Έχω ένα Beagle 4 μηνών. Έχει κάνει τα 3 εμβόλια και ο γιατρός μας είπε να φορέσουμε το scalibor αφού το αφήσουμε έξω στον αέρα 3-4 ημέρες πριν του το βάλουμε, όπως και έγινε. Μετά από περίπου 20 ημέρες ο σκύλος άρχισε να ξύνεται στο λαιμό. Τηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε να το βγάλω καθώς ίσως του έκανε αλλεργία το σιδεράκι στο κούμπωμα, γιατί είναι πολύ σύνηθες, όπως και έκανα. Μια 3-4 ημέρες όμως ο κνησμός συνεχιζόταν και άρχισε να ξύνεται παντού. Πρόσωπο, αφτιά, πόδια κτλ.
Ξανατηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε να του δώσω κάποιες κορτιζονούχες σταγόνες soldesanil ( κάπως έτσι). 3η ημέρα σήμερα που του έριξα σταγόνες αλλά παρατήρησα αυτές τις ημέρες πως χάνει πάρα πολλές τρίχες σαν να αλλάζει και τρίχωμα. Κατά τα άλλα είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος καθώς και τρώει κανονικά.
Έχω αγχωθεί.
Επίσης αναρωτιέμαι μήπως η αλλεργία δεν είναι από το scalibor αλλά από τη χλωρίνη που χρησιμοποιώ για να καθαρίσω και το κάνω συνεχώς γιατί ακόμη κάνει την ανάγκη του μέσα στο σπίτι, οπότε αναγκάζομαι να σφουγγαρίζω 5-6 φορές την ημέρα.
Please Help , γιατί είμαι νέα μαμά και με πιάνει άγχος.
Ξανατηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε να του δώσω κάποιες κορτιζονούχες σταγόνες soldesanil ( κάπως έτσι). 3η ημέρα σήμερα που του έριξα σταγόνες αλλά παρατήρησα αυτές τις ημέρες πως χάνει πάρα πολλές τρίχες σαν να αλλάζει και τρίχωμα. Κατά τα άλλα είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος καθώς και τρώει κανονικά.
Έχω αγχωθεί.
Επίσης αναρωτιέμαι μήπως η αλλεργία δεν είναι από το scalibor αλλά από τη χλωρίνη που χρησιμοποιώ για να καθαρίσω και το κάνω συνεχώς γιατί ακόμη κάνει την ανάγκη του μέσα στο σπίτι, οπότε αναγκάζομαι να σφουγγαρίζω 5-6 φορές την ημέρα.
Please Help , γιατί είμαι νέα μαμά και με πιάνει άγχος.