Αλλεργία στον σκύλο μας;

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εχουμε ενα μικρο μαλτεζακι εδω και καμια 10αρια μερες και... ο αντρας μου επιμενει οτι εχει αλλεργια στο σκυλι
στην αρχη τον κοροιδεψα, αλλα μετα παρατηρισα κι εγω οτι οποτε ασχολειτε με το σκυλι μπουκωνει η μυτη του
οταν γυρναει απο την δουλεια ειναι μια χαρα και μολις αρχισουν να παιζουν.... φτερνιζετε και φυσαει την μυτη του
δεν το κανει γιατι δεν την θελει, το αντιθετο μαλιστα, την λατρευει σαν να παιδι του
μαλιστα χαριτολογοντας του ειπα οτι αν ειναι να φυγει ενας απο τους δυο.... να ετοιμασει την βαλιτσα του
αλλα... περαν της πλακας...
θα ηθελα να μου πειτε αν σας ετυχε εσας κατι παρομοιο και πως το αντιμετοπισατε

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
και η δικιά μου η μικρή κάνει σα να πνίγεται όταν χαίρεται πολύ,το κάνουν πολλά μικρόσωμα σκυλάκια αυτό ,μην ανησυχείς (νομίζω:confused:)
αλλά ο κτηνίατρος τι λέει;

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
μηπως ειναι καλυτερα να κανει ενα τεστακι αλλεργιας ο αντρας σου?δεν πρεπει να παιζουμε με τετοια θεματα...ειναι πιθανο να του δημιουργησει σοβαρο προβλημα...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν το είχε παρατηρήσει ποτέ με άλλο σκύλο πριν πάρετε το μαλτεζάκι;
Σημείωσε ότι τα μαλτέζ έχουν υποαλλεργικό τρίχωμα.

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
μεχρι τωρα δεν ειχε παρατηρησει καποια αλλεργια

εγω το μονο που μπορω να του πω ειναι οτι..... ισως αρπαξε κανα κρυωμα
θα περιμενω καμια βδομαδουλα ακομα αφου τα συμπτωματα δεν ειναι εντονα
και ας ελπισω οτι θα του περασει

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
14
Κρήτη
Καλύτερα ο άντρας σου να κάνει ένα τεστ, μην ξεχνάμε ότι αλλεργίες μπορεί να εμφανίσουμε σε όλα τα σταδια της ζωής μας. Το ότι δεν είχε πριν δεν σημαίνει ότι δεν έχει και τώρα. Το φτάρνισμα δεν ακούγεται σοβαρό αλλά οι αλλεργίες μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνες. Ευτυχώς σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει θεραπεία.