Αλλαγή τροφής σε Acana.totw.orijen!

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Οπότε το υψηλό ποσοστό πρωτεινης σε αυτές τις τροφές δεν μας φοβίζει έτσι?
Μας φοβίζει ούτως ή άλλως! Απλά, εννοεί ότι η πρωτεϊνη που αναγράφεται μπορεί να προέρχεται από πατάτα π.χ., κάτι που δεν είναι καθόλου καλό. Γι'αυτό πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί.
Στην ακάνα κ στις άλλες τροφές που αναφέρθηκαν στο νήμα, αν διαβάσουμε την ανάλυση υλικών, η βασική πηγή πρωτεϊνης είναι το κρέας και το ψάρι. Π.χ., για την όριτζεν λέει

Φρέσκο κρέας κοτόπουλου (14%), φρέσκο κρέας γαλοπούλας (7%), φρέσκα ολόκληρα αυγά (7%), φρέσκο συκώτι κοτόπουλου (6%), φρέσκο ολόκληρο καλκάνι (5%), φρέσκια ολόκληρη ρέγγα (5%), φρέσκο συκώτι γαλοπούλας (5%), φρέσκος λαιμός κοτόπουλου (4%), φρέσκια καρδιά κοτόπουλου (4%), φρέσκια καρδιά γαλοπούλας (4%), κοτόπουλο (αφυδατωμένο, 4%), γαλοπούλα (αφυδατωμένη, 4%), ολόκληρο σκουμπρί (αφυδατωμένο, 4%), ολόκληρη σαρδέλα (αφυδατωμένη, 4%), ολόκληρη ρέγγα (αφυδατωμένη, 4%)

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Αν και ήθελα να πάω στην orijen αλλά ξεφεύγει πολύ!!! Από αυτές τις 2 μ άρεσαν πιο πολύ τα συστατικά τις totw.. τι λετε

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Και η earthborn holistic ειναι τουμπανο, ριξε μια ματια, βεβαια με αυτα τα λεφτα μπορει να τρωει καθε μερα φρεσκο κρεας, αυγα και σαρδελα αγρια...

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Θα σ ελεγα totw μ αρεσουν πιο πολυ τα υλικα κ λιγοτερη πρωτεινη(δεν μ αρεσουν τα κοτοπουλα). Ωστοσο δεν λεει ποσοστα, ποσο βισωνας ποσο γλυκοπατατα..

• Like
Reactions: StergiosMpa

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Και η earthborn holistic ειναι τουμπανο, ριξε μια ματια, βεβαια με αυτα τα λεφτα μπορει να τρωει καθε μερα φρεσκο κρεας, αυγα και σαρδελα αγρια...
Barf εννοείς φίλε?

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Barf, μαγειρεμενο ή συνδυασμο τω 2, αλλα αφου ειναι σε πολυ ευαισθητο σταδιο την αναπτυξης και οι σπιτικες διαιτες θελουν αρκετο εως πολυ ψαξιμο, καλα κανεις πιστευω που δινεις ποιοτικη ξηρα. Εχεις αφθονο χρονο για ερευνα και πειραματισμους αργοτερα.Παντως ολες αυτες οι τροφες που κοιτας ειναι καλες.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Barf, μαγειρεμενο ή συνδυασμο τω 2, αλλα αφου ειναι σε πολυ ευαισθητο σταδιο την αναπτυξης και οι σπιτικες διαιτες θελουν αρκετο εως πολυ ψαξιμο, καλα κανεις πιστευω που δινεις ποιοτικη ξηρα. Εχεις αφθονο χρονο για ερευνα και πειραματισμους αργοτερα.Παντως ολες αυτες οι τροφες που κοιτας ειναι καλες.
Λέω να καταλήξω στην totw...απλά να πάρω 2 σακιά με την μία να γλιτώσω και τα διπλά μεταφορικά? Η να πάρω μια για δοκιμή??...

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Και με την ευκαιρια που ψαχνεται ο φιλος Στεργιος, εχει δοκιμασει καποιος την τροφη Markus Muhle; Εντυπωσεις; Καπου εδω στο φορουμ ειδα αυτη τη μαρκα..

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Λέω να καταλήξω στην totw...απλά να πάρω 2 σακιά με την μία να γλιτώσω και τα διπλά μεταφορικά? Η να πάρω μια για δοκιμή??...
Την εχω δωσει δεν ειχα καποιο θεμα ειναι οκ, εγω θα επαιρνα τα 2 σακια.

• Like
Reactions: StergiosMpa

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Την εχω δωσει δεν ειχα καποιο θεμα ειναι οκ, εγω θα επαιρνα τα 2 σακια.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα φίλε!! Θα τα πούμε! Για ν δούμε κριτικές και για την άλλη τροφή π λες!!! Για στείλε να την δούμε

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
  • Like
Reactions: Eroe

Six

Member
22 Δεκεμβρίου 2017
21
21
Tübingen/DE
Φαίνεται καλή πάντως!!
Δεν είναι και τόσο καλη, τη δοκίμασα. Ο σκύλος μου μετά το φαγητό ήπιε δύο λίτρα νερό,
κατι δεν παει καλα με αυτην, την πεταξα.

Κατά τη γνώμη μου για totw:
Συγγνώμη, αλλά μια καλη τροφη (και τοσο ακριβη) δεν χρειάζεται πρόσθετα όπως οι συνθετικές βιταμίνες,
είναι γνωστό οτι ετσι οπως μπαινουν ετσι βγαινουν προς την κατεύθυνση τουαλέτα.
Η πατάτα προκαλεί έντονο μετεωρισμό.
Εγω δεν θα την επαιρνα, με αυτη την τιμη πρεπει να ειναι 100% νατουραλ.
---------

Με το θέμα τρόφιμων σκυλιών ασχολούμαι εδω και τα τελευταία 16 χρονια,
δραμα ειναι να βρεθει καλη τροφη που να ειναι και προσιτή.
(Ακομα και εδω στην Γερμανια)
Βασικά μας πωλούν ακριβα σκουπίδια.

Αρα τι θα κανουμε;
Θα παρουμε οριγεν και θα την κανουμε πιο οικονομικη.

Εαν εχεις λίγη υπομονή θα σε γραψω πως, δωσε μου μονο λιγο χρονο,
γιατι τα Ελληνικα μου γραπτος ειναι πολυ χαλια αργω τοοοοσο να γραφο.

• Like
Reactions: Eroe and Hammer

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Six
Θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο. Και οσο πας στις "top" τροφες που ειναι και ΠΑΝακριβες, ειναι αμαρτια να δινεις αυτα τα λεφτα ενω μπορεις να ταϊζεις κρεας..
Ο σκύλος μου μετά το φαγητό ήπιε δύο λίτρα νερό
Φανταζομαι οτι το "δυο λιτρα" το εγραψες για να δωσεις εμφαση σε αυτο που λες, για εμενα ειναι καλο ο σκυλος να πινει αρκετο νερο, ειδικα αν/οταν τρωει ξηρα τροφη, προσπαθω να πινει με καθε ευκαιρια, ΟΧΙ αμεσως μετα το φαγητο αλλα γενικως.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Six
Θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο. Και οσο πας στις "top" τροφες που ειναι και ΠΑΝακριβες, ειναι αμαρτια να δινεις αυτα τα λεφτα ενω μπορεις να ταϊζεις κρεας..
Ο σκύλος μου μετά το φαγητό ήπιε δύο λίτρα νερό
Φανταζομαι οτι το "δυο λιτρα" το εγραψες για να δωσεις εμφαση σε αυτο που λες, για εμενα ειναι καλο ο σκυλος να πινει αρκετο νερο, ειδικα αν/οταν τρωει ξηρα τροφη, προσπαθω να πινει με καθε ευκαιρια, ΟΧΙ αμεσως μετα το φαγητο αλλα γενικως.

• Like
Reactions: medusa