Παιδια αγορασα λουρακια σκαλιμπορ μετα απο συνεννοηση με τον κτηνιατρο ετσι χθες τα τοποθετησα στα μικρα μου! σημερα πηγαμε βολτα για πικ νικ για καποιες ωρες και επαιξαν ετρεξαν και ολα οκ.γυριζοντας σπιτι παρατηρησα στο μικρο οτι τον ενοχλουσε οταν ειδα οτι αρχισε να ξυνεται ελαφρα του το αφησα λιγη ωρα αλλα εκεινος δεν σταματησε οποτε και το αφαιρεσα και απο τους 2. τον εκανα μπανιο αλλα μετα το μπανιο το προβλημα εγινε χειροτερο.αρχισε να ξυνεται πολυ εντονα με αποτελεσμα να το ερεθισει πολυ και να ποναει. οταν αντιληφθηκα πριν λιγο ,πως εχει πλεον κοκκινησει ολος ο λαιμος και να εχει και οιδημα(οταν αφαιρεσα το σκαλιμπορ ειχε μια πολυ πολυ μικρουλα κοκκινιλα) τρομοκρατηθηκα . αυτη τη στιγμη τον εχω στα χερια μου ετσι ωστε να μην του επιτρεπω να ξυνεται. οταν παω να τον ακουμπησω κατω απο το λαιμο ουρλιαζει. επαιρνα τον κτηνιατρο αλλα δεν τον εβρισκα και με δικη μ πρωτοβουλια εβαλα λιγη κρεμα fusicort που περιεχει κορτιζονη μηπως τον ανακουφισει.
τα σκαλιμπορ τα αγορασα απο πετ σοπ και ρωτησα για την τοποθετηση τους η πωλητρια μου ειπε να το πλυνω και να του το βαλω διαβασα κ τις οδηγιες και δεν ειδα να λεει κατι σχετικο τεσπα εγω το εκανα αυτο που μ ειπε. πριν απο λιγο διαβασα εδω σε αλλα σχετικο θεμα οτι πρεπει να το αφησουμε 1 εβδομαδα να ξεθυμανει !! δεν μ το ανεφερε κανεις!το σκυλακι ειναι ρατσας τσιουαουα σχεδον 4 μηνων και 1,7 κιλα.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???που να παω τετοια ωρα αν επιδεινωθει κι αλλο?? δειχνει να ενοχληται ακομα και ειναι ανυσηχος..εκει που παει να κοιμηθει τιναζεται αμεσως !ειναι πολυ ταλαιπωρημενο το μικρουλι μ ολη μερα . σπαραζει η ψυχη μου. γιατι στις οδηγιες δεν αναφερει τετοιες παρενεργειες???
συγνωμη για το κατεβατο αλλα ηθελα να εξηγησω ακριβως τι συνεβει.
τα σκαλιμπορ τα αγορασα απο πετ σοπ και ρωτησα για την τοποθετηση τους η πωλητρια μου ειπε να το πλυνω και να του το βαλω διαβασα κ τις οδηγιες και δεν ειδα να λεει κατι σχετικο τεσπα εγω το εκανα αυτο που μ ειπε. πριν απο λιγο διαβασα εδω σε αλλα σχετικο θεμα οτι πρεπει να το αφησουμε 1 εβδομαδα να ξεθυμανει !! δεν μ το ανεφερε κανεις!το σκυλακι ειναι ρατσας τσιουαουα σχεδον 4 μηνων και 1,7 κιλα.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???που να παω τετοια ωρα αν επιδεινωθει κι αλλο?? δειχνει να ενοχληται ακομα και ειναι ανυσηχος..εκει που παει να κοιμηθει τιναζεται αμεσως !ειναι πολυ ταλαιπωρημενο το μικρουλι μ ολη μερα . σπαραζει η ψυχη μου. γιατι στις οδηγιες δεν αναφερει τετοιες παρενεργειες???
συγνωμη για το κατεβατο αλλα ηθελα να εξηγησω ακριβως τι συνεβει.
Last edited: