοβίζει ούτως ή άλλως! Απλά, εννοεί ότι η πρωτεϊνη που αναγράφεται μπορεί να προέρχεται από πατάτα π.χ., κάτι που δεν είναι καθόλου καλό. Γι'αυτό πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί.Οπότε το υψηλό ποσοστό πρωτεινης σε αυτές τις τροφές δεν μας φοβίζει έτσι?
Στην ακάνα κ στις άλλες τροφές που αναφέρθηκαν στο νήμα, αν διαβάσουμε την ανάλυση υλικών, η βασική πηγή πρωτεϊνης είναι το κρέας και το ψάρι. Π.χ., για την όριτζεν λέει
Φρέσκο κρέας κοτόπουλου (14%), φρέσκο κρέας γαλοπούλας (7%), φρέσκα ολόκληρα αυγά (7%), φρέσκο συκώτι κοτόπουλου (6%), φρέσκο ολόκληρο καλκάνι (5%), φρέσκια ολόκληρη ρέγγα (5%), φρέσκο συκώτι γαλοπούλας (5%), φρέσκος λαιμός κοτόπουλου (4%), φρέσκια καρδιά κοτόπουλου (4%), φρέσκια καρδιά γαλοπούλας (4%), κοτόπουλο (αφυδατωμένο, 4%), γαλοπούλα (αφυδατωμένη, 4%), ολόκληρο σκουμπρί (αφυδατωμένο, 4%), ολόκληρη σαρδέλα (αφυδατωμένη, 4%), ολόκληρη ρέγγα (αφυδατωμένη, 4%)