Αμερικάνικο ακίτα - Χάνα

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Καλησπερα κ καλως ηρθες στην παρεα πραγματικα πολυ ομορφα και τα δυο σκυλια σου ειδικα το Ιαπωνεζικο , απο πιο εκτροφειο τις Σερβιας το πηρες ? Πως τα πανε μεταξυ τους ?

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Πανε και 6 χρονια νεκυνικι καπως ετσι το λεγανε . Θα βαλω φωτο και απο τα 2 τα pedigree μολις ειμαι σπιτι τωρα ψιλοδιακοπες...

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Οσο για το πως τα πανε μεταξυ τους τα πανε καλα . Ο μεγαλος μαλιστα μερικα πραματα που δεν εκανε ποτε τωρα τα κανει απο την ζηλια του επειδη τα κανει η μικρη

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0

Φωτο μετα τον γιατρο λογω ενος προβληματακι στο ματακι.... επειδη ηταν καλο κοριτσι την πηγα κ για καφε μετα..

Attachments

Last edited:

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Καλη αγαπησιαρα αλλα πολυ παιχνιδι ξυσιμο για τα δοντια του...ολα τα δαγκωνει...χαχα

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
ευχαριστω για τα καλα σας λογια!
παιδια μια απορια εχω....το σκυλι στο μπαλκονι σαν δικο του χωρο εχει προβλημα? μιλαω για τις βροχες π.χ αν βρεχει με αερα ειναι πιθανον να βραχει ! υπαρχει καποιος κινδυνος δλδ να αρωστησουν ? στο σπιτακι του μπαινει μια στο τοσο γιαυτο ρωταω !

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...απλως ρωταω και φοβαμαι μην αλλαξουνε χαρακτηρα ! μηπως την δουνε αλλιως !
Πιστεύω ότι καλά κάνεις και ρωτάς... ναι ΚΑΙ θα διαμορφώσουν διαφορετικό χαρακτήρα (χωρίς, απαραίτητα να τον αλλάξουν)... ΚΑΙ "θα τη δούνε αλλιώς"...

...Εγώ, αυτά τα ξαφνικά προβλήματα υγείας, που πετάνε ένα μέλος της οικογένειας, έξω από το σπίτι, δεν θα μπορέσω ποτέ, να τα καταλάβω. Sorry.
Ούτε εγώ... αλλά...

Να σου το θέσω αλλιώς, με το τι σκοπεύω να κάνω εγώ, αν τύχει να αρρωστήσω για λίγες μέρες και έχω αδυναμία χειρισμού τους και φροντίδας τους:

Θα σου δώσω τον Κάσπερ, να τον κρατήσεις λίγες μέρες εσύ...:rolleyes:
Τίποτα σπουδαίο, βρε αδελφέ... μιά βολτούλα, παρέα και παιχνίδια με τα σκυλάκια σου κλπ...
Απλά, γιά νάχει οικογενειακή θαλπωρή και ένα γλυκομίλητο άνθρωπο για να νιώθει όμορφα;)

όντως πανέμορφο....
απ τα ελάχιστα ερωτεύσιμα ορθόωτα
Τα αμερικάνικα ακίτα, όντως, είναι από τις πιο "favorite" φυλές μου!

...παιδια μια απορια εχω....το σκυλι στο μπαλκονι σαν δικο του χωρο εχει προβλημα? μιλαω για τις βροχες π.χ αν βρεχει με αερα ειναι πιθανον να βραχει ! υπαρχει καποιος κινδυνος δλδ να αρωστησουν ? στο σπιτακι του μπαινει μια στο τοσο γιαυτο ρωταω !
Ε, ναι... θα βραχεί σίγουρα!
ακόμα και οι "Καύκασοι" χρειάζονται ένα απάγγειο για τον δυνατό αέρα και για τη βροχή...:D

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
χμμμμμ και τι να κανω......μα ειναι τοσο χαζουλι να καθεται να βρεχεται ? δεν θα μπαινει στο σπιτακι του ? τι να πω....!

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Παιδια 2 ερωτησεις που με ανησυχουνε. 1. Τα αυτια της η μικρη τα εχει σηκωμενα τσιτα παραπονο κανενα. Αλλα οταν περπαταει η τρεχει το δεξι της το αυτακι η μυτη του αυτιου δλδ λυγιζει ...ταλαντωνεται δλδ. Λογικα δν ειναι κατι αλλα με ανχωσαι λιγο γιατι το κανει μονο στο ενα.
2. Σε ημερα αναγκης ποσο μπορει να αντεξει το σκυλι χωρις την αναγκη του? Π.χ σημερα το εβγαλα στις 7 το πρωι στις 12κ30 και θα βγει και το απόγευμα στις 5 ! Απο τις 5 το απογευμα μεχρι αυριο το πρωι στις 7 εχει προβλημα αν δεν βγει για την αναγκη του? Υ.γ ας κανει την αναγκη του στο χωρο που βρισκεται δν με ενοχλει αυτο

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
ξερει καποιος κατι? βασικα μπορει να ειναι και βλακεια μου η ερωτηση !

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Καλημέρα αδέρφια τελικά μολλον βρηκα από τι προέρχεται το θέμα με το αυτι...σήμερα εχασα 10 χρόνια απο τη ζωη μου πρωί πρωί. ..την ξυπνησα στις για να την βγαλω βολτα κ βγηκε από το σπιτάκι της με το δεξι της αυτι τσαλακωμένο κ πεσμενο...απο το ν υπνο. Το παταει στον υπνο της...μετα απο 3 λεπτα σηκωθηκε βέβαια παλι. Υπαρχει θεμα? Τι να κάνω. Καλημέρα

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Καλημέρα bolek.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Θα γεράσεις γρήγορα...
Σου έχει απαντήσει και ο Στέλιος σε άλλο θέμα.

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Καλημερα...και τι να κανω ? Να το αφησω να το διπλωνει ετσι στον υπνο της? Και αν παθει τπτ ο χονδρος?