Ανάγκη για υιοθεσία κουταβιού spitz

Status
Κλειδωμένο θέμα
10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Καλησπέρα...

Χαρίζω κουτάβι 4 μηνών, german spitz mini αρσενικό, λευκό, εμβολιασμένο, αποπαρασιτομένο, τσιπάκι δεν έχει, βιβλιάριο υγείας υπάρχει.

Σκόπευα να τον κρατήσω εγώ για να κάνει παρέα , στην μικρή μου την Οdellina, αλλά τελικά 2 σκυλιά μέσα στο σπίτι που ζώ είναι πάρα πολλά...και από θέμα χώρου αλλά κυρίως από θέμα χρόνου και οικονομικού.

Δεν έχω την δυνατότητα να το κρατήσω και θα ήθελα να βοηθήσουμε να υιοθετηθεί ο μικρούλης μου.

Θα ήθελα να κρατήσω επαφή με αυτόν που θα το υιοθετήσει (αν θέλει).

Σας ευχαριστώ πολύ...

Attachments

Last edited by a moderator:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αν δεν εισαι εκτροφεας ασε τα ζευγαρωματα στην ακρη.
Το σκεπτικο σου ειναι εντελως λαθος και τωρα ο μικρος βρισκεται σε περιπετειες.
Κριμα ,προσπαθησε να τον κρατησεις(το αν εχεις χρημα λεφτα και μικρο σπιτι το ηξερες απο πριν) και να μην ζευγαρωσουν τα σκυλια.

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Δεν είμαι εκτροφέας, και όσο για τα ζευγαρώματα δεν το έχω και πολύ έντονα στο μυαλό μου... εδώ δεν τα βγάζω πέρα με 2, θα τα βγάζω με 10 που λέει ο λόγος. Όσο με το αν το ήξερα από πριν για το θέμα σπιτιού και οικονομικού είναι ένα άλλο θέμα, που μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν υπήρχε.... Τώρα όμως υπάρχει αυτή η ανάγκη, γι αυτό κ ζητάω βοήθεια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Αγγελική, τα σημεία του ποστ σου που διαγράφηκαν, απαγορεύονται δια ροπάλου, στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Και καλό θα ήταν να ενημερωθείς κι εσύ επί αυτών των θεμάτων, γιατί απ'ότι καταλαβαίνω, κάποια στιγμή θα το κάνεις το λάθος με την σκυλίτσα σου...

Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

Θύμησέ μου..
Και τα δύο σκυλιά που έχεις, είναι κουτάβια;
Ποιό από τα δύο ήταν προ καιρού, σοβαρά άρρωστο και τι απέγινε;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ο μικρός θα βρει σπίτι, είναι ένα αξιαγάπητο κουτάβι. Οι μελλοντικοί γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν τις ανάγκες της συγκεκριμένης φυλής -κ ας είναι κ ημίαιμο.
Από πού τον πήρες;

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Και εγω πιστευω το να του βρεις ενα σωστο σπιτακι ειναι το μονο ευκολο.
Άλλα ειναι δυσκολα.

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
δεν είπα οτι θελω να τα ζευγαρώσω τώρα... αν είναι δυνατόν. 3-4 χρόνια τα έχουμε ακόμα μπροστά μας...απλά είπα για μια τυπική επικοινωνία για τυχόν ζευγάρωμα σε μερικά χρόνια. Συγνώμη αν άφησα να εννοηθεί κάτι που δεν έπρεπε. και ευχαριστώ πολύ για τα links.. Πιστεύω πως θα μου ανοίξουν τα μάτια..

... όσο για την μικρή που ήταν άρρωστη προ καιρού, κατάφερα κ την γλύτωσα.... ή καλύτερα να το πω πιο σωστά... είχε τόση δύναμη μέσα της που τα κατάφερε με βοήθεια φαρμακευτικών ορών και κτηνιατρικής κλινικής φροντίδας σε συνδυασμό πολλών ωρών ξενύχτι δίπλα της και πολλά χάδια. Τώρα πια έχει γίνει αυτή η μικρή δεσποινίδα που θα δείτε στην φωτό από κάτω...

Θύμησέ μου..
Και τα δύο σκυλιά που έχεις, είναι κουτάβια;
Ποιό από τα δύο ήταν προ καιρού, σοβαρά άρρωστο και τι απέγινε;
Είναι κ τα δύο κουτάβια.. η μικρή 3 1/2 και ο μικρός 4 μηνών...

Από πού τον πήρες;
Μου το δώσανε. (Χαζό αλλά) θεώρησα πως θα ηταν καλή ιδέα...

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Και πήρες συγχρόνως δύο κουτάβια; :eek:
Μας έχεις πει, από που;

To ζευγάρωμα απαγορεύεται δια ροπάλου, σε οποιαδήποτε ηλικία.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Η Odellina είχε τυφο απο το πετ σοπ και την ανέστησαν στο αττικο νοσοκομείο ζώων, αν θυμάμαι καλά. Πας και παίρνεις δεύτερο απο πετ σοπ και μετά απο 2 μήνες λες ότι δεν το θέλεις, γιατί ειναι πολύ; Μιλάς σοβαρά; Και θέλεις και να τα ζευγαρώσεις;

Μιλάμε για σκύλους των 5-10 κιλών που τρώνε περίπου 400 γραμμάρια αναλογως το βάρος και ζητάνε 100 ευρω το χρόνο για εμβόλια και αμπούλες. ΟΚ...

Last edited:

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
δεν είπα οτι θελω να τα ζευγαρώσω τώρα... αν είναι δυνατόν. 3-4 χρόνια τα έχουμε ακόμα μπροστά μας...απλά είπα για μια τυπική επικοινωνία για τυχόν ζευγάρωμα σε μερικά χρόνια.
Θα αυτοπυρπολυθώ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Και πήρες συγχρόνως δύο κουτάβια; :eek:
Μας έχεις πει, από που;

To ζευγάρωμα απαγορεύεται δια ροπάλου, σε οποιαδήποτε ηλικία.
Δεν τα πήρα ταυτόχρονα. η μικρή είναι μεγάλη ιστορία και χαζομάρα δική μου. Δεν είχα ψαχτεί καθόλου για petshop, εμπόρους, κλπ κλπ... και τον αγόρασα από εισαγωγέα... Τον μικρό απλά μου τον έδωσαν κάτι γνωστοί.

και ναι οκ καταφέρατε να με ανατριχιάσετε.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ LINK.....
mareco πραγματικά σε ευχαριστώ....

Η Odellina είχε τυφο απο το πετ σοπ και την ανέστησαν στο αττικο νοσοκομείο ζώων, αν θυμάμαι καλά. Πας και παίρνεις δεύτερο απο πετ σοπ και μετά απο 2 μήνες λες ότι δεν το θέλεις, γιατί ειναι πολύ; Μιλάς σοβαρά; Και θέλεις και να τα ζευγαρώσεις;

Μιλάμε για σκύλους των 5-10 κιλών που τρώνε περίπου 400 γραμμάρια αναλογως το βάρος και ζητάνε 100 ευρω το χρόνο για εμβόλια και αμπούλες. ΟΚ...
1)Για να μπούμε σε μια τάξη λιγάκι... Εντάξει μην βαράτε όλοι μαζί..... Τα φορουμ είναι γι αυτό το λόγο.... Δεν ξέρω, ρωτάω, μαθαίνω....
Μην ορμάτε ρε παιδιά.....

2) Δεν πήρα τον μικρό όταν το άλλο ήταν άρρωστο.
Έτυχε πριν από 4 μέρες και μου το έδωσαν. ούτε σε petshop πήγα, ούτε σε έμπορα, ούτε σε τίποτα... Απλά ο φίλος του φίλου μου το έδωσε.... Δεν με δικαιολογώ αλλά σας παρακαλώ μην πυροβολάτε όλοι μαζί...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μην το ζευγαρώσεις ποτέ το θηλυκό σου που γλύτωσε απο του τύφου τα δόντια........και όχι μόνο επειδή γλύτωσε απο του τύφου τα δόντια και είναι σίγουρα σμπαραλιασμένη μέσα της
αλλά γενικά

για την υιοθεσία δεν ξέρω........μακάρι να βρείς
αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κρατήσεις
τι ένα τι δύο?ειλικρινά
εγώ έχω 5.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Έτυχε πριν από 4 μέρες και μου το έδωσαν. ούτε σε petshop πήγα, ούτε σε έμπορα, ούτε σε τίποτα... Απλά ο φίλος του φίλου μου το έδωσε.... Δεν με δικαιολογώ αλλά σας παρακαλώ μην πυροβολάτε όλοι μαζί...
Aυτό στη δική σου φιλοσοφία είναι σωστό;; Οκ δεν πήρες από πετσοπ πήρες από ΒΥΒ,όχι Γιάννης Γιαννάκης.
Τι έκανε το έρμο και δεν το θες;; Η Veronika έχει δίκιο,μικρά σκυλάκια είναι ούτε χώρο δεν πιάνουν...

Κόκονε άργησες μου φαίνεται με αυτό το μέλος και δεν πρόλαβες να κάνεις την ερώτηση:
''Για πες μου στα γρήγορα γτ δεν ζευγαρώνουμε ποτέ το σκύλο μας;;;''
:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Eυχομαι ο μικρος να βρει μια καλη οικογενεια..
Ελπιζω πραγματικα να τα εννοεις αυτα που γραφεις και να μη ζευγαρωσεις τη σκυλιτσα σου.

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Τι έκανε το έρμο και δεν το θες;; Η Veronika έχει δίκιο,μικρά σκυλάκια είναι ούτε χώρο δεν πιάνουν...
Το κακόμοιρο δεν μου έκανε τίποτα... ίσα ίσα είναι απίστευτα αξιαγάπητος..... και τρυφερός και ζουζουνιάρης... αλλά σαν χαζή ενθουσιάστηκα που η άλλη θα έχει παρέα και θα γλιτώνω λίγο χρόνο ώστε να βάλω κ την ζωή μου σε μια τάξη αλλά όχι μόνο χρόνο δεν γλίτωσα (δλδ εγώ δεν το σκέφτηκα σωστά) χρειάζομαι τον διπλάσιο χρόνο για φροντίδα... Τα λατρεύω τα αγαπάω αλλά δεν περίμενα οτι δεν θα είχα τον χρόνο αυτό.... Λάθος τα είχα υπολογίσει και την πληρώνει το μικρό.

Eυχομαι ο μικρος να βρει μια καλη οικογενεια..
Ελπιζω πραγματικα να τα εννοεις αυτα που γραφεις και να μη ζευγαρωσεις τη σκυλιτσα σου.
Εννοείται πως τα λέω σοβαρά.... διάβασες τα link??? Εγώ έχω σοκαριστεί με αυτά...... πράγματα που όχι απλά δεν ήξερα... αγνοούσα την ύπαρξή τους. Που να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί...Αρκετά έχει τραβήξει νομίζω...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Δώστου λίγο χρόνο...ναι είναι δύσκολο να έχεις ένα κουτάβι,πόσο μάλλον 2,αλλά πιστεύω ότι ο χρόνος θα σε ανταμείψει!! Εγώ από όταν πήρα το 2ο σκυλο μου (απόφαση της στιγμής,κάργα επιπόλαιη) μέχρι να τον φέρω στα ίσια του μου πήρε χρόνο και κόπο αλλά πλέον μόνο καλά μπορώ να σκεφτώ! Άσε που έχουν και παρέα το ένα το άλλο και πλέον δεν ανησυχώ όταν πρέπει να λείψω και να μείνουν μόνα κλπ.

Εννοείται πως τα λέω σοβαρά.... διάβασες τα link??? Εγώ έχω σοκαριστεί με αυτά...... πράγματα που όχι απλά δεν ήξερα... αγνοούσα την ύπαρξή τους. Που να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί...Αρκετά έχει τραβήξει νομίζω...
Μακάρι να το εννοείς!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αφού έχει πάρει την απόφασή της να δώσει τον κούταβο, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να την πείσετε, το θέμα είναι να είναι ο κούταβος καλά κ αφού η Αγγελική λέει ότι μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα σε ένα μόνο σκύλο, τέλος.
Τίποτα δεν έκανε το κουτάβι, το θέμα είναι τι θα γίνει τώρα.
Αγγελική, να προσέξεις ο μικρός να πάει σε καλή οικογένεια κ θα σε συμβούλευα να στειρώσεις τη θηλυκιά σου.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αγγελική, σε διαβεβαιώ δε θέλουν χρόνο ούτε κόπο. Είναι κουτάβια και μπορεί να σου λερώνουν κλπ, αλλά σε λίγους μήνες θα έχουν μπει σε σειρά και θα τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.
Το παιχνίδι τους, τη βόλτα τους, το φαγητό τους, όλα μαζί.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρε παιδιά δεν τολμάει να αναφέρει κάποιος ζευγάρωμα κι αρχίζετε μερικοί να κάνετε σαν εμένα όταν βλέπω κατσαρίδα. Μόνο "λιποθυμάωωωω" που δεν γράφετε καμιά φορά.
Δεν ξέρει ο κόσμος, νομίζει ότι πρέπει... ψυχραιμία.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης