Ανάγκη για υιοθεσία κουταβιού spitz

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Ρε παιδιά δεν τολμάει να αναφέρει κάποιος ζευγάρωμα κι αρχίζετε μερικοί να κάνετε σαν εμένα όταν βλέπω κατσαρίδα. Μόνο "λιποθυμάωωωω" που δεν γράφετε καμιά φορά.
Δεν ξέρει ο κόσμος, νομίζει ότι πρέπει... ψυχραιμία.
Θα αυτοπυρπολυθώ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Ok έχεις και ένα δίκιο....

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Τι να πω? Εμένα μου φεύγει ένα 20κιλο κάθε βδομάδα για να τα'ίσω και τα 4 μαζί(Μπούμπης και 3 άστεγα φιλαράκια) και πληρώνομαι μη πότε καλύτερα πότε..και σένα τώρα για 2 μικρόσωμα σκυλάκια....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Θα ήθελα να μου επιτραπεί να κάνω μια σύσταση προς όλους:

Εγώ τα φέρνω δύσκολα πλέον. Εσείς ζείτε σε κάποια σαπουνόφουσκα; Ωραία έκανε το λάθος-τη ρομαντική απερισκεψία και πήρε το σκύλο, τώρα βλέπει πως δε μπορεί. Καλύτερα να βοηθήσει όποιος μπορεί να δοθεί κάπου το κουτάβι που θα το προσέχουν, παρά να προσπαθείτε να πείσετε έναν άνθρωπο που ήδη πελαγοδρομεί με το ένα κουτάβι να πάρει και δεύτερο.

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Θα ήθελα να μου επιτραπεί να κάνω μια σύσταση προς όλους:

Εγώ τα φέρνω δύσκολα πλέον. Εσείς ζείτε σε κάποια σαπουνόφουσκα; Ωραία έκανε το λάθος-τη ρομαντική απερισκεψία και πήρε το σκύλο, τώρα βλέπει πως δε μπορεί. Καλύτερα να βοηθήσει όποιος μπορεί να δοθεί κάπου το κουτάβι που θα το προσέχουν, παρά να προσπαθείτε να πείσετε έναν άνθρωπο που ήδη πελαγοδρομεί με το ένα κουτάβι να πάρει και δεύτερο.
Σε ευχαριστώ ... δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Αγγελική, έδωσα το λινκ σε κάποιον που ψάχνει για σπιτζ (είχε και στο παρελθόν).
Εύχομαι να επικοινωνήσει μαζί σου και να είναι μια καλή επιλογή για όλους.
Όπως και να έχει, καλή τύχη στον κούταβο. :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ναι, Λουκία; Πολύ χαίρομαι! Να γίνει μέλος να βλέπουμε το κουτάβι να μεγαλώνει, αν το δώσει η Αγγελική τελικά. :)
Αγγελική, επέμενα γιατί πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά αν δυσκολεύεσαι πολύ δεν έχω το δικαίωμα να σε πιέσω φυσικά. Με τη σειρά σου μπορείς να ενημερώσεις τους γύρω σου για αυτά που διάβασες.:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εγώ να ρωτήσω κάτι πιο πρακτικό? Το πρώτο κουτάβι σώθηκε από τύφο. Το δεύτερο που μπήκε στο ίδιο σπίτι ήταν φουλ εμβολιασμένο όταν ήρθε?

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Αγγελική, έδωσα το λινκ σε κάποιον που ψάχνει για σπιτζ (είχε και στο παρελθόν).
Εύχομαι να επικοινωνήσει μαζί σου και να είναι μια καλή επιλογή για όλους.
Όπως και να έχει, καλή τύχη στον κούταβο. :)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... ελπίζω να βρει ένα καλό σπίτι με ανθρώπους που θα μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο..

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Εγώ να ρωτήσω κάτι πιο πρακτικό? Το πρώτο κουτάβι σώθηκε από τύφο. Το δεύτερο που μπήκε στο ίδιο σπίτι ήταν φουλ εμβολιασμένο όταν ήρθε?
Το δεύτερο κουτάβι είναι φουλ εμβολιασμένο ναι....
και Veronica πραγματικά 3 μέρες τώρα τον έχω λατρέψει τον μικρούλη (άσε που είναι και κούκλαρος), έχω κ τον σύντροφο εδώ που με τσιγκλάει..." άπονη μάνα που θα δώσεις το κουταβάκι" μπλα μπλα μπά και μου δημιουργεί τύψεις... αλλά πραγματικά δεν μπορώ...

stavrosczc

Member
21 Ιανουαρίου 2012
8
0
Διαβασα αρκετα...ενδιαφερομαι εγω για το σκυλακι.
Θελω να μου πεις ποσο μηνων ακριβως ειναι τι χαρτια εχει και αν ειναι εμβολιασμενο.

vasilia

Active Member
24 Ιανουαρίου 2012
26
0
ξανθη
μολις εμαθα για την σελιδα, και ψαχνω για κουταβακι μικροσωμο(μενω σε διαμερισμα). Εχω δυο παιδια(10 χρονων και 5 χρονων) και μενω επαρχια. θα ηθελα να το υοθετησω. εννοειται οτι θα στιερωθει, οποτε δεν θα υπαρχει περιπτωση ζευγαρωματος. μπορουμε να εχουμε επικοινωνια και να το βλεπεις οποτε μπορεις

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
μολις εμαθα για την σελιδα, και ψαχνω για κουταβακι μικροσωμο(μενω σε διαμερισμα). Εχω δυο παιδια(10 χρονων και 5 χρονων) και μενω επαρχια. θα ηθελα να το υοθετησω. εννοειται οτι θα στιερωθει, οποτε δεν θα υπαρχει περιπτωση ζευγαρωματος. μπορουμε να εχουμε επικοινωνια και να το βλεπεις οποτε μπορεις
Θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη στήλη του forum "Αγγελίες" , αλλά και σε site για υιοθεσίες ζώων , ειδάλλως να αναζητήσεις τη φυλή που σου ταιριάζει κάνοντας αναζήτηση και διαβάζοντας εδώ στο forum για τις διάφορες φυλές σκύλων ό, τι σε ενδιαφέρει και μετά να απευθυνθείς στον αντίστοιχο εκτροφέα της φυλής. Γιατί δεν κάνεις την ερώτηση σου σε άλλο ποστ, ξεχωριστό δικό σου, ξεκινώντας νέα συζήτηση για το μελλοντικό σου κουτάβι ώστε να το δουν κι άλλα μέλη και να σε βοηθήσουν????;):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.915
20.315
Η vasilia προφανώς ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο σκυλάκι, γι'αυτό πόσταρε εδώ.

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
απλά, επειδή υιοθετήθηκε μάλλον το συγκεκριμένο, για αυτό της έγραψα, αν θέλει να κοιτάξει και κάτι άλλο...

Status
Κλειδωμένο θέμα