Βγάζει λίγο τροφή αν τρωει και το μπολ είναι στο πάτωμα.πρέπει να το έχω λίγο ψηλά για να αποφυγή την αναγωγή...Γειά σου και σένα,
τι εννοείς ότι το σκυλάκι σου ρεύεται σα βρεφάκι μόλις έχει φάει; βγάζει και τροφή μαζί; Μήπως πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Μίλα με το κτηνίατρο σας, στη περίπτωση που έχει κάτι τέτοιο πρέπει να τρώει σε ειδική θέση.
Ο κτηνίατρος μου συνέστησε το ύψος βοηθάει πολύ απλα,ηηθελα να μάθω αν υπάρχει κι αλλη αντιμετώπιση..Γειά σου και σένα,
τι εννοείς ότι το σκυλάκι σου ρεύεται σα βρεφάκι μόλις έχει φάει; βγάζει και τροφή μαζί; Μήπως πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Μίλα με το κτηνίατρο σας, στη περίπτωση που έχει κάτι τέτοιο πρέπει να τρώει σε ειδική θέση.
Στη δική μου περιπτωση ναι και όντως είναι φοβερά λαιμαργος δεν προλαβαινω να βάλω την τροφή την τρώει γρήγορα και αμασητη..Δηλαδη ο κτηνιατρος το απεδωσε στη λαιμαργια?
Ναι έτσι είναι το μπολ του θα δοκιμασω και τις δυο προτάσεις σου σε ευχαριστώ παρα πολύ..Κοίτα, αν είναι όντως από λαιμαργία, δοκίμασε να του δίνεις λίγη τροφή στο μπολ και την περισσότερη σε ένα kong παιχνίδι ή σε τσαλακωμένο μπουκάλι πλαστικό (απαραίτητη προϋπόθεση να τον επιτηρείς με το μπουκάλι). Αυτό έκανα όταν ήταν ο δικός μου μικρός που όρμαγε στο φαΐ σαν να μην υπάρχει αύριο. Εναλλακτικά, αν το μπολ σου είναι σαν αυτό της φωτογραφίας, μπορείς να το γυρίζεις ανάποδα. Έχει μια αυλακιά και θέλει περισσότερη προσπάθεια για να πιάσει την τροφή οπότε θέλοντας και μη τρώει πιο αργά.
View attachment 56063
Θα πάω το απόγευμα να βρω κάτι απο αυτά που βλέπω..ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Βρες κάτι τέτοιο
![]()
ή κάτι τέτοιο
![]()
Μια πιο ...φτηνή (προσωρινή) λύση είναι μια θήκη από παγάκια (χωρίς παγάκια μέσα)
Χαχαχα είναι ικανός να,το φαει όλο και να ζητήσει κ αλλά δυο..μίνι σκύλος με τεράστια όρεξη με χει τρελάνει ο ατιμουλης...βρες κατι οπως τα παραπανω,βαζε του μιση ποσοτητα κ με την αλλη μιση να του μαθαινεις εντολες,οποτε θα τισ τρωει μια μια κ θα μαθαινει κιολας.στο τελος τελος παρτου ενα πιτογυρο να γουσταρει!
Έχω παραγγείλει ενα μπολ παρόμοιο με αυτά στη φωτο και θα,δω το αποτέλεσμα...Η μπορεις να του δινεις μεγαλυτερη κροκετα να αναγκαζεται να μασουλαει